EXCLUSIEF: Balsemer onthult dat 93% van de gevallenen stierf aan het vaccin

EXCLUSIEF: Balsemer onthult dat 93% van de gevallenen stierf aan het vaccin

Anna Foster is een balsemer met 11 jaar ervaring in Carrollton, MO. In dit exclusieve interview onthult zij dat 93% van haar laatste 30 gevallen is gestorven door stolsels als gevolg van het COVID-vaccin.

Anna Foster is een balsemer met 11 jaar ervaring in Carrollton, MO. Zij spreekt zich voor het eerst uit in dit exclusieve interview:

Het grote nieuws is dat ze de ongewone stolsels vond bij 93% van de laatste 30 mensen die ze balsemde. Dit is belangrijk omdat ze niet selectief is in wie ze balsemt.

Niet alle balsemers zullen een stolselpercentage van 93% zien. Richard Hirschman ziet deze stolsels slechts in 65% van zijn gevallen.

Hoe dan ook, we hebben de nummer 1 doodsoorzaak in Amerika geïdentificeerd; een moordenaar die veel groter is dan COVID.

Dit is een enorme gezondheidskwestie omdat het een enorm aantal mensen doodt. Haar balsem collega’s hebben dit ook opgemerkt en hebben dit nog nooit eerder gezien in hun carrière.

De stolsels komen alleen voor bij mensen die gevaccineerd zijn. Ze zijn pas waargenomen nadat de vaccins op de markt kwamen.

De stolsels zijn levensbedreigend en zijn vrijwel zeker de doodsoorzaak in al deze gevallen.

De artsen en lijkschouwers in haar gebied zijn zich totaal niet bewust van het probleem.

Wanneer 93% van de sterfgevallen aan één oorzaak te wijten is, moet de CDC onmiddellijk onderzoek naar de oorzaak doen.

Ik ben er echter zeker van dat de CDC en alle oude media dit verhaal zullen blijven negeren.

Ik zal meer en meer balsemers blijven interviewen die hetzelfde verhaal zullen vertellen als u in deze video zult leren.

Ik heb goede hoop dat nadat meer dan 100 balsemers hetzelfde hebben gezegd, iemand in het Congres actie zal ondernemen tegen wat waarschijnlijk het ernstigste te voorkomen gezondheidsprobleem in de geschiedenis van onze natie is.

Als het vaccin je niet doodt, kan het je van je ledematen beroven

Zal het vaccin ook mannen steriliseren?

In ander nieuws zegt advocaat Reiner Fuellmich dat de COVID-vaccins mannen voorgoed steriliseren. Ik weet dat het aantal geboortes in andere landen is gedaald na de introductie van het vaccin. Ik heb de statistieken van nieuwe geboortes in de VS niet gezien.

Heeft iemand onderzocht of dit waar is?

Dit werd niet getest in de klinische proeven. Wij zijn de klinische proef hier, maar de artsen vergaten ons hiervoor te waarschuwen.

We zullen er snel achterkomen of we 80% van onze bevolking hebben gesteriliseerd. Dit is de grootste klinische proef in de geschiedenis.

Nog een onverwacht neveneffect: AIDS

Ik kreeg eerder vandaag een telefoontje van een wetenschapper die geld wil om mensen op AIDS te testen. Eerst was ik in de war. Waarom zou je dat willen doen?

Zojuist zag ik een bericht dat alles verklaart:

Zie ook dit artikel Gegevens van de Britse regering suggereren dat de volledig gevaccineerde ouderen en kwetsbaren AIDS hebben ontwikkeld en dat de jongeren niet ver achter hen zitten.

Mathew Crawford vindt hetzelfde resultaat (massaal aantal sterfgevallen), maar met een heel andere methode

Bekijk Mathew’s laatste artikel dat naar dit artikel verwijst.

In een reacties op dit artikel schreef hij: “We hebben sinds Mao nergens ter wereld een misdaad van deze omvang gezien.”

Waar het op neerkomt is, dat er absoluut geen twijfel over bestaat dat deze vaccins enorme aantallen mensen doden, maar iedereen met macht gelooft wat de CDC hen vertelt dat de vaccins “veilig en effectief” zijn en geen enkele hoeveelheid feiten of wetenschap zal een verdomd klein beetje verschil maken omdat het allemaal zal worden afgeschreven als afkomstig van “anti-vaxxers”.

We zullen allemaal worden genegeerd en later worden gearresteerd door DHS en opgesloten zonder kans op een proces. Dit lijkt mij zeker de kant op te gaan.

Dus we wilden jullie dat allemaal laten weten voordat we gewoon “verdwijnen”.

Samenvatting

De COVID-vaccins zijn de grootste klinische proef in de wereldgeschiedenis.

Wat we tot nu toe hebben geleerd van de balsemers is verontrustend: het lijkt erop dat de vaccins hartziekten hebben ingehaald als de nummer 1 doodsoorzaak in Amerika vandaag de dag.

De CDC heeft geen idee dat het aan het gebeuren is. Ze denken nog steeds dat niemand is gestorven aan het vaccin. Ze weigeren te kijken naar de veiligheidssignalen in VAERS en DMED. Ze willen geen veiligheidssignalen zien en ze willen met niemand praten die hun standpunt in twijfel trekt.

Dood is één van de vele symptomen. Andere bijwerkingen zijn een grote verscheidenheid aan cardiovasculaire, neurologische en auto-immuunziekten, verlamming, verlies van ledematen, en mogelijk sterilisatie en AIDS. Na een wittebroodsweken van 90 dagen wordt de werkzaamheid van vaccins negatief. Het is ook bekend dat vaccins div. soorten kanker doen toenemen.

Blijf op de hoogte als we meer te weten komen in deze klinische proef van de vaccins. Ik ben er zeker van dat dit niet het einde van het verhaal is.

De wetgevende macht van Californië zal naar verwachting binnenkort verplichten dat iedereen die in Californië werkt zich laat vaccineren (AB 1993). Dit zal de aantallen doen toenemen en ons in staat stellen de testresultaten eerder te krijgen. Californië offert letterlijk zijn inwoners op ten voordele van de rest van het land.

Hoewel ik in Californië woon, ben ik zelfstandig ondernemer. Ik vermoed dat ik mezelf binnenkort zal moeten ontslaan. Ik zal niet bereid zijn om aan hun wet te voldoen

Bron: Steve Kirch

Executive Director, Vaccine Safety Research Foundation (vacsafety.org)


Beheerder Vincent W Schoers

Copyright © 2021 door Zorgdatjenietslaapt.nl. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, of zogenaamde celebrity influencers.

Geef een antwoord