Als je denkt alles gezien te hebben……

Van Jidische leernicht naar President van Oekraine, politieagent Amerika zit okseldiep in deze beerput. En de Useful Idiots of the West lopen blind achter dit zooitje aan. Kijken va. 22:46


Beheerder Vincent W Schoers

Copyright © 2021 door Zorgdatjenietslaapt.nl. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, of zogenaamde celebrity influencers.

Eén reactie

Mirjam Kooloos 25 april 2022 Reageer

De waarheid maakt VRIJ

Geef een antwoord