Oorlogsmisdaden: Schrijnende beelden circuleren waarop Oekraïense nationalisten medeburgers martelen en krijgsgevangenen doodschieten; elke regering wereldwijd moet onmiddellijk een onderzoek instellen!!

Ik ben ontzet. Ik ben ziek. Ik ben boos. Ik ben verontrust. Wat heeft me tot dit punt gebracht? Er circuleren online grafische video’s die de marteling van krijgsgevangenen door Oekraïense militairen zouden tonen.

“Op de video die online circuleert, is te zien hoe gevangengenomen soldaten zonder medische hulp in de benen worden geschoten,” aldus de Russische onderzoekscommissie zondag in een verklaring. Het hoofd van de commissie, Alexander Bastrykin, heeft “onderzoekers opgedragen om alle omstandigheden van het incident vast te stellen, bewijsmateriaal te verzamelen en te registreren en alle bij het incident betrokken personen te identificeren om hen vervolgens voor het gerecht te brengen”.

Hoewel het niet onmiddellijk duidelijk was waar of wanneer de verontrustende video’s werden opgenomen, wijzen sommige berichten erop dat het incident zich afspeelde op een militair terrein in de oostelijke Oekraïense regio Charkov, dat wordt gebruikt door “nationalistische” eenheden.

In de video’s die op sociale media circuleren, wordt beweerd dat Russische soldaten, die als gevangenen zijn meegenomen, worden neergeschoten door leden van het Azov Bataljon. En er zijn nog meer video’s waarop te zien is hoe Azov Oekraïense burgers onmenselijk behandelt.

Als u ze nog niet gezien hebt, vindt u HIER een link naar de video’s op Juan Sinmiedo’s Telegramkanaal. Maar ze komen met een waarschuwing. Bekijk ze niet als u gevoelig van aard bent, ze zullen u getraumatiseerd achterlaten. De beschrijving ervan is al afschuwelijk genoeg.

Hier is één van de video’s

Gisteren maakte Patrick Lancaster, een onafhankelijke journalist die verslag uitbrengt vanuit Oekraïne, een videoreportage: Vrouw gemarteld aangetroffen in kelder van school “militaire basis” in Mariupol. De video heeft een leeftijdsbeperking, om hem te bekijken is YouTube “sign in” vereist.

In een andere videoreportage van gisteren, interviewde Patrick Lancaster vluchtelingen uit Mariupol. Vluchtelingen verklaren dat het de Russische strijdkrachten zijn die mensen uit Mariupol weghalen voor hun eigen veiligheid. “De hulp kwam alleen van de Russische kant,” zei een vluchteling.

Een ander vertelde Lancaster: “We hebben een maand in een schuilkelder [in Mariupol] gezeten. 160 mensen in een heel kleine ruimte. Zonder licht, zonder water en zonder voedsel. We dronken sneeuw, regenwater. We vonden groezelig technisch water en dronken dat, en we gaven het ook aan onze kinderen. Al die tijd werden we beschoten door de Azov. Ze stonden allemaal in onze tuinen, schoten met hun geweren, trokken de aandacht. Ze wisten heel goed dat ze zich achter de inwoners schuilhielden, dat ze zich achter ons schuilhielden. Ze wisten dat Russische troepen niet op burgers zouden schieten.”

“In West-Oekraïne, in Europa en in de VS zeggen ze dat Azov iets goeds probeert te doen voor de mensen. – Ze proberen niets. Ik weet niet wie dat probeert, Azov doodt mensen en verwoest de stad. Dat is alles.”

Patrick Lancaster: Vluchtelingen onthullen oorlogsmisdaden in Mariupol tijdens de oorlog tussen Rusland en Oekraïne, 27 maart 2022 (30 min)

Intussen interviewde de BBC een Oekraïense soldaat met een berucht nazi-symbool op zijn uniform.

RT: BBC interviewt Oekraïense soldaat met nazi-symbool op uniform (2 min)

En de BBC beweert nu dat het Oekraïense Azov Bataljon geen nazi-militaire formatie is en dat iedereen die iets anders beweert, Russische propaganda herhaalt. De BBC heeft echter de afgelopen 8 jaar niet alleen aandacht besteed aan het nazisme in Azov, maar ook aan de bredere dreiging die van het groeiende nazisme uitgaat, zowel in Oekraïne als daarbuiten.

De Nieuwe Atlas: Kijk hoe de BBC haar eigen ontkenning van nazi’s in Oekraïne ontkracht, 24 maart 2022 (26 min)

Ik wil een onderzoek, nu! Ik roep elke regering op om hetzelfde te doen als de Russische regering – onderzoek. En ik roep elke wereld burger op om van zijn parlementsleden te eisen dat er onmiddellijk een dringend en serieus parlementair debat plaatsvindt.

  • Dit gaat niet over welke vlag je voert op sociale media.
  • Dit gaat niet over welke politieke partij je steunt.
  • Dit gaat over menselijk lijden.
  • Dit gaat over oorlogsmisdaden.

Niet het soort oorlogsmisdaden dat door de BBC en overige MSM wordt aangeprezen tegen het hoofd van één staat, tegen één kant van het conflict, om een beeld of een verhaal te creëren, om publieke steun te verwerven.

Maar oorlogsmisdaden tegen mensen, ongeacht hun nationaliteit.

Een eerlijk en waarheidsgetrouw onderzoek door alle regeringen naar wie de daders zijn, het is dringend , zeer dringend nodig. Ik heb het al lang opgegeven dat de MSM nog enige journalistieke integriteit zou hebben of zou stoppen met hun activistische journalistiek, maar als de regeringen deze misdaden niet aan de kaak stellen en onderzoeken, dan zullen ze op hetzelfde hellende vlak terechtkomen waar geen weg terug is en ik ben niet van plan om mij daarin mee te laten slepen. Hun daden zijn aan hen, en aan hen alleen om te verantwoorden.

Als de Wereldwijde Regenten zich te zeer vastklampen aan een bepaald verhaal – zonder rekening te houden met wat waar en juist is – om in staat te zijn een bevredigend onderzoek in te stellen, dan roep ik op tot de aanstelling van onafhankelijke onderzoekers. Onderzoekers die het publiek kan vertrouwen.

En ik ben nog niet klaar.

Als uit een betrouwbaar onderzoek blijkt, dat de Wereldwijde regeringen en de media willens en wetens het ontstaan van een oorlog in Oekraïne hebben gesteund en anderen hebben aangemoedigd de kant van hun keuze aan te moedigen alsof het een macabere spelshow is, dan is het tijd dat zij zich vermannen en de fouten rechtzetten die zij persoonlijk en als instellingen hebben begaan.

Onze regenten worden aangestuurt door de Wereld elite, hier moet een halt aan worden toegeroepen. Organisaties zoals het WEF dienen uitgebannen te woorden, hun actoren dienen berecht te worden wegens misdaden tegen de menselijkheid.

De EU gedraagt zich als een dictatoriale machthebber ipv een overleg orgaan op Europees niveau en dient daarom te worden beeindigd. De expansiedrift die door hen aan de dag is gelegd is buiten proportioneel. Het produceren van wetgeving die de Nationale wetgeving overstijgt heeft niets met Europese samenwerking te maken, veeleer met het creëren van een machtscentrum.

De NAVO misbruikt haar bevoegdheden, Noord Atlantische Vedrags Organisatie, de oorspronkelijke doelstellingen van de stichters van deze organisatie zijn naar de achtergrond verwezen. Ook hier is expansiedrift de motor achter het geheel.Er zijn er een aantal actoren die last hebben van het “Koude Oorlogs Syndroom” zoals de huidige machthebbers van politieagent Amerika, daarom dienen wij als Europa deze aliantie te beeindig.

Bilderberg, de B&M Gates Foundation, Open Societys van de fam Soros of anderzins gelijksoortige econimische knechtings samenscholings bewegingen mogen geen invloed meer uitoefenen op de economische en soevereine status van een Natie. Overleg is goed maar niet als men uitsluitend voor het eigen gewin gaat.

Willen wij als volk weer echt vrij zijn dan moeten alle convenanten, resoluties en andere verdragen uit naam, zonder medeweten van het volk worden herzien, eventueel zelfs worden herroepen.

Bron: RHODA WILSON


Beheerder Vincent W Schoers

Copyright © 2021 door Zorgdatjenietslaapt.nl. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, of zogenaamde celebrity influencers.

Geef een antwoord