Maak het nazisme weer groot

Het hoogste doel is regimeverandering in Rusland, Oekraïne is slechts een pion in het spel – of erger nog, louter kanonnenvoer.

Alle ogen zijn gericht op Mariupol. Woensdagavond was meer dan 70% van de woonwijken onder controle van de Donetskse en Russische strijdkrachten, terwijl Russische mariniers, het 107e bataljon van Donetsk en Tsjetsjeense Spetsnaz, onder leiding van de charismatische Adam Delimkhanov, de Azov-Stal fabriek waren binnengevallen – het hoofdkwartier van het neonazistische Azov bataljon.

Azov werd een laatste ultimatum gesteld: overgave tot middernacht – of anders, zoals in een take no prisoners snelweg naar de hel.

Dit betekent een grote verandering op het Oekraïense slagveld; Mariupol staat eindelijk op het punt grondig te worden gedenazificeerdaangezien het Azov-contingent, dat zich lang in de stad had verschanst en burgers als menselijke schilden gebruikte, hun meest geharde strijdmacht was.

Intussen hebben de echo’s van het Rijk der Leugens het hele spel zo goed als verraden. In Washington is er geen enkele intentie om een vredesplan in Oekraïne mogelijk te maken – en dat verklaart de voortdurende vertragingstactiek van komiek Zelensky. Het hoogste doel is verandering van regime in Rusland, en daarvoor is een totale oorlog tegen Rusland en alles wat Russisch is, gerechtvaardigd. Oekraïne is slechts een pion in het spel – of erger nog, louter kanonnenvoer.

Dit betekent ook dat de 14.000 doden in Donbass in de afgelopen 8 jaar rechtstreeks moeten worden toegeschreven aan de Exceptionalisten. Oekraïense neonazi’s van allerlei pluimage zijn even vervangbaar als “gematigde rebellen” in Syrië, of ze nu Al Qaida- of Daesh-gelieerd zijn. Degenen die uiteindelijk zullen overleven kunnen zich altijd nog aansluiten bij de ontluikende door de CIA gesponsorde Neonazi Inc.de smakeloze remix van de Jihad Inc. in Afghanistan uit de jaren ’80. Zij zullen naar behoren worden “gekalibreerd”.

Een snelle neo-Nazi recapitulatie

Inmiddels zijn alleen de hersendode mensen in NAVO-stan – en dat zijn er heel wat – niet op de hoogte van Maidan in 2014. Toch weten weinigen dat het de toenmalige Oekraïense minister van Binnenlandse Zaken Arsen Avakov was, een voormalige gouverneur van Charkov, die het groene licht gaf voor een paramilitaire outfit van 12.000 man uit de Sect 82 voetbalhooligans die Dynamo Kiev steunden. Dat was de geboorte van het Azov bataljon, in mei 2014, geleid door Andriy Biletsky, alias de Witte Fuhrer, en voormalig leider van de neo-nazi bende Patriots of Ukraine.

Samen met NAVO stay-behind agent Dmitro Yarosh, richtte Biletsky Pravy Sektor op, gefinancierd door Oekraïense maffia godfather en Joodse miljardair Ihor Kolomoysky (later de weldoener van de meta-conversie van Zelensky van middelmatige komiek tot middelmatige president).

Pravy Sektor was toevallig rabiaat anti-EU – vertel dat maar aan Ursula von der Lugen – en politiek geobsedeerd door het verbinden van Centraal-Europa en de Baltische staten in een nieuw, smakeloos Intermarium. Van cruciaal belang is dat Pravy Sektor en andere nazi-bendes naar behoren werden getraind door NAVO-instructeurs.

Biletsky en Yarosh zijn natuurlijk discipelen van de beruchte nazi-collaborateur Stepan Bandera uit de Tweede Wereldoorlog, voor wie zuivere Oekraïners proto-Germaans of Scandinavisch zijn, en Slaven untermenschen.

Azov slokte uiteindelijk bijna alle neonazigroepen in Oekraïne op en werden uitgezonden om tegen Donbass te vechten – waarbij hun acolieten meer geld verdienden dan gewone soldaten. Biletsky en een andere neonazi-leider, Oleh Petrenko, werden in de Rada gekozen. De Witte Führer stond er alleen voor. Petrenko besloot om toenmalig president Porosjenko te steunen. Al snel werd het Azov bataljon als het Azov Regiment ingelijfd bij de Oekraïense Nationale Garde.

Ze gingen buitenlandse huurlingen rekruteren – met mensen uit West-Europa, Scandinavië en zelfs Zuid-Amerika.

Dat was ten strengste verboden door de Akkoorden van Minsk die door Frankrijk en Duitsland werden gewaarborgd (en nu de facto ter ziele zijn). Azov richtte trainingskampen op voor tieners en bereikte al snel 10.000 leden. Erik “Blackwater” Prince sloot in 2020 een deal met het Oekraïense leger waardoor zijn omgedoopte outfit, Academi, toezicht kon houden op Azov.

Het was niemand minder dan de sinistere Maidan-koekjesdistributeur Vicky “F**k de EU” Nuland die Zelenski – beiden overigens Oekraïense joden – voorstelde om de overtuigde nazi Jarosj te benoemen tot adviseur van de opperbevelhebber van de Oekraïense strijdkrachten, generaal Valerii Zaluzhnyi. Het doel: een blitzkrieg organiseren op de Donbass en de Krim – dezelfde blitzkrieg waarvan de SVR, de Russische buitenlandse inlichtingendienst, had geconcludeerd dat die op 22 februari zou worden gelanceerd, waarmee de aanzet werd gegeven tot Operatie Z.

Al het bovenstaande, in feite slechts een snelle recapitulatie, toont aan dat er in Oekraïne geen enkel verschil is tussen blanke neonazi’s en bruin gekleurde al-Qaeda/ISIS/Daesh, evenzeer als neonazi’s net zo “christelijk” zijn als takfiri salafi-jihadis “moslim” zijn.

Toen Poetin een “stelletje neonazi’s” aan de macht in Kiev aan de kaak stelde, antwoordde de Comedian dat dat onmogelijk was omdat hij Joods is. Onzin. Zelensky en zijn beschermheer Kolomoysky zijn, voor alle praktische doeleinden, Zio-Nazi’s.

Zelfs terwijl takken van de regering van de Verenigde Staten toegaven dat neonazi’s zich verschansten in het Kievse apparaat, liet de Exceptionalistische machine de dagelijkse beschietingen van de Donbass gedurende 8 jaar gewoon verdwijnen.

Deze duizenden burgerslachtoffers hebben nooit bestaan.

De mainstream media in de VS waagden zelfs af en toe een stukje of reportage over de neonazi’s van Azov en Aidar. Maar toen werd een neo-Orwelliaans verhaal in steen gebeiteld: er zijn geen nazi’s in Oekraïne. CIA onderdeel NED begon zelfs gegevens te wissen over het trainen van leden van Aidar. Onlangs promootte een waardeloos nieuwsnetwerk naar behoren een video van een door de NAVO getrainde en bewapende Azov commandant – compleet met Nazi iconografie.

Waarom “denazificatie” zinvol is

De Banderastan-ideologie gaat terug tot de tijd dat dit deel van Oekraïne in feite gecontroleerd werd door het Oostenrijks-Hongaarse keizerrijk, het Russische keizerrijk en Polen. Stepan Bandera werd in 1909 geboren in Oostenrijk-Hongarije, in de buurt van Ivano-Frankovsk, in het – toen autonome – Koninkrijk Galicië.

WO I ontmantelde de Europese keizerrijken in vaak niet-levensvatbare kleine entiteiten. In West-Oekraïne – een keizerlijk kruispunt – leidde dat onvermijdelijk tot de verspreiding van uiterst intolerante ideologieën.

Banderastaanse ideologen profiteerden van de komst van de nazi’s in 1941 om te proberen een onafhankelijk gebied uit te roepen. Maar Berlijn hield dit niet alleen tegen, maar stuurde hen ook naar concentratiekampen. In 1944 echter veranderden de nazi’s van tactiek: zij bevrijdden de Banderanistas en manipuleerden hen tot anti-Russische haat, en creëerden zo een destabiliserende kracht in de Oekraïense USSR.

Het nazisme is dus niet precies hetzelfde als de Banderastanistische fanatici: het zijn in feite concurrerende ideologieën. Wat er sinds Maidan is gebeurd, is dat de CIA een laser focus hield op het aanwakkeren van Russische haat door welke randgroepering dan ook die zij kon instrumentaliseren. Dus Oekraïne is geen geval van “blank nationalisme” – om het zacht uit te drukken – maar van anti-Russisch Oekraïens nationalisme, voor alle praktische doeleinden gemanifesteerd via saluutschoten in nazi-stijl en symbolen in nazi-stijl.

Wanneer Poetin en het Russische leiderschap verwijzen naar het Oekraïense nazisme, is dat conceptueel misschien niet 100% correct, maar het raakt iedere Rus.

Russen verwerpen het nazisme visceraal – gezien het feit dat vrijwel elke Russische familie ten minste één voorouder heeft die tijdens de Grote Patriottische Oorlog is gedood. Vanuit het oogpunt van oorlogspsychologie is het volkomen logisch om te spreken van “Oekraïens nazisme” of, direct ter zake, van een “denazificatie”-campagne.

Hoe de Engelsen van de Nazi’s hielden

Dat de regering van de Verenigde Staten openlijk neonazi’s toejuicht in Oekraïne is nauwelijks nieuw te noemen, als je bedenkt hoe zij Hitler in 1933 aan de zijde van Engeland steunde om redenen van machtsevenwicht.

In 1933 leende Roosevelt Hitler een miljard gouden dollars terwijl Engeland hem twee miljard gouden dollars leende. Dat moet 200 keer vermenigvuldigd worden om tot de huidige fiat dollars te komen. De Anglo-Amerikanen wilden Duitsland opbouwen als bolwerk tegen Rusland. In 1941 schreef Roosevelt aan Hitler dat als hij Rusland binnenviel, de VS de kant van Rusland zouden kiezen, en schreef aan Stalin dat als Stalin Duitsland binnenviel, de VS Duitsland zouden steunen. Over een grafische illustratie van Mackinderesque machtsevenwicht gesproken.

De Britten waren zeer bezorgd geworden over de opkomst van de Russische macht onder Stalin, terwijl ze vaststelden dat Duitsland op zijn knieën lag met 50% werkloosheid in 1933, als men de niet-geregistreerde rondtrekkende Duitsers meetelde.

Zelfs Lloyd George had twijfels over het Verdrag van Versailles, dat Duitsland ondraaglijk verzwakte na zijn overgave in WO I. Het doel van WO I, in Lloyd George’s wereldbeeld, was om Rusland en Duitsland samen te vernietigen. Duitsland bedreigde Engeland en de keizer bouwde een vloot om de oceanen over te nemen, terwijl de tsaar te dicht bij India was om het comfortabel te maken. Een tijdlang won Britannia – en bleef de golven beheersen.

Daarna werd het opbouwen van Duitsland om Rusland te bestrijden prioriteit nummer één – compleet met het herschrijven van de geschiedenis. Het verenigen van Oostenrijkse Duitsers en Sudetenland Duitsers met Duitsland, bijvoorbeeld, werd volledig goedgekeurd door de Britten.

Maar toen kwam het Poolse probleem. Toen Duitsland Polen binnenviel, stonden Frankrijk en Engeland aan de zijlijn. Dat plaatste Duitsland aan de grens van Rusland, en Duitsland en Rusland verdeelden Polen. Dat is precies wat Engeland en Frankrijk wilden. Groot-Brittannië en Frankrijk hadden Polen beloofd dat zij Duitsland vanuit het westen zouden binnenvallen, terwijl Polen Duitsland vanuit het oosten zou bestrijden.

Uiteindelijk werden de Polen bedrogen. Churchill prees Rusland zelfs voor het binnenvallen van Polen. Hitler kreeg van MI6 het advies dat Engeland en Frankrijk Polen niet zouden binnenvallen – als onderdeel van hun plan voor een Duits-Russische oorlog. Hitler werd sinds de jaren 1920 financieel gesteund door MI6 voor zijn gunstige woorden over Engeland in Mein Kampf. MI6 moedigde Hitler de facto aan om Rusland binnen te vallen.

Fast forward naar 2022, en daar gaan we weer – als farce, met de Anglo-Amerikanen die Duitsland onder de zwakke Scholz “aanmoedigen” om zichzelf militair weer op te bouwen, met 100 miljard euro (die de Duitsers niet hebben), en het opzetten in thesis van een vernieuwde Europese troepenmacht om later ten strijde te trekken tegen Rusland.

Aanleiding is de russofobe hysterie in de Anglo-Amerikaanse media over het strategisch partnerschap Rusland-China. De dodelijke Anglo-Amerikaanse angst is Mackinder/Mahan/Spykman/Kissinger/Brzezinski in één: Rusland-China als gelijkwaardige concurrententweeling nemen de Euraziatische landmassa over – het Belt and Road Initiative ontmoet het Greater Eurasia Partnership – en heersen zo over de planeet, met de VS gedegradeerd tot inconsequente eilandstatus, net als het vroegere “Rule Britannia”.

Engeland, Frankrijk en later de Amerikanen hadden het verhinderd toen Duitsland hetzelfde nastreefde, door samen met Japan Eurazië te beheersen, van het Kanaal tot de Stille Oceaan. Nu is het een heel ander balspel.

Oekraïne, met zijn zielige neonazi-bendes, is dus slechts een – vervangbare – pion in de wanhopige drang om iets tegen te houden dat vanuit Washington’s perspectief volstrekt anathema is: een volkomen vreedzame Duits-Russisch-Chinese Nieuwe Zijderoute.

Russofobie, massaal ingeprent in het DNA van het Westen, is nooit echt weggeweest. Gecultiveerd door de Britten sinds Catherine de Grote – en daarna met The Great Game. Door de Fransen sinds Napoleon. Door de Duitsers omdat het Rode Leger Berlijn bevrijdde. Door de Amerikanen omdat Stalin hen dwong Europa in kaart te brengen – en zo ging het maar door en door tijdens de Koude Oorlog.

We staan nog maar aan het begin van de laatste poging van het stervende Rijk om de stroom van de Geschiedenis te stoppen. Ze zijn hen te slim af, ze zijn al overklast door de grootste militaire macht ter wereld, en ze zullen worden verslagen. Existentieel zijn ze niet uitgerust om de Beer te doden – en dat doet pijn. Kosmisch.

Bron: https://www.strategic-culture.org/news/2022/03/24/make-nazism-great-again/


Beheerder Vincent W Schoers

Copyright © 2021 door Zorgdatjenietslaapt.nl. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, of zogenaamde celebrity influencers.

Geef een antwoord