Grafeen wordt overgedragen van de gevaccineerden naar de niet-gevaccineerden, vernietigt rode bloedcellen en veroorzaakt bloedklonters.

In zijn laatste serie dia’s van bloedmonsters genomen van zowel “gevaccineerde” als niet-gevaccineerde mensen, toonde Dr. Philippe van Welbergen aan dat het grafeen dat in mensen wordt geïnjecteerd, zich organiseert en groeit tot grotere vezels en structuren, magnetische eigenschappen krijgt of een elektrische lading en dat de vezels aanwijzingen vertonen van meer complexe structuren met strepen.

Hij toonde ook aan dat “scherven” grafeen worden overgedragen van “gevaccineerden” op vaccinvrije of niet-gevaccineerde mensen, waardoor hun rode bloedcellen worden vernietigd en bloedklonters worden veroorzaakt bij de niet-gevaccineerden.

Dr. Philippe van Welbergen (“Dr. Philippe”), medisch directeur van Biomedical Clinics, was een van de eersten die het publiek waarschuwde voor de schade die door Covid-injecties aan het bloed van mensen wordt toegebracht, door vorig jaar beelden vrij te geven van bloedmonsters onder de microscoop.

Begin juli 2021 werd Dr. Philippe geïnterviewd op een Zuid-Afrikaans gemeenschapskanaal, Loving Life TV. Hij legde uit dat toen zijn patiënten begonnen te klagen over chronische vermoeidheid, duizeligheid, geheugenproblemen, soms zelfs verlammingsverschijnselen en het laat op gang komen van hevige menstruaties (vrouwen vanaf de leeftijd van 60 jaar), hij bloedmonsters nam. Hun bloed vertoonde ongewone buisvormige structuren, enkele deeltjes die oplichtten en veel beschadigde cellen. Er waren maar weinig gezonde cellen zichtbaar. Tot drie maanden daarvoor had hij deze formaties in bloed nog nooit gezien. We weten nu dat deze buisvormige structuren grafeen zijn.

Sindsdien is Dr. Philippe regelmatig te gast geweest bij Loving Life TV: hij heeft de uitrol van de experimentele Covid-injecties aan de kaak gesteld; hij heeft updates gegeven over de toenemende schade die de experimentele Covid-injecties in de loop der tijd aan het bloed hebben toegebracht; en hij heeft updates gegeven over de Covid-situatie in het VK en in Zuid-Afrika.

Op 12 februari 2022 keerde Dr. Philippe opnieuw terug naar Loving Life TV om beelden vrij te geven van zijn nieuwste dia’s van bloedmonsters. De livestream was lang en daarom heeft Loving Life TV deze in twee delen opgesplitst.

Deel één is een discussie met antwoorden op vragen van het publiek.

In deel twee presenteert Dr. Philippe de beelden van zijn nieuwste bloedmonsters en legt uit wat de beelden laten zien. Hij bespreekt bijna 100 bloeddia’s van zowel “gevaccineerde” als vaccinvrije patiënten. Zijn dia’s tonen aan dat vaccinvrije patiënten “besmet zijn geraakt met vaccintoxinen door uitscheiding”.

Hieronder staat een afbeelding van typische gezonde rode bloedcellen, gezien met een microscoop, hoe bloed eruit zou moeten zien. Er zijn geen stollingen of vreemde voorwerpen in te zien.

Het volgende beeld is van een persoon die is geïnjecteerd met het experimentele Covid medicijn. Het bloed is gestold, de misvormde rode bloedcellen zijn samengeklonterd. De cel die in het beeld is omcirkeld is een gezonde rode bloedcel, een van de weinige in het beeld, die naast de grafeenvezels zit. U kunt de grootte van de grafeenvezels zien in verhouding tot de grootte van een rode bloedcel. Vezels van deze grootte blokkeren de haarvaten. U kunt ook zien dat de grafeenvezels hol zijn en rode bloedcellen bevatten.

Een paar weken voordat de video werd gemaakt, begon Dr. Philippe een magnetisch of elektrisch polariteitseffect op te merken aan verschillende kanten van de grafeenvezels. In het onderstaande beeld zijn rechts van de vezel de cellen gestold en aan de linkerkant is wat lijkt op een spleet of ruwweg achterwaarts “C”-vormige tussenruimte. Dr. Philippe zegt dat dit “gedrag” vroeger niet werd waargenomen, maar dat het nu plotseling in bijna elk monster wordt waargenomen. Het is een aanwijzing dat “deze dingen zijn veranderd, hun reactie met de omringende bloedcellen is veranderd … en ik weet niet wat de aanleiding is geweest,” zei hij.

De afbeelding hieronder is van een bloedmonster van een vaccinvrij, of niet-gevaccineerd, driejarig kind. Het toont stukjes of “scherven” grafeen die “het resultaat zijn van uitscheiding”, met andere woorden het grafeen is overgedragen van “gevaccineerde” ouders op hun niet-gevaccineerde kind.

Hieronder ziet u de afbeelding van een bloedmonster van een achtjarig, niet-gevaccineerd kind, wiens bloed besmet en vernietigd is door de overdracht van grafeen uit zijn omgeving, door anderendie een Covid-injectie hebben gehad. De rechterarm en het rechterbovenbeen van het kind zijn in feite verlamd, het kind is niet in staat zijn rechterarm op te tillen en het bovenbeen functioneert niet naar behoren.

Dr. Philippe’s presentatie is werkelijk ogenopenend en afschuwelijk – een must om naar te kijken, vooral voor diegenen die beweren dat Covid injecties “veilig” zijn en erop staan dat mensen geïnjecteerd worden. De Covid-injecties zijn wapens van genocide en hoe de mensen die ze ontworpen hebben nog steeds vrij rondlopen is ongelooflijk.

Bron: https://dailyexpose.uk/2022/04/14/graphene-tranmitted-vaccinated-to-unvaccinated-blood-clots/


Beheerder Vincent W Schoers

Copyright © 2021 door Zorgdatjenietslaapt.nl. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, of zogenaamde celebrity influencers.

Geef een antwoord