Abnormaal grote bloedklonters die de aderen verstoppen in gevaccineerde lichamen

Abnormaal grote bloedklonters die de aderen verstoppen in gevaccineerde lichamen

Gediplomeerde begrafenisondernemers en balsemers komen met gruwelverhalen over gevaccineerde lichamen met aders en slagaders die verstopt zitten met vreemde, rubberachtige, wormachtige klonters.

Richard Hirschman, een begrafenisondernemer en balsemer uit Alabama, met meer dan twintig jaar ervaring op dit gebied, heeft in recente interviews gezegd dat hij nog nooit zoiets had gezien tot rond het midden van 2021, nadat de massale injecties van de experimentele COVID-vaccins waren begonnen. Hij zegt dat zijn collega’s in het veld hetzelfde zien, en dat de aantallen toenemen.

Eerder deze maand vertelde Hirschman aan Steve Kirsch, de uitvoerend directeur van het Vaccine Research Center, dat in januari 2022, 37 van de 57 lichamen (65 procent) deze verdachte klonters hadden.

Vóór de vaccins zei Hirschman dat bloedstolsels bij patiënten die aan COVID stierven wel werden gezien, maar dat die meer typisch leken te zijn, en niet in de alarmerende aantallen die hij nu ziet.

Sinds Hirschman in de openbaarheid trad, heeft Cary D. Watkins, een collega uit Alabama met meer dan 50 jaar ervaring als begrafenisondernemer en balsemer, zich gemeld om zijn verhaal te bevestigen, en Anna Foster, een balsemer uit Missouri met 11 jaar ervaring, heeft in een interview onthuld dat 93 procent van haar laatste 30 gevallen stierf doordat ongewone stolsels hun vasculaire systeem volledig vulden.

Begrafenisondernemer John O’Looney uit Milton Keynes, Engeland, blaast ook de alarmklok over de alarmerende toename van het aantal doden door trombose. O’Looney zei in een interview dat het niet slechts “een twee- of drievoudige toename is – het is ongeveer een toename van 500 of 600 procent,” en negen van de tien van deze gevallen waren gevaccineerd.

“Dokters en politie bellen me, verpleegsters bellen me, en ze zeggen allemaal hetzelfde. Het is een totale leugen. Op onze media zeggen ze dat de ziekenhuizen vol zitten met niet-gevaccineerden. Dat is een verzinsel. Het is het tegenovergestelde. Negen van de tien patiënten daar, vol met bloedstolsels, zijn gevaccineerd. Ik heb dat van zoveel professionals gehoord dat ik de tel kwijt ben. Dus, of je het nu wilt geloven of niet, het maakt het niet erger. Dat is de waarheid. Dat is de realiteit. Je kunt een paard naar water leiden, maar je kunt het niet laten drinken,” zei O’Looney eind vorige maand in een interview.

Hirschman vertelde The Blaze’s Daniel Horowitz op zijn Conservative Review podcast woensdag, dat hij aarzelde om naar buiten te komen omdat alle informatie die het pro-vaccin verhaal van de overheid in twijfel trekt, wordt bespot en belachelijk gemaakt, en zijn reputatie zou kunnen schaden.

Maar zoals Kirsch aangaf, is er geen andere verklaring voor wat er gebeurt.

“Het moet wel een nieuw injecteerbaar product zijn, voor het eerst gebruikt in 2021, dat bloedklonters veroorzaakt en bij meer dan 50 procent van de bevolking wordt geïnjecteerd. Er is maar één geneesmiddel dat aan die eis voldoet: de COVID-vaccins,” schreef hij op zijn Substack.

Aangezien de overgrote meerderheid van de mensen de injecties overleeft, is de vraag of een gevaccineerd persoon al dan niet sterft waarschijnlijk een combinatie van hoe goed hij “het mRNA opneemt en repliceert, hoe gevaarlijk de partij is, en andere factoren,” schreef Kirsch.

Hij legde uit waarom de informatie van Hirschman “explosief” is.

“Dus laten we zeggen dat het werkelijke percentage van door vaccinatie veroorzaakte sterfgevallen 40 procent van alle sterfgevallen is (wat minder is dan het percentage van 65 procent dat Hirschman ziet).

Volgens de CDC sterven er ongeveer 65.000 mensen per week. Dat zouden dus 26.000 mensen per week zijn die door het vaccin overlijden. Hij begon deze sterfgevallen in mei op te merken (ze hadden ook eerder kunnen beginnen), dus laten we voorzichtigheidshalve zeggen dat het alleen in de laatste 6 maanden is geweest.

26 weken *26.000 doden/week=676.000 vaccingerelateerde doden.”

Hirschman vertelde Horowitz dat hij het fenomeen met 15 van zijn collega’s heeft besproken, en dat ieder van hen hetzelfde heeft gezien als hij, maar dat ze bang zijn om zich publiekelijk uit te spreken.

Hirschman, die eind januari voor het eerst werd geïnterviewd door Dr. Jane Ruby, deelde foto’s en video’s van de vreemde vezelachtige klonters die werden verwijderd uit mensen die naar verluidt waren overleden aan hartaanvallen, beroertes en aneurysma’s.

In veel gevallen, zegt Hirschman, beginnen de grillig lange stolsels er aan één kant vrij typisch uit te zien, en worden dan wit en vezelig en wormachtig. Het specimen hieronder, dat naar het einde toe bifurceert [vertakt] , werd naar verluidt genomen uit de liesstreek van een persoon, en had bijna de lengte van het been.

Hirschman waste de witte, vezelige delen van de stolsels van één persoon af, en deed het wormachtige materiaal in een kom.

“Dat witte, vezelige spul is gewoon niet normaal, vertelde Hirschman aan Dr. Ruby. “Normaal gesproken is een bloedklonter glad – het is bloed dat gestold is – maar als je erin knijpt, het aanraakt, of het probeert op te pakken, valt het meestal uit elkaar,” legde hij uit. “Maar dit witte, vezelige spul is behoorlijk sterk. Het is helemaal niet zwak. Je kunt het manipuleren, het is heel buigzaam, het is niet hard – het is niet normaal,” hield de balsemer vol. “Ik weet niet hoe iemand kan leven met dit in zich.”

Hirschman zei dat hij de abnormale bloedklonters meestal bij oudere mensen heeft gezien, maar wees erop dat jongere mensen tegenwoordig meestal gecremeerd worden, zodat hij die gevallen niet meer ziet.

Hij merkte ook op dat hij de vreemde stolsels slechts in één niet-gevaccineerd geval heeft gezien, namelijk bij iemand die een bloedtransfusie had gekregen, waarvan de implicaties angstaanjagend zijn.

Hieronder staan verschillende video’s van Hirschman die zijn verhaal vertelt in meerdere interviews in de afgelopen weken, te beginnen met Dr. Ruby’s bominterviews.

https://www.brighteon.com/7341ab43-5bdd-41d2-bb6a-e9e7660b012d
https://www.brighteon.com/88895902-f8ec-492e-a9f2-d2dd0205c48a
https://www.brighteon.com/8880227d-a273-42c2-992a-d4e43d63505f
https://www.brighteon.com/630a25b0-7ed7-41e6-b3ea-f8c8fdbf6a30

Vorige maand maakte een directeur van een verzekeringsmaatschappij in Indianapolis bekend dat het sterftecijfer onder mensen in de werkende leeftijd in de staat met maar liefst 40% was gestegen ten opzichte van het niveau van voor de pandemie, wat nog meer bewijs leverde dat de vaccinatieplicht mensen ziek maakt.

Advocaat Thomas Renz, lid van het juridische team van America’s Frontline Doctors, onthulde enkele weken geleden tijdens een paneldiscussie in de Senaat van de Verenigde Staten dat de Amerikaanse regering verschillende alarmerende signalen negeert over de veiligheid van vaccins onder gevaccineerde leden van het leger. Renz onthulde dat gegevens van het Ministerie van Defensie een enorme toename laten zien van kanker, miskramen, longembolieën, Bell’s palsy en neurologische schade na inenting. De informatie werd verstrekt door drie militaire artsen die toegang hebben tot de vaccinatiegegevens.

Politifact stelde later vast dat het rapport “vals” was, nadat het DoD beweerde dat er “een storing in de database” was.

Peter Graves, woordvoerder van de Armed Forces Surveillance Division (DMED) van het Defense Health Agency, vertelde Politifact dat de gegevens voor 2021 correct zijn, maar om de een of andere reden waren de gegevens voor de vijf jaar daarvoor onnauwkeurig.

Hij zei dat de divisie gegevens in de DMED heeft herzien “en ontdekte dat de gegevens onjuist waren voor de jaren 2016-2020.”

Daniel Horowitz vond de verklaring minder dan overtuigend. “Een systeem dat was ontworpen om vijf jaar achter elkaar van dag tot dag te worden gecontroleerd door DHA-functionarissen … was volledig gecorrumpeerd,” merkte hij op in zijn podcast. “Vijf jaar achter elkaar was het corrupt, en vanaf 2021 herstelde het zichzelf en ze wisten er niets van totdat Thomas Renz erover begon.”

Update:

American Greatness heeft Hirschman gevraagd of er al een wetenschappelijke analyse van het bloedstollingsmateriaal is gedaan. Hij zei dat hij bezig is iemand te vinden die hij kan vertrouwen om een eerlijke analyse te doen, omdat de situatie zeer ernstige implicaties heeft en er velen zijn die de prikkel hebben om het te verwerpen.

Hij zei dat hij van plan is om monsters aan meer dan één analist te geven “om er zeker van te zijn dat ze allemaal dezelfde bevindingen hebben.”

Hirschman vertelde ook aan American Greatness dat artsen hem hebben verteld dat de materialen lijken op fibrine, een belangrijk bestanddeel van een bloedstolsel. Fibrine wordt gedefinieerd als “een sterk onoplosbaar eiwit dat door het lichaam wordt aangemaakt als reactie op bloedingen.”

Hij stuurde screenshots van teksten van verschillende andere balsemers die hem de hand reikten nadat hij in de openbaarheid trad en hem vertelden dat ze dezelfde dingen hadden gezien.

“Bedankt dat je me niet laat denken dat ik krankzinnig ben!!!” schreef een collega, die de stolsels verder beschreef als “bijna buitenaards” in uiterlijk. Een andere balsemer zei dat ze hetzelfde had gezien en dat het “verbijsterend” was.

Een ander zei dat ze veel van dit hebben gezien in hun uitvaartcentrum en “de waarheid wordt gesmoord en mensen willen de waarheid niet horen.”

Hirschman vertelde aan American Greatness dat hij bang is dat zijn reputatie wordt vernietigd, maar “omdat ik zo’n sterk geloof in God heb, ben ik verantwoording aan Hem verschuldigd. En ik heb een sterk gevoel dat dit te maken heeft met virussen en vaccins, dus ik kan niet zwijgen.”

Bron: Debra Heine

Over Debra Heine
Debra Heine is een conservatieve katholieke moeder van zes kinderen en al lange tijd politiek expert. Ze heeft in de loop der jaren voor verschillende conservatieve nieuwswebsites geschreven, waaronder Breitbart en PJ Media.


Beheerder Vincent W Schoers

Copyright © 2021 door Zorgdatjenietslaapt.nl. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, of zogenaamde celebrity influencers.

Geef een antwoord