“Vrouw toont haar penis” – waar zal deze waanzin eindigen?

IN ONZE nieuwste aflevering van de ‘media zijn leugenaars en moeten worden genegeerd’, geven we u die over de ‘vrouw die haar penis liet zien’. Ja, dat leest u goed. Volgens LBC en anderen moeten we accepteren dat “Chloe Thompson, 42, uit Middlesbrough, haar rok optilde en zichzelf in augustus vorig jaar drie keer op één dag blootgaf. Teesside Crown Court hoorde Thompson werd betrapt in een steegje, met behulp van een sex speeltje bevestigd aan een rolcontainer op 13 augustus vorig jaar. Een koppel schreeuwde naar haar en ze rende weg. Dezelfde dag gaf ze zich bloot in Cromer Street, waar ze woonde op het moment van de feiten, en duwde ze haar heupen tegen een hek. Metro neemt het verhaal over: “Toen ze eenmaal in haar huis was, ontblootte ze haar billen en duwde deze tegen haar raam – wat drie kinderen zagen toen ze in een auto langsreden.

Daar gaan we weer – de mainstream media probeert ons te laten accepteren dat een volledig uitgeruste man in werkelijkheid een vrouw is en ‘haar’ penis kan laten zien aan kinderen en anderen. Dit is een leugen, een monsterlijke verdraaiing van de werkelijkheid.

De waarheid is dat deze man een voormalig militair en veroordeeld zedendelinquent is. De echte identiteit van de verdachte is Andrew McNab, en hij heeft 17 veroordelingen voor 22 overtredingen.

Eerder was McNab in 2011 in het register van zedendelinquenten ingeschreven en meldingsplichtig gemaakt voor het seksueel misbruiken van een minderjarig meisje. Deze meldingsplicht gold voor tien jaar. In strijd met deze verplichting opende McNab echter een TikTok-account zonder de politie daarvan op de hoogte te stellen.

Volgens Metro (die de belachelijke kop ‘she exposed her penis’ plaatste) ontdekten de autoriteiten toen dat McNab zijn naam bij akte had laten wijzigen. McNab kreeg vervolgens een voorwaardelijke straf opgelegd voor het overtreden van het bevel tot kennisgeving, namelijk het openen van de TikTok-account.

Een voorwaardelijke straf houdt in dat de rechter je een vrijheidsstraf oplegt, maar deze voor een bepaalde periode opschort. Als je gedurende die tijd niet recidiveert, voorkom je gevangenisstraf; als je wel recidiveert, moet je de voorwaardelijke straf uitzitten en kun je een nieuwe vrijheidsstraf krijgen.

Het was in strijd met deze voorwaardelijke vrijheidsstraf dat onze zedendelinquent met 17 veroordelingen voor 22 strafbare feiten zich op verschillende manieren blootstelde aan het publiek, waaronder kinderen.

Andrew McNab pleitte schuldig aan deze misdrijven, wat in een normale wereld de voorwaardelijke straf zou hebben doen ingaan en hem rechtstreeks naar de gevangenis zou hebben gestuurd. Maar we leven niet in een normale wereld. We leven in een wereld waar iemand genaamd Chloe Thompson schuldig pleitte aan deze misdaden.

Dit is wat rechter Stephen Carroll te zeggen had. Hij benadrukte dat de ‘onaangenaamheid’ van de misdaden betekende dat een vrijheidsstraf ‘onvermijdelijk’ was. Maar wacht even, alles is nog niet verloren. Chloe, die trans is, heeft het zwaar te verduren gehad en de rechter wil kijken of hij de straf kan opschorten die zou moeten worden gegeven voor het overtreden van een eerdere voorwaardelijke straf. Rechter: “Het enige wat ik moet uitzoeken is of het kan worden opgeschort, gezien de uitdagingen waarmee u toen werd geconfronteerd. (Mijn nadruk, met oog-rolling emoji.)

En die uitdagingen zijn ’transgender’. Dus, de rechter zou opnieuw een vrijheidsstraf kunnen opschorten die deze veroordeelde kindermisbruiker zou moeten krijgen voor het overtreden van een oorspronkelijke voorwaardelijke straf voor het op TikTok komen, wat hij niet had mogen doen, en ongetwijfeld was gedaan om toegang te krijgen tot meisjes om te misbruiken, waar hij al voor was veroordeeld.

Verwarrend, beste lezer? Ik denk dat dat de bedoeling is – om ons allemaal zo in verwarring te brengen dat we niet beseffen dat je tegenwoordig heel hard moet werken om een gevangenisstraf te krijgen. Tenzij je iets ‘aanstootgevends’ tweet.

Bovendien, beste lezer, moet u eraan denken Andrew McNab het gepaste respect en de gepaste beleefdheid te geven die hem toekomen wanneer hij zich voordoet als vrouw en zich aan uw kinderen blootgeeft.

De rechter herhaalt: “U hebt recht op gepast respect en hoffelijkheid en op hulp bij het aangaan van de uitdagingen die voor u liggen, maar dat respect moet van twee kanten komen. Andere mensen die hun leven leiden hebben recht op hoffelijkheid en respect.

Zie je wel, beste lezer. Als u niet meegaat in deze schertsvertoning, deze monsterlijke leugen dat deze veroordeelde kindermisbruiker een vrouw is, dan bent u niet respectvol. Ik vermoed dat u ervan beschuldigd zult worden haatdragend te zijn. Misschien bent u wel degene die geestesziek is en lijdt aan ’transfobie’, een angst voor transseksuelen. Het lijkt me dat in het geval van Andrew McNab, recidivist en kindermisbruiker, de meeste weldenkende mensen bang voor hem zouden moeten zijn. Dat betekent dat je verstandig bent. Maar voor de gevestigde orde – media en justitie – ben je een ‘hater’.

Dus, laat me het nog eens voor je op een rijtje zetten, wat hier werkelijk gebeurd is. Deze zaak gaat niet over één man en zijn ongezonde relatie met een vuilnisbak of een kont die tegen een raam duwt. Als dat alles was, konden we het weglachen.

Dit is veel ernstiger. Dit gaat over de echte misinformatie campagne. Dit gaat over het aanvallen van het publiek met belachelijke ideeën dat mannen vrouwen kunnen worden terwijl ze je kinderen misbruiken.

Andrew McNab opende een TikTok-account (ongetwijfeld om toegang te krijgen tot andere meisjes) en veranderde zijn naam bij akte in Chloe Thompson, zoals onze hersendode media hem noemen. Nogmaals, ik laat u speculeren over waarom McNab dit zou doen, maar ik denk dat het gemakkelijker is om detectie te vermijden als je de volgende keer iemand seksueel aanrandt. McNab krijgt een voorwaardelijke straf voor het overtreden van deze meldingsplicht die bedoeld was om “het publiek te beschermen”.

In plaats daarvan geeft McNab zich op verschillende onplezierige manieren bloot. Hij pleit schuldig, dus de voorwaardelijke straf zou onmiddellijk moeten ingaan. Maar nee, de rechter gaat nu kijken of er nog een voorwaardelijke straf gegeven kan worden omdat McNab nu transgender is en beweert dat hij het moeilijk zal krijgen in het gevang.

De rechter zei dat hij eerst wilde onderzoeken of er ‘structuren kunnen worden opgezet om het publiek tegen dergelijk gedrag te beschermen’ als hij zou besluiten Thompsons gevangenisstraf op te schorten, ook al heeft hij al laten zien dat hij elke ‘structuur’ zal overtreden. Thompson is op borgtocht vrijgelaten voordat hij op 26 april wordt veroordeeld.

Moet ik nog meer zeggen? Als je naar iemand tweet en voornaamwoorden gebruikt die hem niet bevallen, kun je gevangenisstraf krijgen. Maar als je minderjarige meisjes seksueel misbruikt en jezelf blootstelt aan kinderen, is het allemaal ‘nou, laten we eens kijken wat we kunnen doen om je te helpen een gevangenisstraf te voorkomen, jij arme schat’.

Wat meer is, je ziet dit niet gerapporteerd door een van onze mainstream media. Ik moest het bij elkaar sprokkelen met behulp van twee misleidende media-rapporten. Wat een schande zijn ze.

Bron: https://www.conservativewoman.co.uk/woman-shows-her-penis-where-will-this-madness-end/


Beheerder Vincent W Schoers

Copyright © 2021 door Zorgdatjenietslaapt.nl. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, of zogenaamde celebrity influencers.

Geef een antwoord