De transhumanistische agenda is het vastleggen van je gegevens en het beïnvloeden van je geest

Vector of a global network of interconnected people on a world map background

Verhaal in vogelvlucht

Je wordt 24/7 in de gaten gehouden, en de meeste surveillance laat je toe in je leven, omdat je je privacy opgeeft en instemt met surveillance in ruil voor gemak.

Google is een hoofdschuldige en de meest flagrante overtreder; zij hebben grote controle en invloed aangezien wereldwijd 93% van de online zoekopdrachten Google gebruiken.

Transhumanisten hoeven geen microchip in je arm te plaatsen om onmetelijke controle te krijgen; ze kunnen nu al de werkelijkheid veranderen en de bevolking hersenspoelen via het verzamelen van gegevens en het manipuleren van informatie

U kunt helpen uw privacy te beschermen en terug te vechten tegen de transhumanistische beweging door alle Google producten te vermijden

Het begrip transhumanisme wordt actief onderzocht en verkend, terwijl het op een bepaald niveau al aanwezig is. Veel mensen beschouwen transhumanisme als het veranderen van mensen in robots, maar het beschrijft eigenlijk een sociale en filosofische beweging die de ontwikkeling van mensverbeterende technologieën met zich meebrengt.1

In aflevering 26 van Children’s Health Defense (CHD) Tea Time, sprak ik met Polly Tommey, programmadirecteur van CHD-TV, en collega’s over de transhumanistische agenda en hoe het uiteindelijke doel is om de menselijke bevolking te beheersen. Het proces is versneld door de COVID-19 pandemie, en in de afgelopen twee jaar is de wereldwijde cabal erin geslaagd om gedrag te beïnvloeden, voornamelijk door angst en het creëren van verhalen.

De meeste mensen beseffen niet dat ze 24/7 in de gaten worden gehouden, en het grootste deel van de surveillance laat je toe in je leven, omdat je je privacy opgeeft en instemt met surveillance in ruil voor gemak. Google is een hoofdschuldige en de meest flagrante overtreder, en zij hebben grote controle en invloed, aangezien wereldwijd 93% van de online zoekopdrachten Google gebruiken.2 Het is het grootste monopolie in de geschiedenis van de wereld.

Ze leggen uw gegevens vast en beïnvloeden uw gedachten

In de toekomst is het mogelijk dat transhumanisme gebruik zal maken van technologieën die fysiek zijn ingebed in het menselijk lichaam of brein om bovenmenselijke cognitie of vormen van geestcontrole te bieden. Op dit moment is er echter al sprake van transhumanisme, niet vanuit een implanteerbaar apparaat, maar door middel van massavormingspsychose en de manipulatie van informatie.

Een belangrijk voorbeeld is de term “massavormingspsychose”, die Dr. Robert Malone, uitvinder van de mRNA- en DNA-vaccin kernplatformtechnologie,3 noemde in een aflevering van “The Joe Rogan Experience” op 31 december 2021. De aflevering werd bekeken door meer dan 50 miljoen mensen.4

Op 2 januari 2022 bereikte de massale formatiepsychose een waarde van 100 op Google Trends,5 wat betekent dat het een piek in populariteit had bereikt, nadat het voorheen vrijwel onbekend was geweest.

De technocraten kwamen snel in actie, manipuleerden zoekresultaten en vulden Google met propaganda om Malone en de mass formation psychosis theorie in diskrediet te brengen – ook al heeft Mattias Desmet, professor in de klinische psychologie aan de Universiteit van Gent in België, die 126 publicaties op zijn naam heeft staan,6 het al vele jaren bestudeerd, en gaat het fenomeen in feite al meer dan 100 jaar terug.

Wie in de ban is van een massavormingspsychose, concentreert zich obsessief op een mislukking van de normale wereld of op een bepaalde gebeurtenis of persoon – in dit geval COVID-19 – dat de focus van de aandacht wordt en de massa effectief kan controleren. Het fenomeen leidt tot totalitair denken en, uiteindelijk, tot totalitaire staten – en het is duidelijk dat Google niet wilde dat u ervan wist.

Google infiltreert uw huis

Vanwege hun monopolie controleert Google wat u ziet door zoekresultaten te manipuleren en websites te censureren of ze te bestempelen als “desinformatie”. Als u bijvoorbeeld wilt weten hoe u echt gezond kunt worden, bestaat de informatie op internet – het is er – maar u zult het niet gemakkelijk kunnen vinden als u niet weet waar u moet zoeken vanwege de manier waarop Google informatie controleert.

Door informatie te manipuleren, kunnen ze de werkelijkheid over elk onderwerp – van COVID-19 tot Oekraïne – vormgeven en veranderen om in hun agenda te passen. Niet alleen de zoekmachine van Google houdt bij wat u doet, maar ook uw browser. De browser Google Chrome volgt alles wat u online doet, terwijl Gmail elk teken dat u typt vastlegt – en voor onbepaalde tijd opslaat op zijn servers.

Als u slimme luidsprekers in uw huis gebruikt, zoals de slimme luidsprekers Alexa en Google Home of de smartphone-app Google Assistant, bestaat de kans dat er naar uw verzoeken wordt geluisterd, en zelfs op momenten dat u het niet zou verwachten. Zelfs slimme thermostaten kunnen microfoons bevatten.

Heb je ooit een telefoongesprek met iemand gevoerd en het volgende uur of de volgende dag advertenties gekregen die verband hielden met iets waarover je sprak? Dit is een krachtig voorbeeld van de hoeveelheid gegevens die er over u wordt verzameld en hoe ze die gebruiken om uw gedrag te controleren en te manipuleren. Ze hebben geen futuristisch transhumanistisch apparaat nodig om je hersenen te manipuleren – ze doen het al zonder.

Organismen hacken om het leven zelf te manipuleren

Aan het begin van de video van CHD is transhumanist [reptiel] Yuval Noah Harari te zien, professor aan de Hebreeuwse Universiteit van Jeruzalem en een topadviseur van Klaus Schwab, eigenaar en voorzitter van het World Economic Forum (WEF).

Het is belangrijk om te weten dat Schwab en Harari openlijk spreken over transhumanisme als onderdeel van The Great Reset, en Harari geeft toe dat data de elites in staat zouden stellen om meer te doen dan “alleen digitale dictaturen te bouwen.”

“Door organismen te hacken,” zegt Harari, “kunnen elites de macht krijgen om de toekomst van het leven zelf te herontwerpen, want als je eenmaal iets kunt hacken, kun je het meestal ook engineeren. “7 Binnenkort, zegt hij, zullen sommige bedrijven en regeringen in staat zijn om “systematisch alle mensen te hacken.” En als ze erin slagen het leven te hacken, beschrijft hij dat als de “grootste revolutie in de biologie sinds het begin van het leven 4 miljard jaar geleden.” Volgens Harari:8

“Gedurende 4 miljard jaar, veranderde er niets fundamenteels. De wetenschap vervangt evolutie door natuurlijke selectie voor evolutie door intelligent ontwerp. Niet het intelligente ontwerp van een of andere god boven de wolken, maar ons intelligente ontwerp, en het intelligente ontwerp van onze wolken – de IBM wolk, de Microsoft wolk – dat zijn de nieuwe drijvende krachten achter de evolutie.”

Als het menselijk leven eenmaal is gehackt, zullen de hackers de controle over het leven zelf behouden – een proces dat door de pandemie is versneld. Immers, Harari zei: “Er wordt vaak gezegd dat je een goede crisis nooit verloren moet laten gaan. “9

Surveillance is een belangrijk onderdeel van het plan voor wereldwijde totalitaire controle, en Harari zegt dat over 100 jaar mensen in staat zullen zijn om terug te kijken en de COVID-19 pandemie te identificeren als het moment waarop een nieuw regime in surveillance de overhand kreeg – “vooral surveillance onder de huid. “10

Hoewel een brein-computer implantaat onlangs een volledig verlamde man in staat stelde met zijn gedachten te communiceren met familie en doktoren,11 geloof ik niet dat de technologie zover gevorderd is dat implanteerbare microchips worden gebruikt als brein-machine interfaces om je gedachten te controleren.

Maar wat vandaag wel bestaat, zijn vaccinpaspoorten, die kunnen uitgroeien tot digitale ID’s, die vervolgens leiden tot digitale valuta’s van centrale banken (CBDC) – het eindspel.

CBDC’s lijken onvermijdelijk; het is niet de vraag of ze er komen, maar wanneer. Als CBDC’s eenmaal wijdverbreid zijn, zullen ze alles kunnen controleren, want het zal moeilijk worden om zonder CBDC’s te overleven. Ze hoeven geen microchip in je arm te plaatsen om deze onmetelijke controle te krijgen – ze zullen in staat zijn om al je bewegingen te volgen en te controleren via CBDC’s.

Ontwikkel uw persoonlijke veerkracht

Het optimaliseren van je gezondheid is een van de beste maatregelen die je hebt om je persoonlijke weerbaarheid te ontwikkelen tegen welke nieuwe bedreiging er ook op je pad komt. In de video schets ik drie topprioriteiten, waaronder:

  1. Vermijd zaadoliën in je dieet – Zaadoliën, die vaak worden aangeduid als plantaardige oliën, zijn verborgen in vrijwel elk verwerkt voedsel, inclusief restaurantvoedsel, tenzij je kunt bevestigen dat de chef alleen met boter kookt. Er is vrijwel niets dat destructiever is voor je lichaam in het produceren van hartaandoeningen, kanker, leeftijdsgebonden maculaire degeneratie, diabetes, obesitas en dementie.12

Zelfs als je verwerkte voedingsmiddelen en andere grote overtreders van zaadolie zoals sauzen en saladedressings in restaurants schrapt, kun je nog steeds worden getroffen door deze verderfelijke gifstoffen omdat ze verborgen zitten in ogenschijnlijk “gezonde” voedingsmiddelen zoals kip en varkensvlees. Deze dieren worden gevoed met granen die vol zitten met het omega-6 vet linolzuur, dat voorkomt in de meeste zaadoliën en schade toebrengt aan de gezondheid bij consumptie in de buitensporige hoeveelheden die tegenwoordig gebruikelijk zijn.

Veel mensen eten veel kip omdat het wordt gezien als een gezond voedsel en het is goedkoop, maar het is een belangrijke bron van linolzuur. Voorbeelden van gezonde vetten die u in uw eigen keuken kunt gebruiken in plaats van zaadoliën zijn rundertalg, boter of kokosolie.

  1. Vermijd ijzer overbelasting – Als je een man bent of een postmenopauzale vrouw, kan ijzer overbelasting uw gezondheid in gevaar brengen. Als een krachtige oxidator kan ijzer je weefsels beschadigen en de mitochondriale functie aantasten. Uw lichaam kan ijzer maar beperkt uitscheiden, waardoor het zich kan ophopen in uw organen, waaronder uw hart, lever en alvleesklier.

Mannen en vrouwen na de menopauze kunnen hun risico op ijzeroverbelasting verminderen door twee of drie keer per jaar bloed te doneren. Het is een effectieve en goedkope remedie die ook anderen zal helpen.

  1. Regelmatige blootstelling aan de zon – Buitenkomen in de zon, waarbij je zoveel mogelijk van je blote huid blootstelt, is de beste manier om ervoor te zorgen dat je vitamine D-gehalte optimaal is. Blootstelling aan de zon verhoogt ook de actieve vorm van vitamine A, samen met mitochondriale melatonine, een zeer belangrijke antioxidant in je mitochondriën die oxidatieve stress vermindert.

De-Google jezelf

Je hoeft niet op Google.com te zijn om je privacy te riskeren en in de gaten te worden gehouden. Het is veel verderfelijker dan dit, want uw gegevens kunnen worden vastgelegd terwijl u, bijvoorbeeld, aan het bellen bent. Apps kunnen uw gegevens volgen en verzamelen, die vervolgens worden gebruikt om u in wezen te hersenspoelen.

Het is mogelijk om uw mobiele telefoon te de-Google-en door een Android telefoon aan te schaffen die geen Google-besturingssysteem heeft, maar u zult een ervaren IT-persoon moeten vinden die de harde schijf van uw mobiele telefoon kan herformatteren. U kunt verder helpen uw privacy te beschermen en terug te vechten tegen de transhumanisme beweging door het vermijden van alle Google-producten. Dit omvat:

Stop met het gebruik van Google zoekmachines. Probeer in plaats daarvan Brave zoekmachine.
Verwijder Google Chrome en gebruik in plaats daarvan Brave browser, beschikbaar voor alle computers en mobiele apparaten. Deze blokkeert advertenties en beschermt uw privacy.
Als u een Gmail-account hebt, probeer dan een niet-Google-e-mailservice, zoals ProtonMail,13 een gecodeerde e-mailservice in Zwitserland.
Stop met het gebruik van Google Docs.
Als je een middelbare scholier bent, zet de Google-accounts die je als student hebt aangemaakt dan niet om in persoonlijke accounts.
Bekijk hoe Dr Mercola Transhumanisme bespreekt met Children’s Health Defense hieronder -.

https://live.childrenshealthdefense.org/shows/good-morning-chd

Bron: Dr J Mercola


Beheerder Vincent W Schoers

Copyright © 2021 door Zorgdatjenietslaapt.nl. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, of zogenaamde celebrity influencers.

Geef een antwoord