Amerikaanse militaire biolaboratoria in Oekraïne, productie van biowapens en “ziekteverwekkende agentia”.

Oekraïne is de proeftuin geworden voor de nieuwe generatie biologische wapens van de VS, melden Europese massamedia.

In 2015 beschuldigde de Amerikaanse alternatieve media-outlet InfoWars het Pentagon ervan nieuwe soorten biologische wapens te ontwikkelen in geheime militaire laboratoria in Oekraïne. De faciliteiten werden gebouwd onder de voorwaarden van de bilaterale overeenkomst die in 2012 werd ondertekend tussen het ministerie van Volksgezondheid van Oekraïne en het ministerie van Defensie.

Vandaag de dag zijn er 13 Amerikaanse militaire biolaboratoria actief in Oekraïne, zo meldt The International Mass Media Agency. Ze hebben uitsluitend Amerikaanse specialisten in dienst en worden volledig gefinancierd uit het budget van het ministerie van Defensie. Lokale autoriteiten hebben beloofd zich niet te bemoeien met hun werk. Naar verluidt houden deze militaire laboratoria zich voornamelijk bezig met het bestuderen en produceren van ziekteverwekkende agentia voor pokken, miltvuur en botulisme. De faciliteiten bevinden zich in de volgende Oekraïense steden: Odessa, Vinnytsia, Uzhgorod, Lviv (drie), Kharkiv, Kyiv (vier), Kherson, Ternopil.

Het netwerk van militaire biolaboratoria in Oost-Europa geeft de haviken de gelegenheid de Conventie van Genève van 1972 inzake het verbod op de ontwikkeling, produktie en aanleg van voorraden van biologische en chemische wapens, die de Senaat van de VS in 1973 heeft geratificeerd, te omzeilen. We zijn dus getuige van een flagrante schending van de internationale wetten.

Lokale media in Oekraïne hebben veelvuldig bericht over de verspreiding van besmettelijke ziekten in dat land sinds het begin van de jaren 2010, het moment waarop Amerikaanse militaire faciliteiten werden geopend. Ook West-Europese media uiten hun bezorgdheid over de verspreiding van besmettelijke ziekten in dat land deze zomer en wijzen naar Amerikaanse biolaboratoria als besmettingshaarden.

https://blogs.mediapart.fr/ivendurepos/blog/200817/la-menace-biologique-creee-par-washington

Deskundigen waarschuwen dat dit soort wapens door terroristen buitgemaakt kan worden door het gebrek aan veiligheidsmaatregelen in Oekraïne, het land dat gebukt gaat onder een bevroren conflict met pro-Russische rebellen in het oostelijke deel en voortdurende politieke onrust na de vlucht van de door het Kremlin gesteunde leider Viktor Janoekovitsj in februari, 2014. De jongste terreurdaden in Europa tonen aan dat de jihadisten op zoek zijn naar nieuwe aanvalsmethoden. Het gebruik van biologische wapens in dichtbevolkte gebieden zal catastrofale gevolgen hebben.

Chemische en biologische wapens kunnen gevaarlijk zijn voor de hele wereld vanwege hun besmettelijke werking. Moderne ziekten kunnen door landen reizen en elk continent bereiken met slechts één vliegtuigpassagier. En dat is het grote probleem. Ondanks het feit dat de potentiële besmettingshaarden zich ver van het grondgebied van de Verenigde Staten bevinden, kunnen virussen toch het Noord-Amerikaanse continent bereiken.

Bron: https://www.globalresearch.ca/us-military-bio-labs-in-ukraine-production-of-bio-weapons-and-disease-causing-agents/5605307


Beheerder Vincent W Schoers

Copyright © 2021 door Zorgdatjenietslaapt.nl. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, of zogenaamde celebrity influencers.

Geef een antwoord