New England Journal of Medicine kritisch over veiligheid en werkzaamheid van boosters

The New England Journal of Medicine (NEJM) en Lancet zijn de invloedrijkste tijdschriften die fervente voorstanders zijn van elke vorm van vaccinatie. Bijwerkingen doen er niet toe, de doeltreffendheid van het Covid-vaccin is langdurig en min of meer boven elke twijfel verheven. Alleen het British Medical Journal (BMJ), dat al sinds 2020 kritische vragen stelt over de vaccins en hun goedkeuringsstudies, handelt enigszins anders. In het NEJM echter lijkt een meer op feiten gebaseerde visie nu terrein te winnen, althans tot op zekere hoogte. Op 13 april 2022 werd een redactioneel artikel gepubliceerd onder de titel “Covid-19 Boosters – Hoe nu verder?”. Ruwweg. – Waar gaat de reis met boosters heen?

De eerste drie paragrafen zingen de gebruikelijke lof van de GM drugs. In andere paragrafen volgen echter tegenstrijdige verklaringen, zoals deze:

“Jammer genoeg werden in de studies de patiënten niet gestratificeerd volgens het feit of zij op hetzelfde ogenblik aan een bepaalde ziekte leden. Daarom was het onduidelijk wie van de jongere leeftijdsgroepen het meeste baat zou hebben bij een extra dosis.”

Hoewel dit zeer zorgvuldig is geformuleerd, suggereert het dat herhalingsvaccinaties niet erg nuttig zijn voor jonge, gezonde mensen.

Maar boosters hebben gevolgen, waar het NEJM nu blijkbaar nota van neemt. Het voortgezette algemene gebruik van boosters in een onzinnige poging om covid uit te roeien “zal het vermogen van boostervaccinatie om overdracht te verminderen beperken”.

Het resultaat, zo waarschuwt het NEJM nu ook, is problemen waarvan de volledige omvang en de uiteindelijke gevolgen onbekend zijn:

“Boostervaccinaties zijn niet zonder risico, en we moeten duidelijk maken welke groepen er het meest baat bij hebben. Zo hebben jongens en mannen tussen 16 en 29 jaar een verhoogd risico op myocarditis als gevolg van mRNA-vaccins.”

Verontrustend is bijvoorbeeld dat de Rijksvaccinatie Raad in Oostenrijk en de Minister van Volksgezondheid de derde dosis zelfs aanbevelen voor kinderen van 5 jaar en ouder, zelfs als zij immuun zijn door natuurlijke infectie. Het risico op myocarditis wordt gewoon ontkend. Maar niet verwonderlijk, gezien de leden van het panel die enorme onverenigbaarheden hebben, bijvoorbeeld door “onderzoekscontracten” met Pfizer of andere financiële banden met de farmaceutische industrie.

Maar verder met het hoofdartikel:

“En alle leeftijdsgroepen worden blootgesteld aan het theoretische probleem van de ‘antigene erfzonde’ – een verminderd vermogen om te reageren op een nieuw immunogeen omdat het immuunsysteem gefixeerd is op het oorspronkelijke immunogeen….Dit potentiële probleem zou ons vermogen om te reageren op een nieuwe variant kunnen beperken.”

Met het verschijnsel van de antigene erfzonde wordt momenteel geworsteld door de gevaccineerden en de fabrikanten van de genetisch gemanipuleerde geneesmiddelen. Gevaccineerden reageren op een Omicron-infectie door antilichamen te produceren tegen de oorspronkelijke Wuhan-variant, maar waartegen het immuunsysteem door mutatie al bijna volledig is uitgeschakeld.

De fabrikanten van de vaccins hebben hetzelfde probleem. De beloofde snelle beschikbaarheid van vaccins tegen nieuwe varianten is blijkbaar niet haalbaar. Volgens de aankondigingen had er sinds begin maart een nieuwe versie van het vaccin tegen Omicron beschikbaar moeten zijn, maar dat is tot dusver niet gebeurd. Blijkbaar zijn alle pogingen tot dusver mislukt, want de reactie van gevaccineerden, zelfs met een Omicron-booster, is de hernieuwde aanmaak van antilichamen tegen de Wuhan-variant.

En dan is er nog het extra gevaar van ADE – de infectie-verhogende antilichamen. In wezen kunnen de antilichamen van het vaccin in combinatie met nieuwe varianten het vermogen ontwikkelen om ernstige ziekte te veroorzaken.

Het hoofdartikel sluit af met een boodschap aan de regeringen:

“…het publiek voor te lichten over de beperkingen van respiratoire virusvaccins [mRNA-preparaten]. Anders zal een nultolerantiestrategie voor milde of asymptomatische infecties, die alleen kan worden uitgevoerd met frequente boosterdoses, het publiek blijven misleiden over wat covid-19-vaccins wel en niet kunnen doen”.

Het is echter een feit dat het niet uitmaakt hoeveel boosters in de bovenarm worden geïnjecteerd, zij zullen een infectie van de bovenste luchtwegen niet voorkomen.

Het is werkelijk ongelooflijk dat men bij verplichte inenting, maar ook bij indirecte verplichte inenting (bv. geen tewerkstelling aan de universiteit of in overheidsdienst, geen doorbetaling van loon bij quarantaine voor mensen zonder boostervaccinatie, enz.) nog steeds deze risico’s aanvaardt, zoals de veelvuldige nevenwerkingen – waarbij myocarditis intussen onmiskenbaar is – alsook het ontstaan van immuunvluchtvarianten en de gevolgen van antigenische erfzonde.

Bron: Dr. Peter F. Mayer


Beheerder Vincent W Schoers

Copyright © 2021 door Zorgdatjenietslaapt.nl. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, of zogenaamde celebrity influencers.

Geef een antwoord