Bill Gates noemt Pandemisch Surveillance GERM Team in een akelige nieuwe video: ‘We hebben het equivalent nodig van een wereldwijde brandweer’

De griezel Bill Gates heeft de smaak van de macht geproeft en begeeft zich op een gevaarlijk pad. Dit soort staat gelijk aan:

  1. Mao Zedong (China): 70 miljoen uitgemoorde minderheden.
  2. Adolf Hitler (Duitsland): 40 miljoen door oorlog en genocide.
  3. Jozef Stalin (USSR): 20 tot 30 miljoen door politieke executies, goelag-strafkampen en hongersnoden
  4. Keizer Hirohito (Japan): 8 miljoen doden in bezette landen tijdens de Tweede Wereldoorlog.
  5. Pol Pot (Cambodia): 1,5 miljoen verhongerden of werkten zich dood
  6. Kim Il Sung (Noord-Korea): 1 tot 3 miljoen verhongerden.
  7. Leonid Brezjnev (USSR): 1 miljoen Afghanen.
  8. Jean Kambanda (Rwanda): 0,5 tot 1 miljoen Rwandezen.
  9. Mengistu (Ethiopie): 100.000 “verdwenen” of verhongerd.

10. Bill Gates (Wereldwijd) ….. miljoen (miljard?) vaccindoden, miskramen, spontane abortussen, en vaccin gerelateerde aandoeningen.

De globalistische vaccin-miljardair doet zijn ronde om Global Epidemic Response and Mobilization of GERM te promoten, een superieur wereldwijd pandemiebewakingsteam dat zal worden beheerd door de door de Verenigde Naties geleide WHO om uitbraken op te sporen en pandemieën te voorkomen.

Staande naast een dalmatiër in een video die vrijdag op sociale media is gepubliceerd, heeft Gates GERM aangeprezen als een noodzaak die vergelijkbaar is met brandweerlieden en rookmelders.

“Als je echt kijkt naar alles wat we hebben gedaan om brandschade te minimaliseren, is het behoorlijk indrukwekkend”, zegt de tech-magnaat terwijl hij beelden laat zien van gebouwen die afbranden. “Helaas is er één ramp waar we niet in hebben geïnvesteerd: het stoppen van pandemieën. Ervoor zorgen dat ze niet de doden en economische schade veroorzaken waar we met COVID mee te maken hadden.”

“Om pandemieën te voorkomen, hebben we het equivalent van een wereldwijde brandweer nodig Net zoals we rookmelders nodig hebben, hebben we gezondheidswerkers over de hele wereld nodig die uitkijken naar uitbraken van ziekten”, vervolgt Gates. “En net zoals we brandweermannen nodig hebben, hebben we een team nodig dat zich fulltime bezighoudt met het voorkomen van pandemieën, dat alarm slaat als er uitbraken ontstaan, dat helpt om ze in te dammen en dat werkt aan nieuwe hulpmiddelen zoals diagnoses, behandelingen en vaccins.”

Nee, Bill.
De enige manier om de volgende pandemie te voorkomen is om jou en je mede oligarchen in de gevangenis te stoppen. Voor altijd.
Samenzwering, hoogverraad, misdaden tegen de mensheid, daar ben je schuldig aan.

GERM zou onder leiding staan van de Wereldgezondheidsorganisatie en zich uitsluitend richten op het voorkomen van pandemieën en het opsporen van nieuwe ziekteverwekkers. Het surveillanceteam zou naar verluidt 1 miljard dollar per jaar kosten en vereist de aanwerving van een team van 3.000 artsen, epidemiologen en beleidsdeskundigen om met de WHO samen te werken.

Gates schetste zijn plannen voor digitale medische tirannie ook in een video die vorige week werd gepubliceerd, en merkte op dat de niet-gekozen medische “deskundigen” de taak zouden krijgen om “ziektedeskundigen” van de WHO op de hoogte te brengen, die vervolgens contact zouden opnemen met overheidsinstanties en de beste handelwijze zouden aanbevelen.

We hebben een permanente organisatie nodig van deskundigen die volledig betaald worden en voorbereid zijn om op elk moment een gecoördineerde reactie op een gevaarlijke uitbraak op te zetten. In mijn boek ‘How to Prevent the Next Pandemic’ stel ik voor dat we deze groep het GERM-Global Epidemic Response and Mobilization-team noemen. Meer informatie op https://gatesnot.es/372meOx

In zijn nieuwe boek, “How To Prevent the Next Pandemic”, dat vanaf 4 mei in de schappen ligt, vertelt Gates over zijn ervaring met het bestrijden van ziekten via de Gates Foundation.

Vorig jaar kende de tech-miljardair subsidies toe aan biotechbedrijf Oxitec om genetisch gemodificeerde muggen te ontwikkelen. Gates beweert dat de gemuteerde muggen de verspreiding van malaria en andere door muggen overgebrachte ziektes verminderen en noemde de bio-engineering van de insecten: “De beste investering die ik ooit heb gedaan.”

In april 2021 liet het door Gates gefinancierde bedrijf ongeveer 150.000 genetisch gemodificeerde muggen los in heel Florida.

Bron: Alicia Powe


Beheerder Vincent W Schoers

Copyright © 2021 door Zorgdatjenietslaapt.nl. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, of zogenaamde celebrity influencers.

Geef een antwoord