Je eigen land vernietigen – is een speciaal soort kwaad

Dus, onze geliefde mainstream media zijn helemaal in over de kosten van levensonderhoud tijdens deze crisis. De BBC brengt Panorama’s Overleven van de kosten van levensonderhoud gedurende de crisis, de Daily Mail vertelt je hoe je een blik kikkererwten een week mee kunt laten gaan, en de Guardian – geen krant vertelt een verhaal over ontberingen zoals de Guardian.

De Bank of England waarschuwde vorige week dat de inkomens van de Britten een “historische” schok te verwerken zullen krijgen nadat de inflatie vorige maand tot het hoogste punt in 30 jaar van 6,2 procent is gestegen – en naar verwachting binnenkort tot 8 procent zal stijgen. Volgens sommige schattingen zal een gemiddeld gezin met een jaarinkomen van 2500 pond erop achteruitgaan als gevolg van deze crisis. Verwacht dus dat onze meest informatieve en sympathieke media ons zullen vertellen hoe de regering het beter moet doen en hoeveel gezinnen en kinderen in de armoede zullen worden gestort.

Terwijl ik deze verhalen lees – en ze zijn verschrikkelijk en zouden ons medeleven moeten wekken – bedenk ik dat ze ons worden gebracht door dezelfde media die de Covid-hysterie hebben aangewakkerd die een groot deel van deze economische pijn rechtstreeks heeft veroorzaakt. Dit was de media die herhaalde lockdowns eiste. Het waren de media die het illegaal maakten om op een bankje in het park te zitten.

Het waren deze media – de Daily Mail, de Guardian, van links tot rechts, van gedrukte media tot radio en televisie – die ons vertelden dat we onze economie in de fik moesten steken om deze “dodelijke ziekte” een halt toe te roepen; zo dodelijk dat het sterftecijfer van de infectie minder dan 1% bedraagt. Het was deze grootschalige vernietiging van onze economie, deze shutdown, die ervoor zorgde dat de regering miljarden ponden nepgeld in de economie pompte, wat rechtstreeks heeft bijgedragen aan de op hol geslagen inflatie, waardoor al het spaargeld dat je hebt, werd vernietigd en de kosten van eerste levensbehoeften werden opgedreven.

Een deel van mij denkt dat als je tijdens de lockdown in je tuin hebt liggen zonnen en je nepgeld hebt uitgegeven aan afhaalmaaltijden en Netflix terwijl je op straat had moeten protesteren tegen dit economische terrorisme, dat dan jouw schuld is. Maar dan herinner ik mezelf eraan wat een monsterlijke propagandaoorlog de regering, via de mainstream media, op de algemene bevolking heeft losgelaten. Als zodanig zijn de gewone mensen niet geheel verantwoordelijk voor de economische ondergang die vele gezinnen nu te wachten staat.

Dezelfde mainstream media die nu o zo verontwaardigd zijn over de kosten van levensonderhoud crisis zijn dezelfde verraders die de waanzinnige lockdown en ongekende nationale schuld steunden. De verhoging van de nationale verzekering die veel gezinnen duur komt te staan, is al tenietgedaan door de hogere rentebetalingen die nodig zijn om die schuld af te lossen. Dat is het economisch terrorisme waaraan Boris Johnson, de echtgenoot van de non-dom in Nummer 11 en de rest van de verraders in onze zogenaamde regering ons hebben onderworpen.

Betekenis van non-dom in het Engels:
afkorting voor non-domiciled: betrekking hebbend op de positie van een persoon die in een land woont maar daar geen belasting hoeft te betalen over geld dat hij buiten het land heeft verdiend: Het ministerie van Financiën zegt dat er ongeveer 116.000 inwoners zijn met een non-dom status.

En laten we niet vergeten wat misschien wel de ergste misdaad van allemaal is, gepleegd door zowel de regering als de media – ik houd ze even verantwoordelijk – de immense overdracht van rijkdom van de middenklasse naar Big Pharma. Miljarden ponden belastinggeld zijn naar deze bedrijven overgemaakt voor in het beste geval een vaccin dat de overgrote meerderheid van de bevolking niet nodig heeft, en in het slechtste geval aanzienlijke schade toebrengt aan de ontvangers, terwijl onze media de andere kant opkijken.

In december 2021 kregen we te horen: “De regering heeft nieuwe contracten gesloten om de levering van onze vaccinvoorraad veilig te stellen en zo het vaccinprogramma van het land toekomstbestendig te maken. De overeenkomsten omvatten 60 miljoen extra doses van het Moderna-vaccin en 54 miljoen extra doses van Pfizer/BioNTech. De overeenkomsten die via de Vaccine Taskforce zijn ondertekend, bouwen voort op bestaande partnerschappen met de vaccinbedrijven en zullen ertoe leiden dat de regering in totaal 114 miljoen extra doses van de vaccins van Pfizer/BioNTech en Moderna aanschaft voor 2022 en 2023. Dit komt bovenop de 35 miljoen extra doses Pfizer/BioNTech die in augustus zijn besteld voor levering in de tweede helft van volgend jaar, en de 60 miljoen doses Novavax en 7,5 miljoen doses GSK/Sanofi die in 2022 worden verwacht”.

Verbazingwekkend genoeg werd in geen van de rapporten die ik over deze stormvloed aan vaccins las, verteld hoeveel dit ons kostte. Maar iets zegt me dat het niet goedkoop was.

Dus volgend jaar, 2023, zal de belastingbetaler nog steeds miljarden betalen aan Big Pharma voor een vaccin dat de verspreiding van Covid niet stopt, of zelfs maar voorkomt dat mensen het krijgen. Het is gewoon niet te geloven.

Sommigen vinden misschien dat ik onze regering hardvochtig verraders en economische terroristen noem, maar dit is precies wat ze zijn. Geholpen en aangemoedigd door de mainstream media, had het grootste deel van de bevolking geen schijn van kans toen de Covid terreurcampagne werd gelanceerd.

Het is al erg genoeg om een vreemd land te vernietigen – maar om je eigen land te vernietigen, onze eigen middenklasse aan te vallen met inflatie, belastingverhogingen en gigantische overdrachten van rijkdom van de middenklasse naar de Pharma-elite, dat is pas een speciaal soort kwaad.

Bron: Laura Perrins


Beheerder Vincent W Schoers

Copyright © 2021 door Zorgdatjenietslaapt.nl. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, of zogenaamde celebrity influencers.

Geef een antwoord