Voor we met het echte verhaal beginnen even een inkijkje, het verhaal heet Eugenetica, het ras specifiek fokken van mensen…..

Voor we met het echte verhaal beginnen even een inkijkje, het verhaal heet Eugenetica, het ras specifiek fokken van mensen. Wie heeft er recht op nageslacht, en wie niet. En mag jij als arme sloeber straks wel zwanger worden, dat mag dan is er de keuze of aborteren of na de geboorte wordt je kind jou afgenomen en groeit op als een soort van mestkalf. Klinkt vreemd maar de elite heeft werkpaarden nodig en daar mogen de arme sloebers voor zorgen. Gelukkig is het nog niet zover maar de dystopische waarheid gluurt van uit een duister hoekje al naar jou .

Koop een paar Levi’s, en help een ongeboren kind te vermoorden – NaturalNews.com

De “Unzipped Staff” bij Levi Strauss & Co. kondigde zojuist aan dat elke aankoop van Levi’s jeans vanaf nu zal helpen bij het betalen van de abortus van een vrouw.

Levi’s werknemers die werken in staten waar abortus illegaal of ontoegankelijk wordt, zullen nu een vergoeding krijgen voor “gezondheidszorg-gerelateerde reiskosten voor diensten die niet beschikbaar zijn in hun thuisstaat, inclusief die met betrekking tot reproductieve gezondheidszorg en abortus.”

“Er is ook een proces ingevoerd waardoor werknemers die niet in ons voordelenplan zitten, inclusief deeltijdse uurarbeiders, een vergoeding kunnen vragen voor reiskosten die onder dezelfde omstandigheden zijn opgelopen,” legde de aankondiging verder uit.

Levi’s beweert dat de “pandemie” de wereld al “duidelijk” heeft laten zien dat “volksgezondheidskwesties kwesties op de werkplek zijn”. Nu worden deze kwesties uitgebreid tot abortus op verzoek in het licht van de op handen zijnde uitspraak van het Hooggerechtshof om Roe v. Wade omver te werpen.

“Bedrijfsleiders zijn verantwoordelijk voor het beschermen van de gezondheid en het welzijn van onze werknemers, en dat omvat ook het beschermen van reproductieve rechten en toegang tot abortus,” zei Levi’s.

Vrouwen die hun ongeboren baby’s vermoorden zijn succesvoller, zegt Levi’s

Volgens het bedrijf is reproductieve “gezondheidszorg, inclusief abortus, een cruciale factor geweest voor de vooruitgang die vrouwen de afgelopen 50 jaar op de werkvloer hebben geboekt en de bijdragen die ze hebben geleverd”.

Met andere woorden, sinds vrouwen legaal het leven van hun ongeboren kinderen mogen beëindigen, hebben zij een enorm “succes” geboekt op de werkvloer in tegenstelling tot thuis.

Vrouwen het “recht” ontnemen om hun ongeboren baby’s te vermoorden zou hen terugzetten door “die vooruitgang in gevaar te brengen en vrouwen van kleur onevenredig hard te treffen, hun welzijn in gevaar te brengen en diverse aanwervingspijplijnen te belemmeren”.

In lekentaal vertaald, is Levi’s bezorgd dat zwarte vrouwen hun baby’s zullen moeten gaan halen in plaats van hun leven te beëindigen in de vrouw. Merk op dat Levi’s alleen bezorgd is over zwarte vrouwen die baby’s krijgen, en niet over blanke vrouwen.

De reden hiervoor is dat abortus altijd geworteld is geweest in eugenetica, wat betekent dat het een middel is om bepaalde raciale groepen uit te roeien. De oprichtster van Planned Parenthood, Margaret Sanger, was geobsedeerd door het uitroeien van zwarten en noemde hen “menselijk onkruid” dat geruimd moest worden.

Steunt Levi’s deze zelfde eugenetica agenda? Het lijkt er in ieder geval op, afgaande op de “vrouwen van kleur” retoriek van haar Unzipped personeel.

De hele aankondiging laat de indruk achter dat Levi’s wil dat haar vrouwelijke werknemers met een donkere huidskleur zo gemakkelijk mogelijk abortus kunnen laten plegen, en daarom betaalt het bedrijf nu voor hun reizen en accommodaties om dat mogelijk te maken.

Net als de “Black Lives Matter” psy-op, is deze nieuwe focus op abortus een nieuwe poging om Amerika te verdelen op basis van ras, terwijl een agenda wordt doorgedrukt die uiteindelijk juist de mensen schaadt die men zegt te steunen.

“Als Roe wordt vernietigd, zullen abortusbeperkingen in 26 staten onmiddellijk van kracht worden, waarbij in sommige gevallen abortus illegaal wordt op elk punt in de zwangerschap van een vrouw,” schreef Chris Pandolfo voor de Blaze.

“Levi Strauss & Co. voegt zich bij Amazon, Yelp, Citigroup en andere bedrijven die de afgelopen weken plannen voor abortusvoordelen hebben aangekondigd in afwachting dat sommige staten nieuwe beperkingen op abortus zullen invoeren.”

Amazon is overigens de op één na grootste werkgever in Amerika, en het belooft werknemers tot $4.000 per jaar te vergoeden voor reiskosten om een abortus te ondergaan.

Senator Marco Rubio (R-Fla.) diende deze week een wetsvoorstel in dat bedrijven als Levi’s en Amazon zou verhinderen om uitgaven in verband met abortusuitkeringen af te trekken, net als die voor “genderbevestigende zorg”.

“Onze belastingwetgeving zou pro-gezin moeten zijn en een cultuur van leven moeten bevorderen. In plaats daarvan vinden onze bedrijven maar al te vaak mazen in de wet om de moord op ongeboren baby’s of afschuwelijke ‘medische’ behandelingen van kinderen te subsidiëren,” zei Rubio.

“Mijn wetsvoorstel zou ervoor zorgen dat dit niet gebeurt.”

Het laatste nieuws over de liefdesrelatie van links met abortus is te vinden op Abortions.news.

Bron: https://www.lymestudio.com/buy-a-pair-of-levis-help-murder-an-unborn-child-naturalnews-com/


Beheerder Vincent W Schoers

Copyright © 2021 door Zorgdatjenietslaapt.nl. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, of zogenaamde celebrity influencers.

Geef een antwoord