Meer dan de helft van de sterfgevallen bij deze begrafenisondernemer zijn waarschijnlijk veroorzaakt door de COVID-vaccins.

Meer dan de helft van de sterfgevallen bij deze begrafenisondernemer zijn waarschijnlijk veroorzaakt door de COVID-vaccins.

Hij is niet de enige die dit ziet. Al zijn andere balsem collega’s zien het ook. Allemaal. De enige mogelijke verklaring: de COVID-vaccins doden grote aantallen voorheen gezonde mensen.

Samenvatting

Vijftien balsemers zien allemaal vreemde fatale stollingen bij mensen die in 2021 begonnen. Maar liefst 65% van de gevallen wordt getroffen. Net zoals de DMED gegevens, wordt dit bewijs totaal genegeerd door de mainstream pers en de medische gemeenschap, evenals de CDC en andere HHS agentschappen. De enige verklaring die past bij alle feiten is dat de vaccins Amerikanen en Europeanen in grote aantallen doden en onmiddellijk moeten worden stopgezet.

Ontmoet Richard Hirschman, een balsemer in Alabama met meer dan 20 jaar ervaring

Richard Hirschman is een begrafenisondernemer die heel vreemde stolsels ontdekte bij dode mensen nadat de vaccins op de markt kwamen. Hij werd geïnterviewd door Jane Ruby op de Stew Peters Show. Met bijna 800.000 views op Rumble alleen al, is zijn interview een van de meest populaire afleveringen in de geschiedenis van de Stew Peters Show.

Ik werd oorspronkelijk aan Richard voorgesteld via een van mijn contacten. Richard is al meer dan 20 jaar bezig met het balsemen van mensen. Hij woont in Alabama.

Hier is mijn 53 minuten durende interview waarin we ingaan op de diepgaande implicaties van wat Richard heeft gevonden: dat de vaccins waarschijnlijk ongeveer 65% van de gevallen doden die hij vandaag de dag ziet. Er is gewoon geen andere mogelijke verklaring die past bij het bewijsmateriaal.

Als je vóór de video dacht dat de COVID-vaccins veilig en effectief waren, en je hebt nog steeds een werkend brein, dan ben ik er vrij zeker van dat deze video je denken zal veranderen, want er is maar één mogelijke conclusie: de COVID-vaccins doden massaal veel mensen en niemand doet er onderzoek naar.

Hier zijn enkele van de belangrijkste dingen die ik van Richard heb geleerd:

 1. Hij begon de vreemde stolsels op te merken rond mei of juni 2021. Hij had nog nooit in zijn leven zoiets gezien. Hij geeft echter toe dat ze al veel eerder hadden kunnen beginnen en dat hij ze gewoon niet eerder had opgemerkt omdat hij het erg druk had.
 2. Hij is niet op de hoogte van gevallen waarin de vreemde stolsels werden gezien bij niet-gevaccineerden (behalve bij één niet-gevaccineerde die een transfusie kreeg)
 3. Hij is eind 2021 begonnen met het formeel bijhouden van het aantal patiënten met de vreemde stolsels.
 4. Hij zegt dat momenteel meer dan 50% van de lichamen die hij balsemt de vreemde stolsels hebben, die hij op unieke wijze in verband brengt met de vaccins/boosters. Dit is de bom. De CDC zegt dat het aantal sterfgevallen door het vaccin 0% is en deze balsemer, die geen belangenverstrengeling heeft, zegt dat het nu meer dan 50% is van de gevallen die hij ziet. Ze kunnen niet allebei de waarheid vertellen. Een van hen liegt.
 5. In januari 2022 hadden 37 van de 57 (65% van alle gevallen) deze verdachte stolsels. Dat is enorm.
 6. Zijn balseming volume varieert per dag. Soms is het er een per dag, andere dagen kunnen het er wel 6 of 7 zijn. Hij schat dat hij er gemiddeld 2 per dag doet, wat neerkomt op meer dan 600 lichamen per jaar. Dus hoewel het geen enorme aantallen zijn, zijn ze groot genoeg om niet te verwachten dat het effect dat ze zien alleen te wijten is aan kleine aantallen.
 7. Hij besteedt zijn diensten uit aan verschillende begrafenisondernemingen. In 2020 zou hij veel COVID-sterfgevallen zien omdat andere balsemers die gevallen niet wilden aanraken. Richard is COVID hersteld dus hij had geen probleem met die gevallen. Nu is die angst echter sterk afgenomen, dus nu ziet hij meer een representatieve steekproef (d.w.z. onbevooroordeeld) van mensen die overlijden. Dus zijn “meer dan 50% van de sterfgevallen” cijfer is slechts lichtelijk overdreven van een balsemer die een “ongefilterde” groep mensen ziet.
 8. Jongere mensen worden meestal gecremeerd, dus die gevallen ziet hij niet.
 9. Zijn collega’s (hij heeft met 15 van hen gesproken) zien hetzelfde als hij, maar spreken zich er publiekelijk niet over uit. Ik zie dit ook op andere gebieden, zoals schoolambtenaren die bang zijn om hoge percentages myocarditis op hun scholen bekend te maken. Nikki Daniels, hoofd van de school van de Monte Vista Christian School, spreekt zich bijvoorbeeld niet uit over de vier gevallen van myocarditis op hun kleine privé-school (wat zich vertaalt in een percentage van myocarditis dat ik schat op meer dan 1 op 100).
 10. De reguliere media, de reguliere medische gemeenschap en de HHS agentschappen negeren allemaal Hirschman en anderen zoals John Looney. Alleen alt-media heeft contact met hem gezocht om een artikel te schrijven.
 11. PolitiFact heeft geprobeerd hem in diskrediet te brengen, maar heeft uiteindelijk geen artikel geschreven, vermoedelijk omdat ze niets konden vinden om hem op aan te vallen.
 12. Er is geen andere verklaring voor dit dat we kunnen bedenken. Het moet wel een nieuw injecteerbaar product zijn, voor het eerst gebruikt in 2021, dat bloedklonters veroorzaakt en bij meer dan 50% van de bevolking wordt geïnjecteerd. Er is maar één geneesmiddel dat daaraan voldoet: de COVID vaccins.
 13. Geen van zijn balsemende collega’s die de gegevens hebben gezien, is van plan nog COVID-vaccininaties te krijgen.
 14. Richard is niet de enige. Zie deze compilatie: Mensen die het kunnen weten.
 15. Minder dan 1% van de mensen die de injecties krijgen zullen sterven. Zoals Dr. Mike Yeadon in de commentaren hieronder opmerkt, is het al dan niet sterven waarschijnlijk een combinatie van hoe goed je het mRNA “opneemt” en “repliceert”, hoe gevaarlijk de partij is, en andere factoren.

Kan het veroorzaakt zijn door 5G?

Een paar mensen speculeerden dat het veroorzaakt werd door de 5G uitrol in Alabama. Nee, dat is het helemaal niet. Er is niets veranderd in het gebied rond Hirschman. We hebben het gecontroleerd.

Kunnen deze klonters worden veroorzaakt door COVID?

De feitencontroleur van Politifact, Naseem Ferdowsi, heeft geen enkele medische ervaring. Ze stuurde een bericht op 4 februari 2022 dat haar door een balsemer in Phoenix Arizona was verteld dat “donkere stolsels zijn gevonden bij COVID-slachtoffers lang voordat er vaccinaties beschikbaar waren.”

Er zijn verschillende problemen met de hypothese:

 1. De klonters zijn wit vezelig materiaal (de feitencontroleur heeft duidelijk nooit de video bekeken die ze aan het controleren was)
 2. Het aantal COVID sterfgevallen in Houston County waar Richard werkt is minuscuul. Bijvoorbeeld, het aantal COVID sterfgevallen was 9 in januari, maar Richard had er 37 met deze stolsels. Dus het is onmogelijk dat ze door COVID kwamen.
 3. De percentages kloppen niet. Slechts een klein deel van alle sterfgevallen in januari zijn het gevolg van COVID. Als 65% van de sterfgevallen in Houston County in januari 2022 te wijten waren aan COVID, dan zou dat voorpaginanieuws zijn. Er zijn andere gebieden (waar Anna Foster is) waar ze ziet dat 93% van de gevallen wordt getroffen. Dat kan gewoon niet van COVID komen.
 4. Als deze stolsels veroorzaakt zouden worden door COVID, dan zou hoogstwaarschijnlijk iemand dat al vóór 2021 hebben opgemerkt en een soortgelijke video hebben gemaakt.
 5. Omicron is in januari in het hele land de dominante COVID-variant geworden. Omicron doodt geen mensen. Mensen sterven met Omicron, niet door Omicron. Daarom, als het COVID-gerelateerd was, zouden de klonters in januari verdwenen zijn, niet op een all-time high.
 6. Er was een bericht op een grote balsemers chatgroep met meer dan 14.000 balsemers. Slechts een paar mensen waren het oneens met de beweringen.
 7. Balsemers begonnen deze stolsels al eind december 2020 te zien, toen de vaccins op de markt kwamen. Er zijn geen meldingen van waarnemingen voor die tijd.

Maar we weten allemaal wat er gaat gebeuren, nietwaar? Ik denk dat we binnenkort een PolitiFact artikel zullen zien dat deze stolsels veroorzaakt worden door COVID.

Nog een aanwijzing dat gevaccineerden in een hoger tempo sterven dan niet-gevaccineerden

Een commentator zei “slechts 61% heeft ten minste één prik gekregen en 49% twee prikken in het eerste trimester”.

De implicatie is dat 65% van de sterfgevallen niet het gevolg kan zijn van de vaccinaties.

Maar dat is helemaal niet waar.

Als 61% in alle leeftijdsgroepen gevaccineerd zou zijn, en het vaccin zou volkomen veilig zijn, dan zouden we verwachten dat 61% van de mensen die stierven gevaccineerd zouden zijn.

Richard’s opmerking dat 65% van de mensen die stierven deze stolsels hadden, betekent alleen dat het vaccin een hoger sterftecijfer lijkt te veroorzaken dan zou worden verwacht als het vaccin echt veilig en effectief was.

Degenen die dubbel zijn ingeënt hebben een grotere kans om te sterven, dus de stijging van 49% naar 65% suggereert dat de vaccins mensen doden.

Schatting van het totaal aantal doden door de COVID-vaccins uit deze gegevens

De gegevens van Hirschman zijn explosief omdat zij een relatieve verhouding van getroffen mensen vaststellen, die wij vervolgens kunnen gebruiken om een absoluut sterftecijfer vast te stellen.

Is dit definitief? Nee. Het is gewoon een andere ” gezond verstand controle ” datapunt.

Laten we zeggen dat 40% van alle sterfgevallen door vaccins veroorzaakt wordt, wat minder is dan de 65% die Hirschman ziet.

Volgens de CDC sterven er ongeveer 65.000 mensen per week. Dus dat zouden 26.000 mensen per week zijn die sterven door het vaccin. Hij begon deze sterfgevallen in mei op te merken (ze hadden ook eerder kunnen beginnen), dus laten we voorzichtig zijn en zeggen dat het alleen in de laatste 6 maanden is geweest.

26 weken *26.000 doden/week=676.000 vaccingerelateerde doden.

Dat zijn heel veel doden. Dus je ziet waarom deze observatie explosief is.

Zelfs als hij er 1000 keer naast zit, is dit vaccin te onveilig om bij mensen te gebruiken.

Maar stel dat Hirschman zich vergist met een factor 1000 en er waren slechts 676 doden. Dat maakt deze vaccins 3 keer zo dodelijk als het pokkenvaccin (dat 1 op een miljoen mensen doodt) en pokken wordt nog altijd te onveilig geacht om te gebruiken.

Niemand in de media, de academische wereld of HHS wil met Hirschman praten.

Met een sterftecijfer van 65%, zou je denken dat de CDC hier actief onderzoek naar zou doen om de gegevens te verzamelen.

Je zou ook denken dat na zijn 26 januari video, Hirschman zou worden gecontacteerd door de CDC, FDA, NIH, NY Times, CNN, Washington Post, en ga zo maar door, denk je niet?

Nope.

Alleen de Stew Peters Show (Jane Ruby), de Epoch Times, PolitiFact, en Steve Kirsch’s Nieuwsbrief.

Niemand uit de reguliere academische wereld heeft hem benaderd voor weefselmonsters om te analyseren of om zijn resultaten op te schrijven in een document dat kon worden ingediend bij een medisch tijdschrift, zodat het kon worden gedocumenteerd.

Wat kan ik zeggen? Ze willen het gewoon niet weten.

In januari 2022 had 65% van zijn balseming-gevallen dit “probleem”, maar niemand wil er naar kijken. Niemand!

Dat verbaast me niets. Ze willen de waarheid over deze “vaccins” niet weten. Ze willen Amerika en Europa alleen hun kant van het verhaal vertellen en censureren elk bewijs dat tegen dat verhaal ingaat.

Commentaar van Dr. Mike Yeadon betreffende het werkingsmechanisme

Bij de beoordeling van causaliteit, is een van de belangrijkste criteria een plausibel werkingsmechanisme. Hier is het commentaar van Dr. Mike Yeadon.

Steve, ik wou dat ik geschokt was, maar niemand van ons die begrijpt dat deze op gen gebaseerde middelen ons lichaam ertoe aanzetten viruseiwitten te produceren in ongecontroleerde hoeveelheden en op ongecontroleerde anatomische plaatsen, verwachtten dat deze eiwitten zouden doen wat ze in grote hoeveelheden doen: bloed doen stollen.

Ik heb de resultaten ontvangen van een informele enquête die namens een financieel adviseur is gehouden onder zijn cliënten. Er werd onder meer gevraagd of cliënten of hun familieleden iemand kennen die ernstig ziek is geworden of is overleden na een vaccinatie, en ongeveer 2/3 van de respondenten zegt dat dit het geval is. De resultaten werden naar mij gestuurd om te benadrukken hoe alledaags deze verwondingen en sterfgevallen zijn.

Ik weet persoonlijk van vier sterfgevallen en twee keer zoveel ernstige, nog niet fatale ziektes na C19 “vaccinaties”.

Ik weet indirect van twee waarvan gezegd werd dat ze overleden zijn aan covid19. De ene was in de 80 en zwak en de andere, in de 60, leefde met een terminale kankerdiagnose.

Bron: Steve Kirch

Executive Director, Vaccine Safety Research Foundation (vacsafety.org)


Beheerder Vincent W Schoers

Copyright © 2021 door Zorgdatjenietslaapt.nl. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, of zogenaamde celebrity influencers.

Geef een antwoord