Er is een nieuwe reptielensoort….

Terwijl er zich een drama, zeg maar een catastrofe afspeeld in Oekraine, is de aandachtsfocus niet meer zo scherp op Klaus Schwab en zijn bende Globalistische manipulatoren. Niemand heeft het ooit over dit reptiel gehad, hacking in de biometrie van de mens. Toen men 5G introduceerde waren er al een aantal rode vlaggen, maar wij waren wappies, complottheoristen. Tijdens het injectere van de experimentele COVID-19 vaccins doken er weer andere geruchten op, alles werd gedownplayed want het waren complottheoristen.

Deze man kwam in het midden van 2020 met een uiteenzetting hoe de mens straks aangestuurd gaat worden. Hoe was het ook al weer, “you own notting but will be happy” mag ik daar aan toevoegen “you wont be free”. Want als ik niets bezit dan ben ik ook niet happy dan ben ik ondergeschikt aan de goodwill van mijn slavenmeester. Als soeverein mens van vlees en bloed ligt het niet in mijn aard om een slavenmeester te dienen.

Onze regenten die met uiterste zorg door de nieuwe Fuhrer Klaus Schwab zijn geselecteerd en benoemd tot de nieuwe Global Young Leaders, zijn het gevaar voor elke soevereine natie en elk soeverein mens. Wees kritisch op wie u aan de knoppen van uw nu nog soevereine natie laat zitten

Vincent W. Schoers


Beheerder Vincent W Schoers

Copyright © 2021 door Zorgdatjenietslaapt.nl. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, of zogenaamde celebrity influencers.

Geef een antwoord