Het naakte gezicht van het nieuwe normaal, de normalisering van het nwe fascisme

Het naakte gezicht van het nieuwe normale fascisme

We wisten dat dit geen mooi deel zou worden. De ineenstorting van fascistische ideologische bewegingen en fanatieke doodsculten is dat nooit. Het Nieuwe Normaal blijkt geen uitzondering te zijn.

Na drie weken van geweldloze burgerlijke ongehoorzaamheid buiten het Canadese parlement in Ottawa door vrachtwagenchauffeurs en andere Canadese burgers die strijden voor hun recht om niet te worden onderworpen aan gedwongen “vaccinatie”, heeft Justin Trudeau de knokploegen ontketend. Duizenden gemilitariseerde oproerpolitieagenten (en andere niet-geïdentificeerde zwaarbewapende agenten) zwermden over het gebied, omsingelden de demonstranten, begonnen in vrachtwagens in te breken en mensen te arresteren, en sloegen hen met knuppels en de kolf van hun geweren.

In een bijzonder lelijke episode reden de New Normal stormtroopers met hun paarden recht in een menigte van geweldloze demonstranten, waarbij ze een oudere dame met een rollator vertrapten. Ze had net iets tegen de politie gezegd in de trant van “jullie breken mijn hart … dit gaat over vrede, en liefde, en geluk”. Toen sloegen ze haar neer en reden ze met hun paarden over haar heen.

Ondanks een overvloed aan videobewijs dat duidelijk weergeeft wat er precies is gebeurd, probeerde de politie van Ottawa het op deze manier te verklaren …

Hier is een luchtfoto van het incident …

De grote rode pijl wijst naar de rollator van de dame, of de vermeende “paard-aanvallende fiets”. Vermoedelijk heeft het gezicht van de heer boven haar ook het paard laten “struikelen”, of was hij bezig het paard te laten “struikelen”, op het moment dat deze foto werd genomen.

En dat was niet alles. Oh nee, verre van dat. De “show van geweld” was net begonnen. Dit was immers geen “meestal vreedzame” uitbarsting van rellen, plundering en brandstichting. Dit was geweldloze burgerlijke ongehoorzaamheid, met springkastelen voor kinderen, geïmproviseerde sauna’s, getoeter, dansen, illegale barbecues, en andere vormen van “terroristische” activiteit, die met ijzeren vuist de kop ingedrukt moesten worden.

Op zaterdag haalden de knokploegen de verdovingsgranaten, de pepperspray en de grote houten stokken tevoorschijn. Tegen zondagochtend schoten ze op mensen met “niet-dodelijke, middelzware impactwapens“. Takelwagenchauffeurs met skimaskers uit horrorfilms werden ingeschakeld om de grote vrachtwagens weg te slepen.

Voordat hij vrijdag de knokploegen losliet, riep Trudeau de noodwet in, waarmee hij de Canadese grondwet opschortte, die hij al in 2020 had opgeschort vanwege de “apocalyptische pandemie”, de reden waarom de demonstranten in de eerste plaats protesteerden. Het parlement zou debatteren over zijn bevoegdheid om een nieuwe “noodtoestand” uit te roepen, maar natuurlijk werd het debat abrupt onderbroken vanwege de massale “politieoperatie” die zijn beroep op de wet mogelijk had gemaakt.

Op grond van de noodtoestand schrapte hij onmiddellijk het recht van vergadering, verbood hij de protesten en begon hij te dreigen dat hij de honden van de mensen zou doden en hun kinderen zou afpakken. Daarna begonnen hij en zijn fascistische New Normal luitenanten de bankrekeningen te bevriezen van iedereen die ook maar vaag iets te maken had met het truckersprotest.

Volgens een Bloomberg rapport:

De noodbevelen eisen van vrijwel elke deelnemer aan het Canadese financiële systeem – banken, investeringsbedrijven, kredietverenigingen, kredietbedrijven, effectenhandelaren, fondsenwervingsplatforms en betalings- en clearingdiensten – dat ze nagaan of ze eigendommen bezitten of controleren van een persoon die een illegaal protest bijwoont of voorraden levert aan demonstranten.

En alsof dat allemaal nog niet fascistisch genoeg is, heeft de politiechef van Ottawa duidelijk gemaakt dat, als de “harde aanpak” eindelijk voorbij is, ze jacht zullen maken op iedereen die betrokken is bij de protesten, hen zullen arresteren en aanklagen voor “criminele overtredingen,” hen zullen onderwerpen aan “financiële sancties,” en op andere manieren hun levens en gezinnen zullen vernietigen.

Het harde optreden in Ottawa is nauwelijks een uitzondering. Het Nieuwe Normale Duitsland verbood protest tegen het Nieuwe Normaal (d.w.z. de nieuwe officiële ideologie) al in september 2020, en de Duitse politie is absoluut meedogenloos geweest. Iedereen die als een “COVID-ontkenner” wordt beschouwd, wordt door de Duitse inlichtingendiensten in de gaten gehouden. Het Amerikaanse ministerie van Binnenlandse Veiligheid bestempelt ons als “binnenlandse gewelddadige extremisten”. Hetzelfde verhaal in Australië, Frankrijk, België, Nederland, en diverse andere landen.

Het officiële verhaal is snel aan het verdwijnen, waardoor het fascisme van het Nieuwe Normaal zichtbaar wordt. Dit gebeurt nu omdat degenen onder ons die het vanaf het begin hebben gezien – en zich er al die tijd tegen hebben verzet – het lang genoeg hebben volgehouden om de klok uit te lopen. GloboCap kan het verhaal niet langer volhouden, dus het enige wat ze nog hebben is brute fascistische kracht.

We moeten ervoor zorgen dat GloboCap dat geweld inzet, en er een grote, heldere schijnwerper op richten, zoals de truckers en demonstranten in Ottawa zojuist hebben gedaan.

Niemand behalve de meest fanatieke New Normals gelooft dat er enige echte rechtvaardiging is voor het opleggen van verplichte “vaccinatie,” “quarantaine kampen,” segregatie van “de Ongevaccineerden,” of een van de andere “COVID beperkingen”. “Het virus‘ is niet langer een excuus om gedachteloos belachelijke bevelen op te volgen en diegenen te vervolgen die weigeren.

Apocalyptisch Pandemisch Theater is voorbij. Het is vanaf nu een puur politieke strijd.

Ottawa is niet het einde. Het is slechts het begin. Protesten en andere vormen van burgerlijke ongehoorzaamheid nemen over de hele wereld toe … ja, zelfs hier in het Nieuwe Normale Duitsland. Dat betekent niet dat het tijd is om te ontspannen. Integendeel, het is tijd om de druk op te voeren. Het is tijd om het monster zichzelf te laten zien, in al zijn naakte fascistische lelijkheid, en om iedereen te dwingen een kant te kiezen.

Er zijn maar twee kanten… fascisme of vrijheid.


Beheerder Vincent W Schoers

Copyright © 2021 door Zorgdatjenietslaapt.nl. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, of zogenaamde celebrity influencers.

Geef een antwoord