Pfizer wist dat hun vaccin dodelijk zou zijn

Eigen gegevens tonen schokkend aantal sterfgevallen en bijwerkingen die nu officieel in verband worden gebracht met covid injecties

De documenten zijn voor het eerst uitgelekt bij een cyberaanval op de website van het Europees Geneesmiddelenbureau. Meer dan 40 megabytes aan geclassificeerde informatie van de beoordeling van het agentschap werden gepubliceerd op het dark web, en verschillende journalisten, waaronder die van het British Medical Journal, kregen kopieën van het lek toegestuurd.

In de VS had de Food and Drug Administration er eerder mee ingestemd de documenten en hun schokkende onthullingen 75 jaar voor het publiek verborgen te houden, totdat rechter Mark Pittman van het Texaanse Districtsrechter Mark Pittman de vrijgave binnen acht maanden beval, met de verklaring dat het “van het grootste openbaar belang” was. Het meest verontrustende van alles is dat uit de documenten blijkt dat er tijdens de proeven minstens 1.223 sterfgevallen werden gerapporteerd in de eerste 28 dagen na de injectie.

De NHS, de media en de regering beweren voortdurend dat de vaccins “veilig en effectief” zijn terwijl degenen die vaccinatie-gerelateerde verwondingen melden via het Yellow Card worden er vaak van beschuldigd valse correlaties of het zich inbeelden hun symptomen. In de documenten van Pfizer wordt echter een heel ander beeld geschetst, met een lijst van duizenden bijwerkingen die in een alarmerend tempo optraden, die een direct gevolg waren van het nemen van de experimentele genetische injectie.

Volgens hun rapport, huurde Pfizer 600 extra personeelsleden om het grote aantal enorme aantal bijwerkingen van zijn covid-19 injectie, en zei dat het had dat het van plan was om er in totaal 1800 aan te nemen. Ernstige bijwerkingen omvatten, maar waren niet beperkt tot: auto-immuun aandoeningen, blindheid, diabetes, herpes; hartproblemen zoals myocarditis; schildklieraandoeningen; neurologische aandoeningen zoals multiple sclerose; toevallen, epilepsie, narcolepsie en Guillain-Barré-syndroom.

Niet-dodelijke aandoeningen zoals eczeem, blaren, astma, vruchtbaarheid problemen, inflammatoire darm ziekte, doofheid en zelfs tong bijten worden ook genoemd onder de bijwerkingen bijwerkingen door Pfizer.

Hoewel het is goedgekeurd voor gebruik bij zwangere vrouwen, is het ook bekend dat het zwangerschapscomplicaties kan veroorzaken, waaronder veel spontane abortussen. Een van de vele problemen die het die het veroorzaakt is het anafylactoide syndroom van zwangerschap of kortweg ASP. ASP is een dodelijke ziekte voor moeders en is een van de belangrijkste oorzaken van moedersterfte. Symptomen zijn ernstige bloedingen, verwarring, kortademigheid en angst. Er is daarom een hoog risico voor zwangere vrouwen die het covid ‘vaccin’ nemen.

Het Pfizer-document noemt ook verschillende bloedstoornissen, de ziekte van Crohn en leverfalen als bijwerkingen. Bloedstolling was een ander probleem dat uit de proeven naar voren kwam. Een van de meest veelzeggende effecten is… covid-19. Voorstanders beweren vaak dat ondanks de mogelijke bijwerkingen van sommige van de covid injecties, ze tenminste voorkomen dat mensen sterven aan covid-19. Het probleem is dat het “vaccin” er in feite voor zorgt dat mensen de ziekte ontwikkelen, en dus bijdraagt aan het aantal gevallen, waarbij covid-19- geassocieerde longontsteking als bijwerking wordt genoemd.

Sommigen zullen aanvoeren dat deze problemen alleen geassocieerd worden met de Pfizer injectie, maar doden en ernstige verwondingen zijn aanwezig geweest en publiekelijk erkend met alle injecties van de fabrikanten. Onderzoek ontwikkeld door de Edinburgh Universiteit toonde aan dat bijna 350 Britten zijn getroffen met een zeldzame stollingsstoornis na het krijgen van het AstraZeneca vaccin. Deze bloedklonters veroorzaken kleine blauwe plekken rond het lichaam en kunnen bij sommigen paarse vlekken veroorzaken. Het Moderna vaccin is in verband gebracht met hartproblemen zoals myocarditis en pericarditis.

De lijst van bijwerkingen bevat ook omvat ontsteking, flauwvallen en ademhalingsmoeilijkheden. Gegevens van het UK Health Security Agency (UKHSA) in de tabel op pagina 2 is ook gebleken dat zowel het aantal sterfgevallen als het aantal gevallen van covid-19 erger was bij gevaccineerden, vooral bij mensen ouder dan 18 jaar. De officiële gegevens zijn duidelijk: de kans op het ontwikkelen van covid-19 neemt aanzienlijk toe na latere “booster”-prikken. Dit komt in grote lijnen overeen met de informatie in het Pfizer-document, waarin staat dat de injecties covid-19 en aandoeningen van de luchtwegen veroorzaken.

In combinatie met het feit dat uit gegevens van het Office for National Statistics (ONS) onlangs is gebleken dat het aantal sterfgevallen door covid veel lager is dan eerder werd gedacht, lijken de risico’s van het nemen van het vaccin veel groter te zijn dan de risico’s van het niet nemen ervan.

  • Bron: JANINE GRIFFITHS
  • Janine Griffiths is founder and editor of akashictimes.co.uk

Beheerder Vincent W Schoers

Copyright © 2021 door Zorgdatjenietslaapt.nl. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, of zogenaamde celebrity influencers.

Geef een antwoord