De dosis maakt het vergif

Een belangrijke nieuwe studie voegt meer bewijs toe dat Moderna’s hoge-dosis mRNA injecties gevaarlijker zijn dan Pfizer’s kleinere injecties; zullen de volksgezondheidsbureaucraten de realiteit erkennen als ze meer boosters pushen?

Een grote nieuwe studie toont aan dat mRNA-prikken het risico op gevaarlijke hartschade sterk verhogen bij Scandinaviërs die ze vorig jaar kregen, en dat de 100-microgramprik van Moderna aanzienlijk gevaarlijker was dan de 30-microgramdosis van Pfizer.

Voor jonge mannen, die een bijzonder hoog risico lopen op een hartontsteking na de prik, was het verschil bijzonder groot.

Gegevens van de studie, gepubliceerd in een peer-reviewed tijdschrift genaamd JAMA Cardiology, tonen aan dat het geven van twee doses van Moderna’s vaccin aan 1 miljoen mannen in de leeftijd van 16-24 jaar zou leiden tot bijna 300 ziekenhuisopnames voor myocarditis en een verwante ziekte genaamd pericarditis. De meeste zouden na de tweede dosis komen. Het gebruik van de injectie van Pfizer zou leiden tot ongeveer 100 ziekenhuisopnames.

BRON: https://jamanetwork.com/journals/jamacardiology/fullarticle/2791253?guestAccessKey=b76ffbb1-d5c4-4f00-add1-a30d0dce45e7

Een bijlage in het artikel toonde ook een trend naar dodelijker resultaten bij myocarditispatiënten die de injectie van Moderna hadden gekregen in tegenstelling tot de injectie van Pfizer of geen vaccinatie, hoewel de trend niet statistisch significant was.

Bijna 5 procent van de mensen die in het ziekenhuis werden opgenomen voor myocarditis nadat ze de injectie van Moderna hadden gekregen, stierf, vergeleken met minder dan 1 procent die de injectie van Pfizer hadden gekregen of niet waren gevaccineerd. (ZIE TABEL 11)

Zweden, Noorwegen en Finland hebben in oktober jl. het gebruik van de injecties van Moderna bij mensen onder de 30 jaar stopgezet. In de Verenigde Staten gelden geen soortgelijke beperkingen, hoewel de regelgevende instanties tot dusver hebben geweigerd de injectie van Moderna goed te keuren voor personen onder de 18 jaar.

Het in de studie gevonden hogere risico van de injecties van Moderna komt bovenop het groeiende bewijs dat de gevaren van mRNA toenemen met de dosering. Moderna wetenschappers erkenden zelf het potentiële probleem in een paper dat het bedrijf vorige maand publiceerde.

Op zijn beurt roept dit bewijs de vraag op of het stimuleren van mensen om extra “booster”-doses te nemen om de falende bescherming van de vaccins te versterken, nieuwe risico’s met zich mee kan brengen. Omdat er zo weinig klinische of veiligheidsstudies zijn uitgevoerd naar boosters, kunnen regelgevers en wetenschappers op dit moment alleen maar gissen naar de gevaren van herhaalde doses.

Maar dat gebrek aan kennis heeft een niet aflatende drang naar boosters, die tijdelijk antilichamen tegen het coronavirus opwekken voordat de bescherming weer afneemt, niet tegengehouden.

In het nieuwe artikel, dat woensdag werd gepubliceerd, maakten de onderzoekers gebruik van uitzonderlijk grondige gezondheids- en vaccinatiegegevens uit Denemarken, Finland, Noorwegen en Zweden. Zij onderzochten duizenden gevallen van myocarditis en pericarditis in de vier Scandinavische landen van eind december 2020 tot begin oktober 2021 en controleerden deze aan de hand van vaccinatiedata.

Myocarditis is een ontsteking van de hartspier zelf, terwijl pericarditis het gevolg is van de ontsteking van de zak rond het hart. Ze lossen meestal op met rust en een ontstekingsremmende behandeling, maar in sommige gevallen kunnen ze leiden tot permanente hartschade of zelfs fataal zijn.

Bron: Alex Berenson


Beheerder Vincent W Schoers

Copyright © 2021 door Zorgdatjenietslaapt.nl. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, of zogenaamde celebrity influencers.

Geef een antwoord