Uitvinder van de MRNA technologie: Er is een duidelijke poging om de waarheid te verbergen over de COVID-19 Pandemie

Dr. Robert Malone, arts en uitvinder van de mRNA-vaccintechnologie, zegt dat er een duidelijke poging is om de waarheid over de Wuhan coronavirus (COVID-19) pandemie te verbergen.

Malone vertelde Kristi Leigh in een interview dat de Amerikaanse gegevens op meerdere niveaus gecompromitteerd zijn door de Centers for Disease Control and Prevention (CDC).

inventor of the mrna technology there’s an obvious attempt to hide the truth about the covid 19 pandemic

Uitvinder van de MRNA-technologie: Er is een duidelijke poging om de waarheid over de COVID-19 Pandemie te verbergenHAFDecember 22, 2021
Dr. Robert Malone, arts en uitvinder van de mRNA-vaccintechnologie, zegt dat er een duidelijke poging is om de waarheid over de Wuhan coronavirus (COVID-19) pandemie te verbergen.

Malone vertelde Kristi Leigh in een interview dat de Amerikaanse gegevens op meerdere niveaus worden gecompromitteerd door de Centers for Disease Control and Prevention (CDC).

uitvinder van de mrna-technologie er is een duidelijke poging om de waarheid over de covid 19 pandemie te verbergen

“Het wordt in gevaar gebracht door het officiële standpunt van de CDC dat er geen sterfgevallen zijn door vaccinaties. Dat is volstrekt onhoudbaar,” zei Malone, die er ook op wees dat niet alleen de Amerikaanse databank besmet is, maar ook de Britse, Schotse, Duitse, Atlantische, Noorse en Israëlische databanken.

“Maar het CDC houdt nog steeds vol dat er geen sterfgevallen zijn door vaccins. Het CDC is moedwillig onwetend. En ze hebben een heleboel verschillende strategische initiatieven genomen, zoals het herdefiniëren van wat de ziekte is, het herdefiniëren van wanneer je gevaccineerd bent, hoe lang dat vaccin venster is, je wordt pas als volledig gevaccineerd beschouwd als je meer dan 14 dagen na prik nummer twee bent.”

Malone vervolgt:

“En dus wordt al het andere beschouwd als hetzelfde als ongevaccineerd. Het is gewoon een hoop datamanipulatie en management… En we weten dat dit een doorzichtige poging is om de waarheid te verbergen.”

Leigh, een bekroonde tv-nieuwsjournalist, was het met Malone eens.

“Ze vergelijken het aantal van drie seizoenen, bijna drie seizoenen van COVID met één seizoen van griep, en ze laten dat deel weg. Ze hebben het over de capaciteit van het ziekenhuis, maar ze houden geen rekening met het personeelstekort en de problemen, omdat je zoveel mensen wegduwt. Ik bedoel, het is zo veel,” voegde de tv-presentator, podcastbijdrager en nieuwsanalist eraan toe.

Malone nam ook een schot op de polymerase kettingreactie (PCR) test manipulatie wordt gedaan en de enorme stapel van financiële prikkels die aan ziekenhuizen.

“Ze betalen artsen rechtstreeks om het dominante verhaal te ondersteunen. Zij [artsen] krijgen geld in de vorm van duizenden dollars. Als de farmaceutische industrie dit rechtstreeks zou doen, zou het een misdaad zijn, toch? Absoluut een misdaad,” klaagde Malone.

“Maar dokters worden betaald om mee te gaan in het dominante verhaal. Ziekenhuizen worden betaald om een oververtegenwoordiging te maken van degenen die aan deze ziekte overlijden, in plaats van dat ze mogelijk ook in het ziekenhuis besmet zijn geraakt.”

De bekende immunoloog en viroloog haalde ook uit naar de ziekenhuizen die nu informatie verbergen over hun winstmarges.

“Ze verdienen geld aan dit ding. Ze hebben sterke financiële prikkels en gaan ermee door. Het is allemaal op en neer in de hele farmaceutische, medische complexe voedselketen. Iedereen verdient hier grof geld aan, behalve de mensen die mensen proberen te behandelen met dure medicijnen,” zei Malone.

Leigh bracht ook de kwestie naar voren van het “verborgen gegevensverhaal” met de Food and Drug Administration (FDA), waarin gegevens 55 jaar lang verborgen kunnen blijven voor het publiek, en waarom je de bedrijven die de COVID-19 vaccins maakten niet kunt aanklagen voor de nadelige effecten ervan.

Malone vertelde Leigh: “De vaccinbedrijven zullen het vaccin niet produceren en verkopen aan een bedrijf dat niet instemt met een volledige vrijwaring. Ze moeten volledig worden beschermd tegen risico’s, anders doen ze het niet. Dat is niet het teken van een veilig en doeltreffend product.”

De uitvinder van de mRNA-vaccintechnologie voegde eraan toe dat er voorwaarden in de overeenkomst tussen het bedrijf en de regering zijn opgenomen die vereisen dat alle veiligheidsgegevens gedurende lange perioden worden verborgen.

COVID-vaccins veroorzaken antilichaam-afhankelijke versterking

In een video die afgelopen juli werd vrijgegeven, waarschuwde Malone dat de COVID-vaccins antilichaamafhankelijke versterking (ADE) veroorzaken.

ADE treedt op wanneer de antilichamen die tijdens een immuunreactie worden aangemaakt, een ziekteverwekker herkennen en zich eraan binden, maar niet in staat zijn infectie te voorkomen. In plaats daarvan fungeren deze antilichamen als een “paard van Troje”, waardoor de ziekteverwekker in de cellen kan binnendringen en de immuunreactie verergert.

Malone zei dat ADE is voorgekomen bij alle coronavirusvaccins die zijn ontwikkeld en dat het vanaf het begin van de massale uitrol van COVID-vaccins een ernstig punt van zorg is geweest onder vaccinexperts.

Hij luidde ook de alarmbel over hoe COVID-beperkingen en -mandaten in Westerse landen zoals de VS, Canada en Oostenrijk de burgerlijke vrijheden onderdrukken. Malone waarschuwde dat regeringen de COVID pandemie gebruiken als een “platform voor het bevorderen van andere agenda’s”.

“De toekomst van wereldwijd totalitarisme is hier, het is alleen niet gelijkmatig verdeeld,” zei Malone in een interview met Steve Bannon. Hij noemde het landelijke vaccinatiemandaat van Oostenrijk als het meest flagrante voorbeeld van de totalitaire aanpak van een regering bij een noodsituatie op het gebied van de volksgezondheid zoals de COVID-19 pandemie.

Bekijk Dr. Robert Malone in de video hieronder als hij praat over hoe de gevaccineerde mensen eigenlijk meer risico lopen tijdens de pandemie.

Bron: Humans are Free

Copyright © 2021 door Zorgdatjenietslaapt.nl. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, of zogenaamde celebrity influencers.

Geef een antwoord