Artsen die hun eed verbraken, vaccinfabrikanten en regenten die 0 verantwoordelijkheid aanvaarden. Je kunt de waarheid niet blijven verstoppen. Deel 4

TH E V A C C I N E D E A T H R E P O R T

ONDERDRUKKING VAN BEHANDELINGEN
ARTSEN OVER DE HELE WERELD WORDEN VERVOLGD

Waarom is er, nu er verschillende mogelijkheden zijn om COVID-19 met succes te behandelen, nog steeds zo’n grote vraag naar een vaccin? En waarom is de meerderheid van de bevolking niet eens op de hoogte van de beschikbare behandelingen? Het antwoord is schokkend en toont eens te meer aan wat er gaande is in onze wereld…

Overal ter wereld werden artsen die met succes covid patiënten behandelden, geconfronteerd met het ondenkbare: zij werden geïntimideerd en door de overheid de mond gesnoerd.

Amerika’s Frontline Doctors informeerde de wereld over de veilige en effectieve genezing van covid, tijdens hun eerste White Coat Summit in 2020. Deze uitzending werd meer dan twintig miljoen keer bekeken in een paar uren, maar toen werden ze over de hele linie stilgelegd: Facebook, Youtube, Twitter, en zelfs hun website werd neergehaald door Squarespace. Dr. David Brownstein uit Michigan, een vooraanstaand holistisch behandelaar, had met succes meer dan 120 covidepatiënten behandeld, maar zijn hele medische blog werd verwijderd. Dr. Rob Elens die met succes al zijn covidepatiënten in Nederland behandelde werd werd door de overheid bedreigd dat hij zijn licentie zou verliezen als hij door zou gaan met het behandelen van deze mensen. Dr. Joseph Mercola, wereldwijd toonaangevend op het gebied van gezond leven, publiceerde informatie over de behandeling van covid en werd gedwongen zijn inhoud te verwijderen nadat Google hem reeds had geweerd. Professor Raoult, die een van de meest gerespecteerde wetenschappers ter wereld is, is plotseling belasterd over het hele internet. Dr. Zelenko die met succes meer dan 6000 patiënten behandelde, waaronder twee presidenten en de Israëlische minister van volksgezondheid, wordt ook op het hele internet belasterd, en moest zelfs zijn gemeenschap verlaten vanwege de tegenreacties.

De biofysicus Andreas Kalcker werd van alle belangrijke sociale media verwijderd, zijn boek werd verwijderd van Amazon en zelfs zijn wetenschappelijke account op ResearchGate werd verwijderd.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van artsen en wetenschappers die met succes covid patiënten ehandelden, die te maken kregen met massale tegenstand. Nooit eerder in de geschiedenis van de mensheid is het voorgekomen dat een werkend en veilig medicijn voor een ziekte van de wereld is weg gehouden, door zulke internationaal gecoördineerde inspanning. Mensen worden niet verondersteld te herstellen van covid, omdat de wereldbevolking bang gemaakt moet worden om deze dodelijke injectie te accepteren.

Al het bewijs voor deze censuur van artsen kan hier gevonden worden: StopWorldControl.com/full

ULTIEME GEESTCONTROLE
CHILEENSE PRESIDENT ONTHULT DUIVELS PLAN

Zoals we allemaal weten, is het doel van criminelen altijd het vergroten van hun macht en rijkdom. Ze zijn nooit tevreden, maar hunkeren voortdurend naar meer. Uiteindelijk willen zij ‘god’ spelen over de hele wereld, waar iedereen hun dienaar zal zijn. Om hun macht te blijven vergroten, hebben zij één ding nodig: de blinde gehoorzaamheid van de massa’s. Alleen een totaal onwetende en volkomen gehoorzame bevolking zal meewerken aan hun plannen. Daarom hebben zij ’s werelds nieuwsmedia, onderwijssystemen, gezondheidszorg, regeringsinstanties, enz. opgekocht, zodat zij dit alles kunnen gebruiken om hun hersenspoel propaganda [MK Ultra] te verspreiden onder elke geest in elke uithoek van de wereld. Toch stoppen ze hier niet, want ze zijn zich er volledig van bewust dat niet iedereen alles gelooft wat er op televisie te zien is. Daarom is hun plan om 100% controle te krijgen over de geesten van de hele mensheid verder ontwikkeld. Recentelijk is hun agenda luid en duidelijk verwoord door de Chileense president Sebastián Piñera. In een publieke toespraak, kondigde hij botweg tegenover de hele natie aan:

‘Laten we horen wat de leiders van de wereld in deze gemeenschap lanceren. Het is de mogelijkheid dat machines onze gedachten kunnen lezen en zelfs gedachten kunnen invoegen, gevoelens kunnen invoegen. 5G is een enorme sprong. Het is een kosmische sprong, een Copernicaanse sprong, want echt wat 5G technologie gaat betekenen is een nog grotere verschuiving in ons leven dan alle vorige technologieën hebben betekend. Het biedt de mogelijkheid dat machines onze gedachten kunnen lezen en kan zelfs gedachten invoegen, gevoelens invoegen. Dat gaat het leven niet alleen veranderen, het gaat het transformeren. 5G in het eigenlijke zenuwstelsel van onze samenleving, zomaar. Het is om onze staat te moderniseren, om een verandering die elk huis in ons land bereikt. [96]

Na het stelen van onze stemmen door censuur, het stelen van onze stemmen door verkiezingsfraude, het stelen van ons geld door steeds hogere belastingen, zullen ze nu onze eigen gedachten en gevoelens stelen door 5G. Dat zal het toppunt van hun tirannie zijn, omdat ze in staat zullen zijn om de gewenste gedachten en gevoelens aan de hele wereld op te dringen, zodat niemand nog van hun verhaal kan afwijken. Is dat waarom Klaus Schwab zo zelfverzekerd is in zijn promotie video’s over de nabije toekomst:

Je zult niets bezitten, geen privacy hebben en je zult gelukkig zijn. [97]

“JE ZULT NOOIT MEER VRIJ ZIJN”

Kan het zijn dat hij verwijst naar een kunstmatig opgewekte toestand van nepgeluk? Wat heeft dit te maken te maken met dit vaccinatie rapport? Het zou meer kunnen zijn dan we ons nu bewust zijn. Opdat 5G in staat zou zijn de gedachten en gevoelens van de bevolking te veranderen, is een ander element nodig: nanodeeltjes in de hersenen van mensen, die de 5G signalen ontvangen en uitzenden.

Het blijkt dat de stof die het meest efficiënt is in de communicatie met 5G, precies de stof is die massaal aanwezig is in de covidinjecties: grafeenoxide. [98, 99]

Geen enkele stof op aarde communiceert beter met 5G dan grafeenoxide100, en geen enkele stof is efficiënter in het doordringen tot het menselijk brein en het manipuleren van menselijke gedachten en dan grafeen. Een bedrijf dat grafeen gebruikt om het menselijk brein te manipuleren, voor medische doeleinden, is IN BRAIN Neuro Electronics. Op hun website staat:

We gebruiken grafeen, het dunste materiaal dat de mens kent, om de nieuwe generatie neurale interfaces voor hersenherstel, om patiënten over de hele wereld te helpen.’

Het bedrijf benadrukt dat het met zijn technologie in staat is de hersenen van een persoon te “lezen”, specifieke neurologische patronen te ontdekken en vervolgens de neurologie van die persoon te sturen om de hersenfunctie te veranderen. [101] Het lijkt dat het de bedoeling van INBRAIN is om alleen mensen met neurologische aandoeningen te helpen, maar de reden dat ik ze noem is om te illustreren hoe grafeen inderdaad de ideale stof is om de menselijke hersenen te veranderen. En nogmaals, het werkt beter met 5G dan met iets anders. Het feit dat het aanwezig is in de covid vaccins, is dus zeer verontrustend, zeker als we weten wat de agenda is van de wereldleiders, zoals beschreven door de Chileense president:

“5G biedt de mogelijkheid dat machines onze gedachten kunnen lezen en zelfs gedachten kunnen invoegen, gevoelens invoegen.

Een ander element dat we moeten aanstippen, is de duidelijke de openbare agenda van de globalisten om een einde te maken aan de mensheid zoals we die kennen en ons allen te sturen in de richting van cyborgs. Dit wordt duidelijk uitgelegd in het boek van Klaus Schwab ‘De Vierde Industriële Revolutie’. Hij gelooft er sterk in dat mensen één moeten worden met machines, die volledig verbonden zijn met de cloud, en die bewaakt en bestuurd worden door kunstmatige intelligentie. Daarom zegt hij dat niemand nog enige vorm van privacy zal hebben, maar dat ze wel gelukkig zullen zijn. Hoe goed Schwab de kunst van het misleiden beheerst met slim gekozen woorden om zijn ware bedoelingen te verbergen, blijkt aan het eind van zijn boek:

Uiteindelijk komt het allemaal neer op mensen en waarden. We moeten een toekomst vormgeven die voor ons allemaal werkt door mensen op de eerste plaats te zetten en ze mondiger te maken. In zijn meest pessimistische, ontmenselijkte vorm kan de Vierde industriële revolutie inderdaad de potentie hebben om de mensheid te “robotiseren” en ons zo te beroven van van ons hart en onze ziel. Maar als een aanvulling op de beste delen van de menselijke natuur – creativiteit, empathie, kan het de mensheid ook verheffen tot een nieuw collectief en moreel bewustzijn, gebaseerd op een gedeeld besef van bestemming. Het is aan ons allen om ervoor te zorgen dat dit laatste de overhand krijgt. 102

Wat hij hier zegt is dat mensen mondig moeten worden en niet mogen worden veranderd in robots, die hun ziel hebben verloren. Hij gaat echter verder met het uitleggen van het ware doel: “til de mensheid op naar een nieuw collectief en moreel bewustzijn. Wat betekent dat? Het betekent precies wat het zegt: ieder mens zal op dezelfde manier denken en voelen, op dezelfde manier, we zullen allemaal hetzelfde ‘collectieve bewustzijn’ delen.

Dit betekent totale manipulatie van de hersenen van de gehele mensheid. Iedereen zal worden onderworpen aan het verhaal dat de wereldleiders voorschrijven. De mensheid zal een nieuw collectief bewustzijn krijgen.

Google, Facebook of Twitter zullen niet langer iemands stem hoeven te censureren, omdat de Vierde Industriële Revolutie ervoor zal zorgen dat de hele mensheid ‘in dezelfde denkrichting wordt getild’. Dat is het ultieme doel van deze criminelen. De hypocrisie van Schwab is misselijkmakend, want dit is precies wat hij zegt niet zou mogen gebeuren. Dit is mensen veranderen in robots die niet langer voor zichzelf kunnen denken, maar die allemaal gedwongen zullen worden, dezelfde ‘geest’ te delen.

De agenda is glashelder: de mensheid moet worden verbonden met kunstmatige intelligentie, die iedereen zal vertellen wat hij moet denken en voelen. De sleutel hiertoe is het injecteren van de mensheid met nanotechnologie, die van ieder mens een wandelende antenne maakt die allerlei signalen kan ontvangen en uitzenden. Zou dat de reden kunnen zijn dat ze de mensheid eindeloze injecties willen opdringen? Is het om de aanwezigheid van grafeenoxide en andere nanotechnologieën in de mensheid voortdurend te vergroten, zodat hij steeds meer overgaat naar het nieuwe tijdperk van transhumanisme? Als dat niet precies was wat het World Economic Forum de afgelopen decennia heeft gepromoot, en wat wordt uitgelegd in hun recente artikelen, boeken, en video’s, zou ik dit beschouwen als het scenario van een slechte film. Maar het is geen film. Het is in werkelijkheid wat deze psychopaten in hun krankzinnige geesten verzinnen als de toekomst voor de mensheid.

NIEUWE WERELDORDE
AUSTRALIE VERBERGT NIET LANGER WAT ER AAN DE HAND IS

Decennia lang werd het tirannieke systeem van wereldwijde onderdrukking en controle, genaamd de Nieuwe Wereld Orde, bestempeld als een complottheorie, bestempeld als een samenzweringstheorie. Maar zoals het met alle zogenaamde samenzweringstheorieën gaat, blijken ze na verloop van tijd veel meer te zijn dan theorieën. In Australië, verbergen de gezondheidsambtenaren hun agenda niet langer, en noemen hun covid tirannie de ‘Nieuwe Wereld Orde’. Dit is wat de Chief Health Officer van New South Wales, Kerry Gai Chant, zei tijdens een publieke uitzending:

We zullen kijken hoe contact tracering eruit ziet in de Nieuwe Wereld Orde. Ja, het zullen kroegen en clubs en andere dingen als we daar een positieve casus hebben. [103]

Brad Hazard, de Australische minister van Volksgezondheid, heeft de volgende woorden gesproken:

Zo is het nu eenmaal. We moeten accepteren dat dit de Nieuwe Wereldorde is’. [104]

Een Australische nieuwsreporter kondigde nieuwe beperkingen aan met de volgende woorden:

“Ook de Nieuwe Wereldorde die om 12 uur, om middernacht vannacht van kracht wordt, nieuwe beperkingen voor diverse bedrijven. [105]

Een andere Australische nieuwsuitzending, zei het als volgt:

De Nieuwe Wereld Orde, ons leger komt binnen marcheren, samen met de politie, om de landen te helpen de strenge nieuwe quarantaine wetten te handhaven. [106]

De dag dat de nieuwe beperkingen van kracht werden, zei de nieuws reporter: [107]

Vandaag is de eerste volle dag van de Nieuwe Wereld Orde. Buiten bijeenkomsten zijn beperkt tot twee mensen. Uitgaan is toegestaan, maar niet verder dan een straal van 10 km van uw huis. Rondneuzen in winkels is niet toegestaan. Slechts één persoon per huishouden mag weg om essentiële boodschappen te doen. En vanaf morgen zijn begrafenissen beperkt tot tien personen.

Wat is het excuus voor deze onmenselijke tirannie? 14 vermeende sterfgevallen door covids in de eerste helft van 2021! Terwijl in 2017 meer dan vierduizend mensen in Australië stierven aan griep en longontsteking. [108]

GEEN THEORIE MAAR GESCHIEDENIS
IS DE MENSELIJKE GESCHIEDENIS EEN SAMENZWERINGSTHEORIE?

Als we de geschiedenis kennen, dan begrijpen we de basisrealiteit dat er altijd machtsgeile gekken zijn geweest die de hele wereld wilden regeren. Denk aan de Chinese, Perzische, Griekse, Romeinse, Spaanse, Britse wereldrijken, onder anderen. De zucht naar wereldheerschappij is zo oud als de wereld zelf. Daarom verbaast het me altijd als ik mensen spottend zie reageren als ik deze historische realiteit benoem. Zelfs de naam van mijn website StopWorldControl.com is voor sommigen lachwekkend. ‘Hahaha, wereldcontrole, wat een dwaze samenzweringstheorie!’ Dit is alarmerend, omdat het laat zien hoe ver de geesten van sommigen van ons op een dwaalspoor zijn gebracht van het begrijpen van zelfs de meest elementaire principes van het menselijk bestaan. Nog maar 80 jaar geleden werd de wereld bedreigd door weer een gek die de wereld wilde regeren met twee opeenvolgende wereldoorlogen als gevolg. Is dat ook een samenzweringstheorie?

Het plan om de hele wereld te beheersen heeft altijd bestaan, in ontelbare vormen, gedurende het bestaan van de mensheid.

Een tweede basisrealiteit van onze wereld is dat er altijd mensen zijn geweest die zich wijdden aan het rijk van het kwaad. De geschiedenis toont glashelder aan hoeveel groepen mensen in het verleden diep in duistere praktijken zaten zoals rituele kinderoffers, mensen levend verbranden, de borst opensnijden van mensen en hun kloppende hart eruit rukken, etc. Dit was gebruikelijk in beschavingen over de hele wereld, omdat de meeste naties ondergedompeld waren in de aanbidding van demonische entiteiten, die zij beschouwden als hun ‘goden’. India, Afrika, Azië, Europa, Amerika… elk deel van de wereld kende deze praktijken.

In de hele geschiedenis van de mensheid, tot op de dag van vandaag, zijn er wrede en gruwelijke praktijken, tot in de diepste ziel van bepaalde groepen mensen.

Tegenwoordig lijkt het publiek zo erg gehersenspoeld, dat als we waarschuwen voor soortgelijke duistere krachten in onze tijd, ze het onmiddellijk ontkennen. Maar als we ons leven willen beschermen, moeten we begrijpen dat dezelfde soort duistere entiteiten die onze wereld in het verleden terroriseerden, er vandaag de dag nog steeds zijn. Het zijn dit soort kwaadaardige mensen die het hart vormen van het criminele netwerk achter de Nieuwe Wereldorde.

WIE ZIJN DEZE CRIMINELEN?
ONTMOET DE DUISTERE FAMILIES DIE OVER DE WERELD HEERSEN

Wie zijn die criminelen precies? Hebben we een aantal van hun namen en verblijfplaatsen? Hoe gaan ze opereren en wat kunnen we doen om ze te stoppen? Een belangrijk deel van het antwoord wordt gegeven in de prachtige documentaire MONOPOLY, die kan worden bekeken op StopWorldControl.com.

MONOPOLY onthult in groot detail, al het bewijs in beeld, hoe bijna alles in onze wereld in handen is van dezelfde mensen, en het laat zien wat ze met de mensheid van plan zijn.

Omdat deze superrijken alles bezitten, is het voor hen een fluitje van een cent om de wereld te controleren. Ze bezitten Apple, Facebook, Twitter, Google, Facebook, en de rest van Big Tech, alle grote nieuws media, de hele reisindustrie, de hele voedselindustrie, de banken, de kledingindustrie, enzovoort. Door alles strategisch op te kopen, hebben ze wereldwijd een ongeëvenaard monopolie verworven. Iets waarvan Julius Ceasar alleen maar kon dromen… Ze bezitten ook de hele gezondheidsindustrie, wat hen in staat stelt om ziekenhuizen over de hele wereld te vertellen wat ze moeten doen en wat ze niet moeten doen. Ze hebben hun politieke marionetten geplaatst in regeringen over de hele wereld door verkiezingsfraude, omkoping en chantage. Als we dit eenmaal kunnen we zien, op welke manier zij in staat zijn tirannie over de hele wereld op te leggen.

Het zou mij te ver voeren om alle betrokken individuele entiteiten op te noemen, maar ik zal er een paar onthullen, die de het hart van dit netwerk zitten. In Italië zijn er bijvoorbeeld 13 Italiaanse families of bloedlijnen, genaamd de Zwarte Adel’ genoemd. Ik noem ze de maffia op steroïden. Deze families, samen met andere soortgelijke dynastieën uit andere regio’s van de aarde, beschouwen zichzelf als superieur boven de rest van de mensheid. Ze zien gewone mensen als ‘ongedierte’, ‘vee’, en ‘honden’. Dat is letterlijk hoe ze over jou en mij schrijven in hun literatuur.

Zij geloven dat het hun lot is te heersen over de mensheid, en dat de mensheid hun slaven moeten worden.

Deze families zijn georganiseerd in een piramidale hiërarchie, waar uiteindelijk iedereen verantwoording aflegt aan dezelfde marionettenmeesters aan de top. De sleutel tot hun macht is geheimhouding, zodat niemand hen kan raken. Dat is waarom de echte leiders altijd in de schaduw blijven. De wereldbevolking ziet alleen marionetten die opereren op het zichtbare toneel van de wereld, zoals gehersenspoelde politici, perverse Hollywood beroemdheden, industriële leiders, mediapersoonlijkheden, etc. Enkele beter bekende marionetten zijn Klaus Schwab, Bill Gates, George Soros, de Clinton, Bush en Morgan familie, etc. Hoewel ze allemaal individueel zeer rijk en machtig zijn, zijn ze onderworpen aan entiteiten die hoger in de hiërarchie staan, maar die ervoor zorgen dat zij buiten beeld blijven. Geheimhouding is hun kracht.

Een van hun strategieën is het oprichten van openbare “wereld”-organisaties, die hun zichtbare platforms zijn om om hun agenda uit te werken. Een van deze organisaties is zeer prominent geworden tijdens deze georganiseerde pandemie is de Wereld Gezondheids Organisatie, die grotendeels gefinancierd wordt door Bill Gates, een belangrijke marionet van dit criminele netwerk. De WHO dicteert de hele mensheid – denk hier eens over na! – wat we wel of niet kunnen doen als het op onze gezondheid aankomt. Niemand heeft de Wereldgezondheidsorganisatie gekozen en niemand heeft het recht elke arts, verpleger en gezondheidswerker tot blinde gehoorzaamheid te dwingen.

De WHO dwingt de hele wereld tot kritiekloze onderwerping aan hun tirannieke ‘richtlijnen’, die vaker anti-wetenschappelijk zijn dan gebaseerd op echte wetenschap.

De WHO bijvoorbeeld vertelde de hele wereld de PCR test te gebruiken om gevallen van coviditeit te ontdekken, terwijl deze test geen onderscheid kan maken tussen verschillende soorten pathogenen, en tot 93% valse positieven oplevert. Deze gebrekkige test is het belangrijkste instrument om de wereld te vertellen dat er een pandemie is, terwijl geen enkel medisch apparaat in de geschiedenis ooit zo onbetrouwbaar is geweest. Toch wordt dit anti-wetenschappelijk protocol aan de hele wereld opgelegd, om de illusie van een wereldwijde pandemie, die voornamelijk gebaseerd is op valse positieven. De honderden miljoenen zogenaamde ‘covid-gevallen’ zijn niets anders dan vals-positieven, als gevolg van een fataal gebrekkige test.
Het werkelijke virus Sars-Cov-2 is nooit geïsoleerd en gezuiverd, daarom is het onmogelijk om er op te testen.
Het is een oplichterij van astronomische proporties.

Dat is een voorbeeld van hoe een “wereldorganisatie” wordt gebruikt om de agenda uit te rollen de mensheid te onderwerpen aan tirannie, in de naam van ‘bescherming van uw gezondheid’.

Een soortgelijke organisatie zijn de Verenigde Naties, die zichzelf afschilderen als de zogenaamde ‘vredesbewaarder” van deze wereld. Hun agenda is echter de hele mensheid te onderwerpen aan een één-wereld regering. De V.N. werkt nauw samen met de Europese Unie en de NAVO, die soortgelijke carrousels zijn voor de criminele families om de onafhankelijkheid van de naties uit te roeien en een één-wereld regering op te zetten.

Een andere publieke speler is het Wereld Economisch Forum, opgericht door Klaus Schwab. Het Wereld Economisch Forum presenteert zichzelf als een denktank voor de rijken en machtigen van de wereld, waar ze “oplossingen zoeken voor de problemen van de wereld’. Hun toverwoord is “duurzame ontwikkeling”, dat beweert te zorgen voor een betere toekomst voor onze wereld. Samen met de V.N. hebben zij de zogenaamde Agenda21 ontwikkeld, die beweert de ultieme oplossing te bieden voor een duurzamere wereld.

In werkelijkheid betekent dit niets minder dan het in beslag nemen van alle rechten, vrijheden en eigendommen van de van de gehele wereldbevolking en alles in handen te brengen van de superrijken.

Dan is er het bankimperium, dat al het geld in de wereld controleert. Hun taak is het bewerkstelligen van een cashloze maatschappij, waar alleen diegenen die digitaal verbonden zijn met het systeem van bewaking, en slavernij, nog toegang hebben tot financiën. De Nigeriaanse regering is door hen rijkelijk betaald om bankdiensten uitsluitend voor te behouden aan gevaccineerden, een voorbeeld dat spoedig gevolgd zal worden door andere landen. Een leidende entiteit in het bankimperium is de beruchte Rothschild-familie.
Zij bezitten de centrale banken in 165 landen, en beheersen zo de geldstroom in het grootste deel van de wereld. Sinds de oudheid heeft deze familie zich toegewijd in de aanbidding van de duisterste aller machten.
Een andere bekende, even duistere familie zijn de Rockefellers. Zij publiceerden het ‘Scenario van de Toekomst’ in 2010, waarin zij de huidige pandemie tot in detail beschreven, met als gewenst resultaat het vestigen van een nieuwe wereld van overheersing en controle.

Entiteiten als het Rockefeller Instituut presenteren zich als beschermers van de mensheid, maar achter dit humanitaire masker schuilt een gruwelijk gezicht van machtswellust

Ik heb de zwarte adel uit Italië al genoemd. Hun meest effectieve strategie was zich te verschuilen achter het mooie gezicht van het Christendom, toen ze het Vaticaan in Rome vestigden, als het ‘centrum van het Rooms Katholicisme’. Achter de monumentale architectuur van de majestueuze kathedralen, schuilt echter een wereld, zo duister en pervers, dat geen normaal mens die ooit zou kunnen bevatten. De recente onthulling van georganiseerd, systematisch kindermisbruik in dit religieuze bolwerk is slechts het topje van een zo’n diepe ijsberg, dat het de meesten van ons zou traumatiseren, als we wisten wat daar gaande is. Vergis je niet: er zijn ook goede religieuze mensen in het Vaticaan, die zich verzetten tegen de criminele activiteiten.

Bijvoorbeeld aartsbisschop Carlo Maria Vigano, heeft zich uitgesproken tegen wat hij noemt de Deep Church’, en vergelijkt het met de ‘Deep State’.

Het Vaticaan ligt in Vaticaanstad, een soevereine staat die onafhankelijk is van Italië, waar geen Italiaanse wet enige autoriteit heeft. Omdat ze niet onderworpen zijn aan de wetten van een land, zelfs niet aan Italië dat hen omringt, zijn ze in staat elke misdaad te plegen die ze willen. Vergelijkbare soevereine staten binnen de naties zijn ‘The City of London’ (een onafhankelijke staat binnen Londen die zich aan alle Britse wetten onttrekt maar de Britse regering controleert), Washington D.C. (of het District Columbia, dat een soevereine staat binnen de Verenigde Staten, die regeert over het Amerikaanse volk). De criminele families hebben deze onaantastbare “staten binnen naties” opgericht, van waaruit zij opereren.

Vaticaanstad is de belangrijkste van allemaal, en het is hier dat de hoogste poppenspelers hun zetel hebben.

We kennen allemaal de Witte Paus, een rol die momenteel wordt gespeeld door Paus Franciscus.
Zijn taak is het controleren van de wereldwijde Rooms Katholieke geloofsgemeenschap, en hen te sturen in de richting van de Nieuwe Wereld Orde. In verschillende publieke boodschappen roept hij alle gelovigen op zich te laten vaccineren112 , en verkondigt hij de Nieuwe Wereld als de enige oplossing voor de wereldproblemen. Hier volgen enkele van zijn uitspraken: [113]

‘We kunnen het onrecht genezen door een nieuwe wereldorde op te bouwen. De weg naar de redding van de mensheid loopt via de schepping van een nieuw model van ontwikkeling zorg te dragen voor de Aarde, met radicale persoonlijke en politieke keuzes, zonder een overkoepelende visie zal er geen toekomst zijn we moeten een einde maken aan kortzichtig nationalisme.

Naast de Witte Paus, is er ook een minder bekende Zwarte Paus die veel meer macht heeft, maar die meer achter de schermen werkt. De Zwarte Paus is echter nog steeds onderworpen aan iemand die op een hogere troon zit: de Grijze Paus. Deze opperste poppenspeler opereert geheel in de schaduw, van waaruit hij enorme macht over de wereld heeft. Als je wilt begrijpen hoe dit alles historisch is ontstaan, moet je de duistere spirituele oorsprong van de Jezuïeten onderzoeken. Ik zal het hier bij laten, voor nu, want dit onderwerp kab ons gemakkelijk te ver weg leiden.

We moeten begrijpen dat dit criminele netwerk zeer spiritueel van aard is, en allen die aan de top staan, zijn betrokken bij duistere oude spirituele praktijken. Om het ronduit te zeggen, het zijn satanisten, ook wel luciferians genoemd. Hun strategie is echter om zich altijd te verbergen achter prachtige maskers, die het tegenovergestelde laten zien van wie wie ze zijn.

We zien dit bij Klaus Schwab, die welsprekende retoriek gebruikt, om de geesten van zijn wereldwijde publiek te betoveren, en hen ervan te overtuigen dat het nobelste van alles is om ervoor te zorgen dat ieder mens op aarde op precies dezelfde manier zal denken en voelen. Til de mensheid in een collectief bewustzijn.

De manier waarop hij dit waanzinnige plan presenteert, is echter zo doortrapt dat de meeste mensen hem een staande ovatie zouden geven, na het horen van zijn toespraak. Hetzelfde zien we bij de Witte Paus, die prachtig spreekt over de zorg voor de armen, het beëindigen van onrechtvaardigheid, het redden van de Aarde en andere nobele zaken, terwijl hij in feite gewoon zegt:
De hele wereld moet geknecht worden tot één wereldregering, waar niemand een stem, rechten, vrijheden, bezittingen, identiteit of privacy zal hebben’.
Het is dezelfde soort hypnose die ze gebruiken om de vaccin mandaten op te leggen:
De wereld wordt aangevallen door een dodelijke ziekte, maar wij hebben een prachtige oplossing: levensreddende vaccins. Hoera!’
Dat deze prachtige vaccins levende wezens bevatten met tentakels, zelf-assemblerende nanobots, zeer giftige stoffen, en dat er miljoenen doden door deze vaccins vallen, wordt natuurlijk niet vermeld.

Het gaat allemaal om het hypnotiseren van de mensheid met behulp van geraffineerde vormen van hypocrisie en misleiding.

Een andere manier waarop deze criminelen te werk gaan, is door zich te organiseren in zogenaamde geheime genootschappen, om hun verborgen invloed in elke natie te vestigen. Naast de volledig verborgen genootschappen, zijn er ook meer openbare sekten, zoals de Vrijmetselarij. Dit is een van de bekendere spirituele organisaties, die gebruikt wordt om lokale autoriteiten te beïnvloeden in vrijwel elke stad van elke natie. Ze trekken mensen met gezag aan, beweren een onschuldige organisatie te zijn die de mensheid wil helpen. Alleen wanneer leden opklimmen naar de hogere niveaus van de Vrijmetselarij, ontdekken ze dat het Satanisme is

De Vrijmetselarij richt zich op het lid maken van invloedrijke mensen in elke gemeenschap, zodat zij hen kunnen gebruiken voor de uitvoering van hun plannen.

Google klokkenluider Zach Vorhies [109] vertelde mij in een persoonlijk gesprek dat Google in 2016 hun plannen om de mensheid te programmeren op een onthullende locatie uiteenzette: het hoofdkwartier van de vrijmetselarij in San Francisco. Daar informeerde Google hun personeel over de bedrijfsstrategie: het kneden van de geest van de mensheid. Dat illustreert hoe de Vrijmetselarij een centrale rol speelt in deze wereldwijde agenda.

De vele geheime genootschappen werken nauw samen met de geheime diensten van de naties, zoals bijvoorbeeld de CIA en de FBI in Amerika. Entiteiten die aan de oppervlakte de misdaad bestrijden, maar in werkelijkheid behoren tot de ergste van alle criminele organisaties. De bekende Duitse journalist Udo Ulfkotte, die werd vermoord vanwege door hem afgelegde bekentenissen, gaf een paar jaar geleden toe dat journalisten over de hele wereld betaald worden door geheime diensten, geheime genootschappen, regeringsinstanties, miljardairs, enz. om altijd te liegen en nooit de waarheid te vertellen aan het publiek. Zijn belangrijke getuigenis is te zien in de documentaire BUSTED op StopWorldControl.com. Het is vanwege de bekentenissen van deze moedige journalist – die redacteur was van één van Europa’s grootste kranten – dat er een groot ontwaken aan de gang is in Duitsland. Zijn boek “Gekochte Journalisten” heeft de ogen geopend van de Duitse bevolking, die nu een grote kracht vormen tegen de Nieuwe Wereld Orde.

Hoewel Vaticaanstad, Washington D.C. en Londen city de hoofdkantoren zijn van de criminele families, veel van hun logistieke operaties zijn verplaatst naar Aziatische landen, omdat ze China willen gebruiken om de rest van de wereld omver te werpen. Het onderdrukkende communistische regime van totale slavernij en controle, dat zij in China hebben geïnstalleerd, moet nu over de rest van de wereld worden uitgerold.

Onze vijand is echter niet de Chinese Communistische Partij, want ook zij zijn niet meer dan marionetten. Zij die de lakens uitdelen, zitten nog steeds in Vaticaanstad.

Het goede nieuws is dat er veel onenigheid is in dit criminele netwerk, waardoor het uiteenvalt in in verschillende kampen, die allemaal strijden om de wereldheerschappij. Moge deze verwarring onder hen toenemen, als ze in hun eigen kuilen vallen, en hun plannen jammerlijk mislukken.

Er kan nog veel meer over dit alles gezegd worden, want er zijn vele boeken over dit criminele netwerk geschreven, door onderzoekers die vaak hun hele leven wijdden aan het ontmaskeren ervan. Als u meer wilt weten, kunt u kunt u een schat aan kwaliteitsinformatie, samengesteld door enkele uitstekende onderzoekers, vinden op de Nederlandse website Ellaster.nl.: ellaster.nl/category/val-van-cabal/cabal

U kunt ook de docu-serie ‘Fall of Cabal’ bekijken op StopWorldControl.com/cabal, een meesterwerk van journalistiek dat veel uitlegt over deze wereldwijde ‘cabal’.

vervolg zie Deel 5

Bron: https://www.stopworldcontrol.com/downloads/en/vaccines/vaccinereport.pdf

————————————————————————

Beheerder Vincent W Schoers

Copyright © 2021 door Zorgdatjenietslaapt.nl. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, of zogenaamde celebrity influencers.

Geef een antwoord