V.S. Regisseur, Oliver Stone, waarschuwt voor mogelijke valse vlag nucleaire aanval in Oekraïne

Zijn gedachten over mogelijke Neocon doelen

De Amerikaanse filmregisseur, producent en scenarioschrijver Oliver Stone heeft in de loop der jaren een aantal klassieke films gemaakt. Scarface, Platoon, Wall Street, JFK, Nixon en Snowden, om er maar een paar te noemen.

Hij was ook uitvoerend producent van “Ukraine on Fire” dat de geschiedenis achter de verdeeldheid in Oekraïne probeerde te tonen. Stone is altijd kritisch geweest over het Amerikaanse buitenlandse beleid, maar is de laatste jaren steeds controversiëler geworden, voor velen.

Vandaag postte hij zijn gedachten over wat hij “potentiële Neocon-doelstellingen” in Oekraïne noemt.

“Ik volg de situatie in Oekraïne al sinds 2014 met Robert Parry als leermeester voorop. Ik heb de verbrandingen in Odessa gevolgd, de vervolging zonder wettelijke rechten en de moorden op journalisten, magistraten, politici en burgers. Ik heb het verbod gevolgd van de belangrijkste oppositiepartij, die hogere peilingen had dan de regering Zelenskyy. Ik ben geschokt door de pure haat tegen de Russisch-Oekraïense minderheid. Het is een lang triest verhaal dat zich ontwikkelt vanaf de staatsgreep van 2014, mede opgezet door de VS, die Oekraïne van zijn neutraliteit beroofde en het land uitgesproken anti-Russisch maakte; in de acht jaar die sindsdien zijn verstreken, zijn ongeveer 14.000 onschuldige mensen in Oekraïne gedood, waarvan onze media er geen serieus verslag van hebben gedaan.

Ik heb de afgelopen weken met stijgende angst gadegeslagen hoe Victoria Nuland opnieuw uit het niets verscheen en de Russen en ons – het doelpubliek – waarschuwde dat als de Russen een nucleair apparaat van welke soort dan ook gebruiken, er een hel te betalen zal zijn. Dit werd in de daaropvolgende dagen snel opgepikt door een groot aantal regeringsfunctionarissen en TV-zenders, die hetzelfde idee – Rusland wordt nucleair – versterkten. Dit alles naar aanleiding van Poetins herformulering van het Russische nucleaire beleid, dat overigens niet zo agressief is als ons nucleaire standpunt. Dit deed me afvragen, waarom dit steeds maar weer herhalen? Ten eerste waren er alle beschuldigingen van oorlogsmisdaden, die snel en heftig kwamen en serieus onderzocht en bewezen moeten worden.

Als gevolg daarvan vraag ik me af of de VS de weg bereiden voor een low-yield nucleaire explosie, van onbekende oorsprong, ergens in de Donbass regio, waarbij duizenden Oekraïners om het leven komen? Natuurlijk, als dat zou gebeuren, God verhoede het, zouden alle ogen van de wereld getraind worden, als een Pavlov-hond, om Rusland de schuld te geven. Die schuld is al bij voorbaat in de schoenen geschoven, ongeacht wie het apparaat heeft gelanceerd. Dit gebruik zou zeker gevolgen hebben voor de resterende 50% van de wereldopinie, die niet in het westerse kamp zit. Rusland zou de Satan zijn, de Beëlzebub. Vergeet niet dat het moeilijk is te weten waarvandaan een kernbom wordt afgevuurd, vooral in een snel veranderende situatie als deze oorlog, waarin Rusland van elk gedrag kan worden beschuldigd, hoe ongerijmd ook. Het zou waarschijnlijk een paar dagen duren om de waarheid te achterhalen, maar de waarheid is niet belangrijk. De perceptie wel, en de VS voert een perceptieoorlog met grote vaardigheid en botte kracht, waarbij ze de CSS/Fox radiogolven en onze satellietlanden in Europa en Azië verzadigen zoals ik nog nooit eerder heb gezien.

Door dit te doen, zijn we een stap dichter bij het krijgen van wat wij hopen dat een andere Jeltsin is, die voor ons land weer een enorme ideologische en zakelijke kans kan creëren. Maar, nog belangrijker, op de koop toe, isoleren we China van Rusland. Natuurlijk, China zou het volgende doelwit zijn als Rusland valt. Dit is volgens mij het droomscenario van de neoconservatieve anarchisten in onze regering om een in hun ogen betere “op regels gebaseerde wereld” te creëren.

Bron: NE – nakedemperor.substack.com


Beheerder Vincent W Schoers

Copyright © 2021 door Zorgdatjenietslaapt.nl. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, of zogenaamde celebrity influencers.

Geef een antwoord