Ik ben 78 en heb Covid ongeschonden doorstaan. En ik vervloek de angstzaaiers.

Ik kom net uit een zelfisolatieperiode van tien dagen, veroorzaakt door het oplopen van het Covid-virus. Of beter gezegd, niet door het virus, maar doordat ik gehersenspoeld ben door de niet aflatende angstzaaierij rond Covid in de afgelopen twee jaar.

Ik heb tientallen artikelen geschreven over de slechte aanpak van de pandemie en ik ben blij dat ik de ziekte zelf heb meegemaakt, niet in de laatste plaats omdat ik met eigen ogen heb kunnen zien hoe betreurenswaardig de angst is waarmee de infectie nog steeds omgeven is.

Ondanks alles wat ik heb geleerd en geschreven over de relatieve onschadelijkheid van het onbetwistbaar genetisch gemanipuleerde virus, en de enorme schade die is aangericht door de paniekerige maatregelen die ertegen zijn genomen, vond ik het moeilijk me te onttrekken aan het gevoel “onrein” te zijn – dat als ik ook maar een stap buiten mijn kamer zou zetten, ik levens in gevaar zou brengen.

Ik woon in een kleine en enigszins vergrijzende gemeenschap, waartoe ook een 91-jarige behoort, aan de zuidkust van Engeland. Mede door wat ik hier met anderen heb gedeeld over de experimentele, grotendeels nutteloze en ontegenzeggelijk gevaarlijke Covid mRNA-prikken, is niemand van ons gevaccineerd.

Ik ben 78 en dus zou ik, volgens de tijdgeest, alleen mezelf de schuld kunnen geven als ik ernstig ziek zou worden, ook al dalen de percentages ziekenhuisopnamen en sterfgevallen als gevolg van Covid nu sneller in de niet-gevaccineerde dan in de gevaccineerde populatie.

Voor de jab-fanatici daarbuiten, wier gevoel van eigenwaarde lijkt af te hangen van het mishandelen van degenen die weigeren zich aan te sluiten bij de Covid-paniek, heb ik teleurstellend nieuws.

Hoewel de ziekte – niet verrassend, gezien haar oorsprong in het laboratorium – enkele unieke kenmerken heeft, is zij naar mijn ervaring een stuk minder onaangenaam dan griep. Ik ben nog springlevend, ook al ben ik wrokkig en depressief over een aantal aspecten van de ervaring.

Het feit dat ik nog springlevend ben, mag voor mij of wie dan ook geen verrassing zijn. Ondanks het feit dat ik een leeftijd heb die door sommigen als “droge tondel” kan worden beschouwd, en dus een kandidaat ben om bij te dragen tot de uitroeiing van de bevolking, ben ik over het algemeen in goede gezondheid. We weten nu ook dat het aantal sterfgevallen als gevolg van Covid, in tegenstelling tot het schandalige gezwam met de term “met Covid”, een fractie was van de publiekelijk genoemde aantallen.

Het is ook waar dat de momenteel circulerende variant van het virus enkele van de genetisch gemanipuleerde kenmerken heeft verloren die het heeft gekregen door de samenwerking tussen Amerikaanse en Chinese onderzoekers die Covid in de eerste plaats heeft opgeleverd. Hoewel het dus besmettelijker is, belandt het in het algemeen minder mensen in het ziekenhuis dan de vroegere varianten.

Maar dat weerhield de “Sage”-adviseurs van de regering er niet van om te proberen een tweede Kerstmis af te gelasten vanwege de komst van de Omicron-variant, nog voordat deze ergens ter wereld ook maar één slachtoffer had gemaakt.

Godzijdank had een wijzere raad de overhand. Anders zou, toen ik zelf ziek werd, mijn opsluiting nog steeds een wettelijke verplichting zijn geweest.

Een andere reden waarom ik de ziekte goed doorgekomen ben, is misschien het feit dat ik een dagelijkse dosis ivermectine nam, die ik kreeg van een vriend die het uit India haalde.

Dit is het goedkope, veilige, anti-parasitaire geneesmiddel dat werd gedemoniseerd door Big Pharma, wiens beweringen over de noodzaak van het uitrollen van de experimentele spuiten (en dure nieuwe geneesmiddelen) zouden zijn getorpedeerd als de effectiviteit van ivermectine was erkend.

Het tragische interview tussen Dr. Tess Lawrie en Dr. Andrew Hill, voor het eerst in detail gedocumenteerd in het boek van Robert Kennedy Jnr en gisteren hier bij TCW beschikbaar gemaakt als video, is waarschijnlijk het meest veelzeggende van de hele pandemie.

Het zou door iedereen gezien moeten worden. Het laat zien hoe de miljoenen die zijn verstrekt door het vaccin-kartel, waaronder de Gates Foundation – die ook de BBC, de Guardian, de Telegraph, de Financial Times en zelfs de Britse geneesmiddelenautoriteit, de MHRA, financiert – een individuele onderzoeker en zijn geweten hebben gecompromitteerd.

Ik heb medelijden met Hill. Hoewel ik denk dat we allemaal schatplichtig zijn aan Lawrie voor het geven van zo’n duidelijke illustratie van de grootgeld-corruptie die tot in het hart van zowel de geneeskunde als de media is doorgedrongen, is het een wereldwijd fenomeen.

Hill was toevallig zowel onschuldig als fatsoenlijk genoeg om het gesprek met Lawrie aan te gaan en zijn ongemak te tonen, in plaats van gewoon de judaspeningen van Gates en soortgelijke sponsors aan te nemen, zoals zovele duizenden anderen hebben gedaan.

Maar zelf ziek worden van Covid brengt het feit naar voren dat deze kleine pil een verschil zou kunnen hebben gemaakt, en toch bijna illegaal moest worden verkregen vanwege de betrokkenheid van de NHS bij de corruptie.

Ik vind het triest dat duizenden anderen misschien niet waren gestorven als de behandeling beschikbaar was geweest. Ik vind het triest dat als dokters zelfs maar hun eigen klinische oordeel hadden mogen gebruiken bij het voorschrijven van deze pil – in plaats van patiënten simpelweg te vertellen dat ze thuis moeten blijven – er misschien nog iets van het traditionele arts-patiënt vertrouwen behouden zou zijn gebleven.

We weten dat Big Pharma en hun vrienden in de academische wereld, Whitehall en Washington achter de schermen wanhopig iedere effectieve behandeling in diskrediet wilden brengen, omdat dit de juridische argumenten voor het uitrollen van de experimentele mRNA-prikken zou hebben getorpedeerd.

Ik was niet de eerste in dit huis die Covid kreeg. Mijn voorgangster, ook in de 70, had iets andere symptomen dan ik. Haar ziekte begon een paar dagen voor de mijne.

Zij kreeg geen ivermectine, en ik denk dat haar symptomen erger waren. Ze had niet alleen een zeer zere keel, maar vanaf het begin ook lichaamspijn die meer leek op de traditionele griep. Haar borst klinkt nog steeds slecht, hoewel ze weer op de been is en bijna weer normaal.

In mijn geval begon de ziekte met een dag van misselijkheid en braken, en de volgende dagen had ik lage koorts en wilde ik niets anders doen dan rusten. Ik sliep veel, dag en nacht.

Op de derde dag kreeg ik keelpijn. Toen die voorbij was, was er nogal wat slijm dat diep in de longen zat en dat ik volgens een bevriende arts ijverig moest opruimen – een zeer nuttige tip, want juist als mensen te lang stil liggen, kan er een ontstekingsreactie op gang komen die de ademhaling belemmert en een van de belangrijkste oorzaken van ziekenhuisopname is.

Ik kreeg het advies dat een kleine dagelijkse dosis aspirine zou helpen bij dit proces, omdat het op een dieper niveau werkt dan paracetamol, dat verlichting biedt op een meer oppervlakkige, op het hoofd gebaseerde manier.

De arts vertelde me ook dat verdere bescherming tegen die tweede fase van de ziekte zou komen van het in beweging blijven, door lichaamsbeweging of door kleine klusjes in huis of in de tuin te doen.

En hier ontdekte ik dat ik en anderen in het huis nog steeds het slachtoffer waren van de ‘blijf thuis, red levens’-hersenspoeling die de NHS ons met miljoenen van ons geld oplegde.

Toen ik me met een stapel wasgoed in de gemeenschappelijke wasruimte waagde, werd ik in mijn kamerjas gesignaleerd en onmiddellijk gemeld bij onze arbo-inspecteur, die zich verplicht voelde me te vragen of ik de knop van de wasmachine na gebruik had gedesinfecteerd. Op één punt had hij gelijk – de Omicron-variant die ik waarschijnlijk herbergde is enorm besmettelijk. Het zal waarschijnlijk iedereen op tijd bereiken.

Maar toen ik één keer de voordeur uit glipte om wat te bewegen, maakte een bijzonder angstige bewoner een opmerking over “mensen die door het hele huis zwerven” en daarmee, zo werd gesuggereerd, anderen in gevaar brachten.

Daarna ben ik niet meer naar buiten gegaan totdat ik twee negatieve resultaten kreeg bij de zijstroomtest. Dat was ondanks het feit dat de bijgewerkte richtlijnen voor huishoudens niet luiden dat mensen met Covid gevangenen in onze kamers moeten zijn, maar dat zij gewoon moeten vermijden onnodig tijd in gemeenschappelijke ruimten door te brengen.

Het probleem is dat als je eenmaal weet dat anderen zich zorgen maken, het heel moeilijk is om je niet te laten beïnvloeden. Stel je eens voor dat ik mijn kamer en het huis zou verlaten om een wandeling te maken langs de prachtige kust en te genieten van de zon – en dat iemand anders in het huis ziek wordt. Hoe zou ik me dan niet verantwoordelijk kunnen voelen?

Dat is waar de laterale flow testkits een zegen werden. Toen mijn ex-vrouw Liz hoorde dat ik op de eerste dag positief had getest, nam ze het me kwalijk dat ik de test überhaupt had gedaan. Ze weet hoe technologie zo gemakkelijk de mensheid vervangt.

Artsen leuren voortdurend met testkits voor deze of gene ziekte, terwijl het bewijs is dat screening vaak het angstniveau verhoogt en weinig of niets doet om de pathologie te verminderen.

De laterale flowtest gaf me echter een zeer duidelijke indicatie wanneer ik Covid had, en gaf vervolgens de bevestiging dat ik niet langer besmettelijk was toen de ziekte voorbij was.

Gedurende twee dagen, toen ik me al veel beter voelde, produceerde de test toch een vage lijn die betekende dat ik nog steeds enige mate van virale activiteit bezat. Toen ik me weer helemaal beter voelde, bevestigde de test dat dat inderdaad het geval was.

Vanwege mijn gevangenschap, haatte ik deze ervaring. Ik werd zelfs heel bang om de test te doen. Als je duidelijk besmettelijk bent, verschijnt er onmiddellijk een verklikkerlijntje, maar als de ziekte afneemt, verschijnt het positieve signaal pas na enkele minuten. Ik vond de spanning van dit wachten bijna ondraaglijk.

Maar toen ik eindelijk mijn twee dagen met een duidelijke uitslag had gehad, kon ik weer met een gerust geweten mijn kamer uit – op een hartelijk onthaal van medebewoners, die zich in ieder geval hadden ingespannen om mij tijdens mijn isolatie met eten en drinken te ondersteunen.

De regering heeft als een van de eersten in de wereld haar mening over Covid herzien door de wettelijke beperkingen in Engeland op te heffen. Ik denk graag dat de aanhoudende kritiek op de angstzaaierij door TCW – Defending Freedom en The Daily Sceptic, in het bijzonder, geholpen heeft, terwijl onze vrienden in landen als Canada, Australië, Nieuw-Zeeland en grote delen van Europa en de VS nog steeds gebukt gaan onder een onderdrukkend juk.

Het beeld van de perfect gekapte Justin Trudeau die, omringd door gemaskerde handlangers, de prachtig gedisciplineerde truckers vertelde dat hun protest met de staat van beleg zou worden neergeslagen, is iets wat ik nooit zal vergeten.

Wat zo gemakkelijk vergeten wordt, is dat net zoals ‘volmaakte liefde angst uitdrijft’, angst ook liefde uitdrijft. En liefde is een grote genezer. Ik ben zo blij weer bij mijn vrienden te zijn, en weer over de promenade te kunnen lopen.

Het feit dat mijn korte periode van isolement zo pijnlijk deprimerend bleek, maakt me duidelijk dat we nog steeds lijden onder de gevolgen van de Orwelliaanse gedachtenmanipulatie die is gecreëerd door Sage, de NHS en de meeste Britse media; en hoe vreselijk het moet zijn geweest voor de ontelbare oude mensen die werden gedwongen alleen te sterven, afgesneden van de genezende zonneschijn en menselijk contact.

Alstublieft – nooit meer.

Ik ben 78 en heb Covid ongeschonden doorstaan. En ik vervloek de angstzaaiers.

Ik kom net uit een zelfisolatieperiode van tien dagen, veroorzaakt door het oplopen van het Covid-virus. Of beter gezegd, niet door het virus, maar doordat ik gehersenspoeld ben door de niet aflatende angstzaaierij rond Covid in de afgelopen twee jaar.

Ik heb tientallen artikelen geschreven over de slechte aanpak van de pandemie en ik ben blij dat ik de ziekte zelf heb meegemaakt, niet in de laatste plaats omdat ik met eigen ogen heb kunnen zien hoe betreurenswaardig de angst is waarmee de infectie nog steeds omgeven is.

Ondanks alles wat ik heb geleerd en geschreven over de relatieve onschadelijkheid van het onbetwistbaar genetisch gemanipuleerde virus, en de enorme schade die is aangericht door de paniekerige maatregelen die ertegen zijn genomen, vond ik het moeilijk me te onttrekken aan het gevoel “onrein” te zijn – dat als ik ook maar een stap buiten mijn kamer zou zetten, ik levens in gevaar zou brengen.

Ik woon in een kleine en enigszins vergrijzende gemeenschap, waartoe ook een 91-jarige behoort, aan de zuidkust van Engeland. Mede door wat ik hier met anderen heb gedeeld over de experimentele, grotendeels nutteloze en ontegenzeggelijk gevaarlijke Covid mRNA-prikken, is niemand van ons gevaccineerd.

Ik ben 78 en dus zou ik, volgens de tijdgeest, alleen mezelf de schuld kunnen geven als ik ernstig ziek zou worden, ook al dalen de percentages ziekenhuisopnamen en sterfgevallen als gevolg van Covid nu sneller in de niet-gevaccineerde dan in de gevaccineerde populatie.

Voor de jab-fanatici daarbuiten, wier gevoel van eigenwaarde lijkt af te hangen van het mishandelen van degenen die weigeren zich aan te sluiten bij de Covid-paniek, heb ik teleurstellend nieuws.

Hoewel de ziekte – niet verrassend, gezien haar oorsprong in het laboratorium – enkele unieke kenmerken heeft, is zij naar mijn ervaring een stuk minder onaangenaam dan griep. Ik ben nog springlevend, ook al ben ik wrokkig en depressief over een aantal aspecten van de ervaring.

Het feit dat ik nog springlevend ben, mag voor mij of wie dan ook geen verrassing zijn. Ondanks het feit dat ik een leeftijd heb die door sommigen als “droge tondel” kan worden beschouwd, en dus een kandidaat ben om bij te dragen tot de uitroeiing van de bevolking, ben ik over het algemeen in goede gezondheid. We weten nu ook dat het aantal sterfgevallen als gevolg van Covid, in tegenstelling tot het schandalige gezwam met de term “met Covid”, een fractie was van de publiekelijk genoemde aantallen.

Het is ook waar dat de momenteel circulerende variant van het virus enkele van de genetisch gemanipuleerde kenmerken heeft verloren die het heeft gekregen door de samenwerking tussen Amerikaanse en Chinese onderzoekers die Covid in de eerste plaats heeft opgeleverd. Hoewel het dus besmettelijker is, belandt het in het algemeen minder mensen in het ziekenhuis dan de vroegere varianten.

Maar dat weerhield de “Sage”-adviseurs van de regering er niet van om te proberen een tweede Kerstmis af te gelasten vanwege de komst van de Omicron-variant, nog voordat deze ergens ter wereld ook maar één slachtoffer had gemaakt.

Godzijdank had een wijzere raad de overhand. Anders zou, toen ik zelf ziek werd, mijn opsluiting nog steeds een wettelijke verplichting zijn geweest.

Een andere reden waarom ik de ziekte goed doorgekomen ben, is misschien het feit dat ik een dagelijkse dosis ivermectine nam, die ik kreeg van een vriend die het uit India haalde.

Dit is het goedkope, veilige, anti-parasitaire geneesmiddel dat werd gedemoniseerd door Big Pharma, wiens beweringen over de noodzaak van het uitrollen van de experimentele spuiten (en dure nieuwe geneesmiddelen) zouden zijn getorpedeerd als de effectiviteit van ivermectine was erkend.

Het tragische interview tussen Dr. Tess Lawrie en Dr. Andrew Hill, voor het eerst in detail gedocumenteerd in het boek van Robert Kennedy Jnr en gisteren hier bij TCW beschikbaar gemaakt als video, is waarschijnlijk het meest veelzeggende van de hele pandemie.

Het zou door iedereen gezien moeten worden. Het laat zien hoe de miljoenen die zijn verstrekt door het vaccin-kartel, waaronder de Gates Foundation – die ook de BBC, de Guardian, de Telegraph, de Financial Times en zelfs de Britse geneesmiddelenautoriteit, de MHRA, financiert – een individuele onderzoeker en zijn geweten hebben gecompromitteerd.

Ik heb medelijden met Hill. Hoewel ik denk dat we allemaal schatplichtig zijn aan Lawrie voor het geven van zo’n duidelijke illustratie van de grootgeld-corruptie die tot in het hart van zowel de geneeskunde als de media is doorgedrongen, is het een wereldwijd fenomeen.

Hill was toevallig zowel onschuldig als fatsoenlijk genoeg om het gesprek met Lawrie aan te gaan en zijn ongemak te tonen, in plaats van gewoon de judaspeningen van Gates en soortgelijke sponsors aan te nemen, zoals zovele duizenden anderen hebben gedaan.

Maar zelf ziek worden van Covid brengt het feit naar voren dat deze kleine pil een verschil zou kunnen hebben gemaakt, en toch bijna illegaal moest worden verkregen vanwege de betrokkenheid van de NHS bij de corruptie.

Ik vind het triest dat duizenden anderen misschien niet waren gestorven als de behandeling beschikbaar was geweest. Ik vind het triest dat als dokters zelfs maar hun eigen klinische oordeel hadden mogen gebruiken bij het voorschrijven van deze pil – in plaats van patiënten simpelweg te vertellen dat ze thuis moeten blijven – er misschien nog iets van het traditionele arts-patiënt vertrouwen behouden zou zijn gebleven.

We weten dat Big Pharma en hun vrienden in de academische wereld, Whitehall en Washington achter de schermen wanhopig iedere effectieve behandeling in diskrediet wilden brengen, omdat dit de juridische argumenten voor het uitrollen van de experimentele mRNA-prikken zou hebben getorpedeerd.

Ik was niet de eerste in dit huis die Covid kreeg. Mijn voorgangster, ook in de 70, had iets andere symptomen dan ik. Haar ziekte begon een paar dagen voor de mijne.

Zij kreeg geen ivermectine, en ik denk dat haar symptomen erger waren. Ze had niet alleen een zeer zere keel, maar vanaf het begin ook lichaamspijn die meer leek op de traditionele griep. Haar borst klinkt nog steeds slecht, hoewel ze weer op de been is en bijna weer normaal.

In mijn geval begon de ziekte met een dag van misselijkheid en braken, en de volgende dagen had ik lage koorts en wilde ik niets anders doen dan rusten. Ik sliep veel, dag en nacht.

Op de derde dag kreeg ik keelpijn. Toen die voorbij was, was er nogal wat slijm dat diep in de longen zat en dat ik volgens een bevriende arts ijverig moest opruimen – een zeer nuttige tip, want juist als mensen te lang stil liggen, kan er een ontstekingsreactie op gang komen die de ademhaling belemmert en een van de belangrijkste oorzaken van ziekenhuisopname is.

Ik kreeg het advies dat een kleine dagelijkse dosis aspirine zou helpen bij dit proces, omdat het op een dieper niveau werkt dan paracetamol, dat verlichting biedt op een meer oppervlakkige, op het hoofd gebaseerde manier.

De arts vertelde me ook dat verdere bescherming tegen die tweede fase van de ziekte zou komen van het in beweging blijven, door lichaamsbeweging of door kleine klusjes in huis of in de tuin te doen.

En hier ontdekte ik dat ik en anderen in het huis nog steeds het slachtoffer waren van de ‘blijf thuis, red levens’-hersenspoeling die de NHS ons met miljoenen van ons geld oplegde.

Toen ik me met een stapel wasgoed in de gemeenschappelijke wasruimte waagde, werd ik in mijn kamerjas gesignaleerd en onmiddellijk gemeld bij onze arbo-inspecteur, die zich verplicht voelde me te vragen of ik de knop van de wasmachine na gebruik had gedesinfecteerd. Op één punt had hij gelijk – de Omicron-variant die ik waarschijnlijk herbergde is enorm besmettelijk. Het zal waarschijnlijk iedereen op tijd bereiken.

Maar toen ik één keer de voordeur uit glipte om wat te bewegen, maakte een bijzonder angstige bewoner een opmerking over “mensen die door het hele huis zwerven” en daarmee, zo werd gesuggereerd, anderen in gevaar brachten.

Daarna ben ik niet meer naar buiten gegaan totdat ik twee negatieve resultaten kreeg bij de zijstroomtest. Dat was ondanks het feit dat de bijgewerkte richtlijnen voor huishoudens niet luiden dat mensen met Covid gevangenen in onze kamers moeten zijn, maar dat zij gewoon moeten vermijden onnodig tijd in gemeenschappelijke ruimten door te brengen.

Het probleem is dat als je eenmaal weet dat anderen zich zorgen maken, het heel moeilijk is om je niet te laten beïnvloeden. Stel je eens voor dat ik mijn kamer en het huis zou verlaten om een wandeling te maken langs de prachtige kust en te genieten van de zon – en dat iemand anders in het huis ziek wordt. Hoe zou ik me dan niet verantwoordelijk kunnen voelen?

Dat is waar de laterale flow testkits een zegen werden. Toen mijn ex-vrouw Liz hoorde dat ik op de eerste dag positief had getest, nam ze het me kwalijk dat ik de test überhaupt had gedaan. Ze weet hoe technologie zo gemakkelijk de mensheid vervangt.

Artsen leuren voortdurend met testkits voor deze of gene ziekte, terwijl het bewijs is dat screening vaak het angstniveau verhoogt en weinig of niets doet om de pathologie te verminderen.

De laterale flowtest gaf me echter een zeer duidelijke indicatie wanneer ik Covid had, en gaf vervolgens de bevestiging dat ik niet langer besmettelijk was toen de ziekte voorbij was.

Gedurende twee dagen, toen ik me al veel beter voelde, produceerde de test toch een vage lijn die betekende dat ik nog steeds enige mate van virale activiteit bezat. Toen ik me weer helemaal beter voelde, bevestigde de test dat dat inderdaad het geval was.

Vanwege mijn gevangenschap, haatte ik deze ervaring. Ik werd zelfs heel bang om de test te doen. Als je duidelijk besmettelijk bent, verschijnt er onmiddellijk een verklikkerlijntje, maar als de ziekte afneemt, verschijnt het positieve signaal pas na enkele minuten. Ik vond de spanning van dit wachten bijna ondraaglijk.

Maar toen ik eindelijk mijn twee dagen met een duidelijke uitslag had gehad, kon ik weer met een gerust geweten mijn kamer uit – op een hartelijk onthaal van medebewoners, die zich in ieder geval hadden ingespannen om mij tijdens mijn isolatie met eten en drinken te ondersteunen.

De regering heeft als een van de eersten in de wereld haar mening over Covid herzien door de wettelijke beperkingen in Engeland op te heffen. Ik denk graag dat de aanhoudende kritiek op de angstzaaierij door TCW – Defending Freedom en The Daily Sceptic, in het bijzonder, geholpen heeft, terwijl onze vrienden in landen als Canada, Australië, Nieuw-Zeeland en grote delen van Europa en de VS nog steeds gebukt gaan onder een onderdrukkend juk.

Het beeld van de perfect gekapte Justin Trudeau die, omringd door gemaskerde handlangers, de prachtig gedisciplineerde truckers vertelde dat hun protest met de staat van beleg zou worden neergeslagen, is iets wat ik nooit zal vergeten.

Wat zo gemakkelijk vergeten wordt, is dat net zoals ‘volmaakte liefde angst uitdrijft’, angst ook liefde uitdrijft. En liefde is een grote genezer. Ik ben zo blij weer bij mijn vrienden te zijn, en weer over de promenade te kunnen lopen.

Het feit dat mijn korte periode van isolement zo pijnlijk deprimerend bleek, maakt me duidelijk dat we nog steeds lijden onder de gevolgen van de Orwelliaanse gedachtenmanipulatie die is gecreëerd door Sage, de NHS en de meeste Britse media; en hoe vreselijk het moet zijn geweest voor de ontelbare oude mensen die werden gedwongen alleen te sterven, afgesneden van de genezende zonneschijn en menselijk contact.

Alstublieft – nooit meer.

Bron: Neville Hodgkinson


Beheerder Vincent W Schoers

Copyright © 2021 door Zorgdatjenietslaapt.nl. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, of zogenaamde celebrity influencers.

Geef een antwoord