“Ik heb nog nooit zoveel sterfgevallen gezien… Het is een toename van 500 of 600%” – Britse begrafenisondernemer onthult toenemend aantal trombose-doden bij gevaccineerde jongvolwassenen

“Ik heb nog nooit zoveel sterfgevallen gezien… Het is een toename van 500 of 600%” – Britse begrafenisondernemer onthult toenemend aantal trombose-doden bij gevaccineerde jongvolwassenen (VIDEO)

Begrafenisondernemer John O’Looney van Milton Keynes family funeral services in Milton Keynes, Engeland deelde in zijn recente interview met kla.tv dat het aantal sterfgevallen ongekend hoog is bij jonge mensen in de 20, 30 en 40 jaar en “allen waren gevaccineerd”.

Volgens John, samen met een groep deskundigen, zien ze een toename van het aantal met name van trombose sterfgevallen. (Trombose treedt op wanneer bloedstolsels aderen of slagaders blokkeren en kan levensbedreigend zijn, zoals een beroerte of hartaanval).

“Dus wat we zien is een steeds groeiend aantal, met name van trombose sterfgevallen, interessant genoeg. Dus, dat komt over als hartaanval, aneurysma, of beroerte, en ze zijn in ongekende aantallen. Ik heb nog nooit zoveel sterfgevallen gezien. En niet alleen bij ouderen. Het zijn allerlei soorten mensen. Mensen in de 20, in de 30 en 40, en mensen die normaal niet doodgaan. En dit was voorspeld en het is (het is) uitgekomen,” zei John.

John zei dat de toename van het aantal trombose-doden dit jaar veel groter is dan de voorgaande 14 jaar en dat het om een toename van 500 of 600% gaat.

“Nou, om je een bedrag te geven… ik bedoel een groter dan elk van die 14 jaar. De stijging is fenomenaal, dat wel. Het is niet een twee- of drievoudige stijging. Het is ongeveer een 500 of 600% stijging. Dat soort getallen. En over het algemeen, in het zeldzame geval dat je een trombose zou krijgen, zou het een oudere persoon zijn. Het zijn geen mensen van 20, 30 of 40 jaar, die allemaal een prik krijgen,” voegde John eraan toe.

Hij zei dat 9 van de 10 met bloedstolsels waren gevaccineerd.

“Dokters en politie bellen me, verpleegsters bellen me, en ze zeggen allemaal hetzelfde. Het is een totale leugen. Op onze media zeggen ze dat de ziekenhuizen vol zitten met niet-gevaccineerden. Dat is een verzinsel. Het is het tegenovergestelde. 9 van de 10 patiënten daar, vol met bloedstolsels, zijn gevaccineerd. Ik heb dat van zoveel professionals gehoord dat ik de tel kwijt ben. Dus, of je het nu wilt geloven of niet, het maakt het niet erger. Dat is de waarheid. Dat is de realiteit. Je kunt een paard naar het water leiden, maar je kunt het niet laten drinken,” voegde hij eraan toe.

John zei dat hij als begrafenisondernemer de doodsoorzaak kan zien omdat die door de lijkschouwer is opgeschreven en naar hem is gemaild.

“Als begrafenisondernemer hoef ik de overlijdensakte niet te zien, maar wat ik wel zie is het papierwerk van de lijkschouwer. Dus overal waar er een plotseling overlijden is, is de lijkschouwer betrokken, en hij schrijft wat een Form-6 wordt genoemd. En een deel van mijn werk als begrafenisondernemer is het papierwerk en de aanvraag voor crematie te verzamelen, omdat de overgrote meerderheid van de begrafenissen in het Verenigd Koninkrijk crematie is. Ik zou zeggen dat ongeveer 5% begrafenissen zijn. En dat is meestal een cultureel ding, weet je. Dus, ik zie dit papierwerk en ik moet dit papierwerk doornemen en controleren en ervoor zorgen dat het correct is. En ik zie de doodsoorzaak omdat het is opgeschreven door de lijkschouwer. En het is naar mij gemaild. Dus dan print ik het uit, controleer het, en als er een probleem is; als er een fout is, ga ik terug naar de lijkschouwer en laat het opnieuw opsturen, weet je,” zei John.

John werd vorig jaar besmet met COVID. Hij geloofde dat het virus bestaat, maar dat het te herstellen is en dat het niet deze dodelijke pandemie is.

“Begrijp me niet verkeerd. Er is een covid. Er is een virus daarbuiten. En ik heb met veel mensen gesproken. En ik heb het zelf gehad, dus het is er. Maar het is te genezen; het is niet deze dodelijke pandemie; het is niet iets dat elke 12 weken experimentele gentherapie vereist voor de komende 5 jaar,” zei John.

Bron: Jim Hoft


Beheerder Vincent W Schoers

Copyright © 2021 door Zorgdatjenietslaapt.nl. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, of zogenaamde celebrity influencers.

Geef een antwoord