Waarom heeft de officiële website van de Amerikaanse ambassade alle bewijzen van Oekraïense biowapenlaboratoria verwijderd?

Vandaag de dag zijn de gevaren van militaire escalatie onbeschrijfelijk.

Wat er nu in Oekraïne gebeurt, heeft ernstige geopolitieke gevolgen. Het zou ons kunnen leiden naar een scenario van de Derde Wereldoorlog.

Het is belangrijk dat een vredesproces op gang wordt gebracht om escalatie te voorkomen.

Global Research veroordeelt de Russische invasie in Oekraïne.

Een bilateraal vredesakkoord is vereist.

De officiële website van de Amerikaanse ambassade heeft onlangs alle bewijzen van biolaboratoria in Oekraïne VERWIJDERD. Deze biolaboratoria worden gefinancierd en gezamenlijk geëxploiteerd door het Amerikaanse Ministerie van Defensie (DOD).

De documenten van de laboratoria waren openbaar tot 25 februari 2022. Deze documenten bevatten belangrijke bouw-, financierings- en vergunningsdetails voor biowapenlaboratoria in Oekraïne. Maar nu haalt de Amerikaanse regering deze documenten van het internet en wordt ze minder transparant met deze kritieke informatie.

Dit komt op een moment dat de wereldbevolking wakker wordt geschud door de realiteit van biowapenonderzoek, het lekken van laboratoria en de roofzuchtige ontwikkeling van vaccins en diagnostica. Deze biolaboratoria genereren ziekteverwekkers met pandemisch potentieel die het menselijke immuunsysteem uitbuiten en de basis vormen voor medische fraude, wanpraktijken, door vaccins veroorzaakte sterfte en genocide.

Zou het bestaan van deze biowapenlaboratoria iets te maken kunnen hebben met de “speciale militaire missie” van Rusland? Rusland beschuldigt de VS er al jaren van biowapens in de buurt van zijn grenzen te ontwikkelen. Verzamelen de Russen momenteel bewijzen uit deze labs? Wat is de huidige status van deze faciliteiten?

De VS bouwden een uitgebreid netwerk van biolaboratoria in Oekraïne en wissen de details van het net.

Het Amerikaanse Ministerie van Defensie financierde minstens 15 biolaboratoria in Oekraïne. Dit zijn geen Chinese of Russische biolaboratoria. Minstens acht van deze biowapenlaboratoria worden exclusief door de VS geëxploiteerd. Deze laboratoria “consolideren en beveiligen pathogenen en toxines die van belang zijn voor de veiligheid” om “verbeterde bioveiligheid, biobeveiliging en biobewakingsmaatregelen” uit te voeren via “internationale onderzoekspartnerschappen”. Elke faciliteit kost de Amerikaanse belastingbetaler tussen de 1,8 en meer dan 3 miljoen dollar. Defensie heeft het vergunningsproces vergemakkelijkt om Oekraïense wetenschappers in staat te stellen te werken met ziekteverwekkers die een pandemie kunnen veroorzaken.

Het Amerikaanse Ministerie van Defensie werkt rechtstreeks samen met het Oekraïense Ministerie van Volksgezondheid, de Staatsdienst van Oekraïne voor Voedselveiligheid en Consumentenbescherming, de Nationale Academie van Landbouwwetenschappen en het Ministerie van Defensie. Dit netwerk van biolaboratoria omvat faciliteiten in Odessa, Vinnytsia, Uzhgorod, Lviv, Kiev, Kherson, Ternopil, de Krim, Luhansk en twee verdachte faciliteiten in Kharkiv en Mykolaiv.

In de afgelopen jaren hebben veel van deze laboratoria bioveiligheidsniveau 2 bereikt, waardoor wetenschappers met virussen en bacteriën kunnen experimenteren. De afgelopen twee jaar hebben deze laboratoria, in samenwerking met het Oekraïense Ministerie van Defensie, nog eens vier mobiele laboratoria opgezet om epidemiologisch toezicht te houden op het Oekraïense volk. Deze laboratoria maken deel uit van een multinationale werkgroep die surveillancenetwerken voor ziekten opzet die “de mondiale gezondheidsveiligheid versterken”.

Tot 25 februari 2022 waren het bestaan en de details van deze biowapenlaboratoria algemeen bekend. De Amerikaanse ambassade had eerder de locaties en details van deze laboratoria bekendgemaakt in een reeks PDF-bestanden online. Op 26 februari 2022 heeft de officiële website van de ambassade de links naar alle 15 biowapenlaboratoria verwijderd. Alle documenten in verband met deze laboratoria zijn van het internet verwijderd. Als je op een van de links klikt, zijn de PDF-bestanden niet langer beschikbaar. Gelukkig zijn deze bestanden gearchiveerd en kunnen ze nog steeds worden geraadpleegd. Wat probeert de Amerikaanse ambassade te verbergen?

Bron: https://www.globalresearch.ca/why-did-us-embassy-official-website-just-remove-all-evidence-ukrainian-bioweapons-labs/5772798


Beheerder Vincent W Schoers

Copyright © 2021 door Zorgdatjenietslaapt.nl. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, of zogenaamde celebrity influencers.

Geef een antwoord