Het waren niet alleen Beagles en apen – Fauci’s NIH financierde ook medische experimenten op AIDS wezen in NY City

Beheerder: Wat ik als simpel denkend mens met de beste wil van de wereld niet begrijp is dat deze man dit alles voor elkaar heeft gekregen, geen enkele instantie, fiscaal, medisch etc heeft ingegrepen. alles werd low key onder de pet gehouden. Enkele decennia terug werden de Neurenberg trials gehouden vanwege dit soort wanstaltige praktijken. En hier kijken we tegen een nwe dr Mengele aan die aan alle kanten door een corrupte overheid wordt beschermd.

Het waren niet alleen Beagles en apen – Fauci’s NIH financierde ook medische experimenten op AIDS wezen in NY City

In augustus bracht Gateway Pundit medewerkster Cassandra Fairbanks het verhaal naar buiten over Dr. Fauci’s misbruik van belastinggeld voor het martelen van beagles in barbaarse dierproeven.
Dr. Fauci financierde een studie in Tunesië waar beagle honden levend werden opgegeten door met parasieten geïnfecteerde vliegen.

Dr. Fauci gaf in 2018 ook meer dan 16 miljoen dollar aan belastinggeld uit aan verontrustende experimenten met “toxische herseninjectie” op apen.

https://youtu.be/AFha7HNJ4zY

En Dr. Fauci werd recentelijk betrapt op het financieren van “gain-of-function” onderzoek in het laboratorium van Wuhan, China dat verantwoordelijk wordt gehouden voor de productie en het uitlekken van het coronavirus.
Fauci loog onder ede vele malen over zijn financiering van het lab.

Nu dit…

Dr. Fauci’s NIH werd ook betrapt op het financieren van experimenten op AIDS wezen in een ziekenhuis in New York City in 2004.

De NIH van Fauci keurde experimenten op honderden weeskinderen in New York City goed. Overheidsinstanties en farmaceutische bedrijven gebruikten de wezen in dodelijke proeven met AIDS-medicijnen.

In 2005 huurde de stad New York het VERA Instituut in om een eindrapport op te stellen over de medicijnproeven. VERA kreeg geen toegang tot de medische dossiers van de kinderen die bij de proeven waren gebruikt. Hun rapport werd gepubliceerd in 2008.

Zij rapporteerden dat vijfentwintig kinderen stierven tijdens de drugsstudies, dat nog eens vijfenvijftig kinderen stierven na de studies (in pleegzorg), en volgens Tim Ross, directeur van het kinderwelzijnsprogramma bij VERA (vanaf 2009), was 29% van de resterende 417 kinderen die waren gebruikt in drugsstudies overleden (op een totaal van 532 kinderen waarvan wordt toegegeven dat ze zijn gebruikt). https://youtu.be/o7wt9cFTjPw

De schrijvers van WIKIPEDIA verdoezelen alle details, zoals te verwachten was.
Er is geen enkele betaling of compensatie gedaan aan een van de kinderen die gebruikt zijn in de proeven, of aan hun families.

Een ziekenhuisverpleegster heeft zich later tegenover journalisten uitgelaten over de proeven. Zij meldde dat de kinderen tijdens de tests onmiddellijk ziek werden, braken of moesten overgeven.
Het betrof weeskinderen in het Incarnation Children’s Center in New York City (Incarnatie Kindercentrum in New York City).

Op de website van het ICC-onderzoek staan verschillende documenten en interviews met kinderen en medewerkers van de kinderopvang in het ziekenhuis die aan het onderzoek hebben meegewerkt.

Download de verzamelde PDF’s: Het ICC Onderzoek | Related-HIV-Testing-and-AIDS-Drugs-Investigation | Media-Coverage-and-Cover-up | Media Part 2

Inside Incarnation | Duitse vertaling NY Press juli/aug 2005 – Interviews met kinderen en kinderverzorgsters uit het weeshuis. Radio Interview met een kinderverzorgster van ICC.
The House That AIDS Built | The Nurse’s Story – Altheal.org Januari 2004 – De originele onthulling.
Het ICC-onderzoek gaat door – Altheal.org mei 2004
De ICC Audio Interviews en Thalidomide Document Februari 2007 -interview met de medisch directeur van het weeshuis, en het drogeren met Thalidomide van weeskinderen in ICC.
Still on Trial NY Press, april 2005
Noble Doctors Crux Magazine,november 2004 | Reductionism On Trial An Aids Debate, zomer 2006
Knowing is Beautiful and Sex Crimes – Deel één en twee van “The Hidden Face of HIV” GNN 2005 – een bespreking en analyse van wat bekend staat als “HIV Testing”, in twee delen. PDF – pt.1 | pt.2 | Referenties

Bron: https://www.thegatewaypundit.com/author/jim-hoft/

———————————————————————–

Copyright © 2021 door Zorgdatjenietslaapt.nl. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, of zogenaamde celebrity influencers.

Geef een antwoord