Artsen die hun eed verbraken, vaccinfabrikanten en regenten die 0 verantwoordelijkheid aanvaarden. Je kunt de waarheid niet blijven verstoppen. Deel 3

TH E V A C C I N E D E A T H R E P O R T

BLIJVEND VERANDERD DNA
HET MENSELIJK GENOOM WORDT GEWIJZIGD

Dr. Carrie Madej bestudeerde twee decennia lang vaccins en transhumanisme. In haar documentaire ‘The Battle For Humanity‘, geproduceerd door Stop World Control, waarschuwde ze dat deze injecties het menselijk DNA permanent kunnen veranderen, met mogelijk desastreuze gevolgen. Fact-checkers over de hele wereld wereld – die vaak worden betaald door de vaccinindustrie – sprongen er bovenop om het als nepnieuws te bestempelen. Facebook maakte het hun beleid om alle stemmen te censureren die waarschuwden hoe deze gentherapie mogelijk het menselijk genoom kon veranderen. Totdat… een werknemer van Facebook een vergadering opnam en vrijgaf met Facebook CEO Mark Zuckerberg, die zijn personeel vertelde dat de injecties inderdaad het menselijk DNA veranderen! Deze zijn zijn exacte woorden:

We weten gewoon niet wat de bijwerkingen op lange termijn zijn van het modificeren van het DNA en RNA van mensen om direct in iemands DNA en RNA te coderen, in principe het vermogen om deze antilichamen te produceren en of dat andere mutaties of andere risico’s met zich meebrengt. [63]

EEN GEPATENTEERDE TRANSHUMANE
NIET LANGER MENS MET MENSENRECHTEN

Dr. Chinda Brandolino is een Latijns-Amerikaanse arts die zich heeft uitgesproken over het feit dat wanneer het menselijk genoom eenmaal is veranderd, die persoon niet langer wordt beschouwd als een oorspronkelijk menselijk wezen, maar een transhumaan is geworden, en dus zijn mensenrechten verliest. Bovendien legt zij uit dat het veranderde DNA en RNA kunnen worden gepatenteerd, waardoor de genetisch gemodificeerde persoon eigendom wordt van de patenthouders. De implicaties hiervan zijn zeer alarmerend. [64]

TRANSHUMANE BABY
ZWARTE OGEN EN VERSNELDE VEROUDERING

Wetenschappers in Zuid-Amerika onderzoeken een vreemd fenomeen: Sommige pasgeboren baby’s van gevaccineerde ouders in Mexico hebben zwarte ogen, terwijl normaal gesproken de ogen van pasgeborenen licht gekleurd zijn. Het lijkt er ook op dat deze baby’s te snel verouderen, want ze kunnen al staan en zelfs lopen als ze pas drie maanden oud zijn. [63A] De onderzoekers zijn voorzichtig met het doen van voorbarige uitspraken, maar zullen dit verder onderzoeken. [63B]

VERSCHILLENDE DOSERINGEN
WAAROM STERVEN SOMMIGEN, TERWIJL ANDEREN IN ORDE ZIJN?

Waarom sterven sommige mensen, of worden ze gehandicapt voor het leven, terwijl anderen in orde lijken na te zijn ingeënt? Dr. Jane Ruby legt uit dat niet alle flesjes dezelfde dosering hebben. [68B] ClinicalTrials.gov laat zien dat er verschillende fasen van het vaccinatie experiment zijn, met verschillende doseringen van het mRNA toegediend aan verschillende mensen. Een onbekend percentage van de injecties zijn zelfs placebo’s!

Dit betekent dat sommige mensen een onschadelijke stof ingespoten krijgen, terwijl anderen een injectie krijgen met 5, 10, 20, of 30 microgram mRNA krijgen.

Dr. Ruby waarschuwt dat in de booster shots sommige flesjes wel 100 of zelfs 250 microgram mRNA bevatten. Dit verklaart waarom in bepaalde gebieden de gevaccineerden in orde lijken, terwijl in andere gebieden mensen dood neervallen na een injectie. Het is net Russische roulette: niemand weet wat er in hun lichaam wordt geïnjecteerd. Er is geen geïnformeerde toestemming. Als mensen toch de boosters nemen, krijgen ze verschillende doseringen. De vorige injecties waren misschien onschadelijk, maar de volgende kan dodelijk zijn.

FRAUDE MET COVID STERFGEVALLEN
WERELDWIJDE FRAUDE MET OPGEBLAZEN CIJFERS OVER COVID STERFGEVALLEN

Het excuus voor het vermoorden van miljoenen mensen met deze injecties is dat zij zogenaamd voorkomen dat mensen sterven aan covid. De realiteit is echter dat het zogenaamde aantal covid-doden de grootste leugen uit de geschiedenis is. Wereldwijd werd onthuld dat meer dan 95% van alle covid-doden, sterfgevallen door andere oorzaken waren. De Italiaanse politicus Vittorio Sgarbi riep in de Italiaanse Kamer van Afgevaardigden uit: [69]

Laten we dit niet de kamer van de leugens maken. Lieg niet! Vertel de waarheid. Zeg niet dat er 25.000 doden zijn. Dat is niet waar. Gebruik de doden niet voor retoriek en terrorisme. Cijfers van het Hoger Instituut van Gezondheid zeggen dat 96,3% stierf aan andere ziekten.

Een tijdschrift in België, De Tijd, schreef hoe de regering beweerde dat 3.000 bejaarden aan COVID-19 waren gestorven. Vanwege deze aantallen werd het hele land op slot gezet. Onderzoek wees echter uit dat slechts 3% van de overledenen was getest. Niet 3.000 maar slechts 90 mensen kunnen covid hebben gehad. [70]

Terwijl het vermeende aantal sterfgevallen door de griep door het dak ging, bleek uit statistieken in verschillende landen dat er plotseling geen griepdoden meer zijn. In de VS alleen al zijn er bijna 40 miljoen gevallen van griep elk jaar, maar sinds covid toesloeg, is dit aantal gedaald tot minder dan 2.000. Waar zijn al die tientallen miljoenen grieppatiënten heen? Ze worden nu allemaal geregistreerd als covid.

Een Duitse forensisch lijkschouwer Prof. Dr. Klaus Püschel onderzocht meer dan 140 lijkschouwingen in Hamburg aan het begin van de pandemie. Op de Duitse TV zei hij dat de hysterie rond het coronavirus zwaar overdreven is. Alle mensen die zijn overleden hadden onderliggende aandoeningen en zouden hoe dan ook snel zijn gestorven, met of zonder het virus, aldus Püschel, die eraan toevoegde dat er geen sprake is van een “killer virus”. Gezonde mensen hoeven zich geen zorgen te maken, aldus Püschel. De lijkschouwer voorspelde ook dat corona niet eens een piek in het jaarlijkse sterftecijfer zal veroorzaken, een voorspelling die juist bleek te zijn. [71]

Medische professionals over de hele wereld hebben getuigd dat ze door hun supervisors onder druk zijn gezet om alle patiënten als covid te melden, en elk sterfgeval – ongeacht wat de oorzaak was – te registreren als een razende mensen die zeiden dat ze naar een dokter of ziekenhuis gingen voor zaken die niets met COVID-19 te maken hadden, en tot hun verbazing werden ze geregistreerd als een covid-patiënt. [72]

Dr. Elke de Klerk, oprichter van Artsen voor de Waarheid in Nederland, getuigde dat zij geheime boodschappen ontving in de dossiers van terminaal zieke patiënten, met het verzoek om deze mensen te registreren als covid-doden. [73] Project Veritas belde verschillende begrafenisondernemers in New York, en zij getuigden hoe elke dode als covid werd geregistreerd, terwijl iedereen wist dat dat niet juist was. [74] Senator Scott Jensen van Minnesota, die ook praktiserend arts is, onthulde op Fox News dat Amerikaanse ziekenhuizen enorme financiële stimulansen krijgen om patiënten als covid te registreren. Voor elke persoon die zij als covid-dode registreren krijgen zij 39.000 USD betaald. Dit is bevestigd door medische professionals over de hele wereld. [75] De technisch directeur van CNN Charlie Chester werd in het geheim gefilmd door een Project Veritas undercover journalist, terwijl hij toegaf dat CNN de sterftecijfers oppompte ‘omdat angst verkoopt‘. [76]

Een vergadering op Zoom met Afrikaanse regeringsfunctionarissen is uitgelekt, en onthulde hoe zij manieren bespraken om het aantal covids op te voeren, om de lockdowns voort te zetten. [77]

National File gaf een opname vrij van een Zoom conferentiegesprek tussen artsen en een marketing directeur van Novant Health New Hanover Regional Medical Center, een groep van 20 ziekenhuizen, klinieken, en kantoren die patiënten behandelen in North Carolina en South Carolina. In de opname vertelt Mary Rudyk, MD aan Directeur Marketing Carolyn Fisher en een andere ziekenhuismedewerker dat ze wil dat de ziekenhuizen ‘enger worden voor het publiek’ door het aantal COVID-19 patiënten op te blazen, en door berichtgeving te gebruiken die mensen ten onrechte vertelt ‘als je je niet laat vaccineren, weet je dat je gaat sterven’. [78]

New York was het epicentrum van de COVID-19 pandemie. In het hart van New York ligt het beroemde Elmhurst ziekenhuis waar naar verluidt meer mensen aan dit virus zijn gestorven dan waar ook ter wereld. Het was het epicentrum binnen het epicentrum van de pandemie. Daarom besloot een ervaren verpleegster uit Florida, Erin Olszewski, erheen te gaan om te helpen bij de crisis. Wat zij in dit wereldberoemde ziekenhuis zag, vervulde haar echter met zoveel afschuw, dat zij besloot een verborgen camera mee te nemen om te filmen wat er aan de hand was.

Patiënten die herhaaldelijk negatief testten op COVID-19 worden toch geregistreerd als ‘bevestigd COVID19’. Ze worden aan de beademing gelegd op een covid afdeling… waardoor ze sterven.

In een onthullende documentaire van Journeyman Pictures, vertelt deze verpleegster over de misdaden die ze constant ziet gebeuren in Elmhurst. Ze laat op haar smartphone zien hoe een patiënt inderdaad twee keer negatief testte op COVID-19… en toch werd geregistreerd als ‘bevestigd’ COVID-19′. Ze legt uit dat dit voortdurend gebeurt in Elmhurst: bedrog en moord met als gevolg hoge COVID-19 sterftecijfers die door de media worden rondgebazuind. [79]

BEGRAFENISONDERNEMER SPREEKT ZICH UIT
EEN BEGRAFENISONDERNEMER IS GETUIGE VAN GOEVERMENTS MISDADEN

Een zeer onthullend ooggetuigenverslag komt van een begrafenisondernemer uit het Verenigd Koninkrijk, John O’Looney. [80] Gedurende 10 jaar maakte hij deel uit van een van de grootste begrafenisondernemingen in het Verenigd Koninkrijk, hij werkte samen met de BBC om de pandemie te documenteren, en hij werkte samen met een ambtenaar van de regering voor de pandemie. Hij is verbonden met 45 andere uitvaartondernemers en heeft daardoor een goed overzicht van wat er gaande is. Wat hij onthult is schokkend. Allereerst getuigt hij dat noch hij, noch een van de andere uitvaartondernemers een toename van het aantal sterfgevallen heeft gezien tijdens de zogenaamde pandemie. In maart 2020 werd John echter plotseling nacht na nacht, drie weken lang, specifiek naar verzorgingstehuizen geroepen. Alle overledenen werden als covid bestempeld. Hij zag nooit een dienstdoende arts, noch een covid test. Op hetzelfde moment, was er
een toename van 1.000% in de aankoop van Midazolam. Een verpleegster vertelde hem hoe ze de opdracht kregen om dodelijke dosissen van deze drug toe te dienen aan bejaarden, om hen massaal uit te roeien. Deze hoge aantallen doden werden vervolgens gebruikt om het verhaal van een “covid pandemie” te promoten.

Hij werd ook benaderd door een pandemie ambtenaar van de overheid, die hem vertelde dat ze elke dood als covid moesten bestempelen. Mensen die overreden werden door auto’s, hartaanvallen, kankerpatienten, het maakte niet uit wat hen doodde, ze moesten allemaal worden gelabeld als covid sterfgevallen.

Toen de regering begon met het massaal vaccineren van de Britse bevolking, zegt John dat de sterfgevallen omhoog schoten. Ik heb nog nooit zoiets gezien, als begrafenisondernemer gedurende de afgelopen vijftien jaar. En het begon precies toen ze naalden in armen begonnen te steken. Ik heb nooit meer zo’n sterftecijfer gezien. Het was verschrikkelijk, verschrikkelijk. Dat waren pandemische cijfers, maar het was pas nadat ze begonnen te vaccineren, nooit daarvoor. John legt uit dat de meeste sterfgevallen door vaccinaties werden bestempeld als covidale sterfgevallen.

Iedere begrafenisondernemer met een greintje eerlijkheid zal u vertellen dat al degenen die sterven om ons heen vaccin ontvangers zijn. Er is geen covid pandemie en ik ben daar het levende bewijs van. Het is allemaal ontworpen om je het vaccin te laten nemen. In mijn netwerk van begrafenisondernemers, is geen enkel kind gestorven aan covid. Dus er is geen enkele reden om deze gentherapieën in kinderen te stoppen. Hier hebben we een depopulatie agenda. Het zijn de vaccins die de mensen doden, en ik zie dat uit de eerste hand als een begrafenisondernemer.

Bekijk de hele getuigenis van John O’Looney online, want hij onthult veel meer dan ik hier citeer. Bijvoorbeeld hoe medische autoriteiten binnen de NIH hem vertelden dat de Delta variant een vaccinatieverwonding is. Bekijk het hier: StopWorldControl.com/directeur

SAMENVATTING COVID FRAUDE
DE WERELD WORDT BEDROGEN ALS NOOIT TEVOREN

 1. Werknemers in de gezondheidszorg worden betaald of onder druk gezet om alle patiënten als covid te registreren
 2. De honderden miljoenen griepgevallen per jaar zijn nu allemaal covidaal.
 3. Een forensische Duitse lijkschouwer onderzocht 140 lijkschouwingen en zei dat ze allemaal aan andere oorzaken stierven en dat er geen dodelijk virus is.
 4. Artsen krijgen verborgen boodschappen die hen verplichten stervende patiënten als covid-doden te registreren
 5. Een netwerk van 20 ziekenhuizen is betrapt op het verhogen van het aantal covids om angst te zaaien
 6. Ontelbare mensen wereldwijd zijn woedend omdat ze ten onrechte als covid werden geregistreerd.
 7. Begrafenisondernemers geven toe dat ze de hele tijd valse covid registraties zien
 8. Technisch directeur Chester van CNN bekent dat ze het aantal covid-registraties opblazen omdat “angst verkoopt”.
 9. Een Afrikaanse regeringsfunctionaris bespreekt in een Zoom-gesprek hoe het aantal covids opgevoerd kan worden, om de opsluiting voort te zetten.
 10. De Italiaanse politicus Vittorio is woedend omdat hij ziet hoe de kamer liegt:
 11. slechts een klein percentage stierf aan covid!
 12. Een begrafenisondernemer is getuige van de moord op duizenden bejaarden, om zogenaamde covid-doden te creëren
 13. Hij en tientallen andere begrafenisondernemers werden door de Britse regering geïnstrueerd…
 14. elke dood als covid te bestempelen.
 15. Toen de vaccinaties eenmaal begonnen, waren deze begrafenisondernemers getuige
 16. een ongekende explosie van sterfgevallen.

Veel meer voorbeelden van hoe de pandemie wordt georkestreerd zijn te vinden in het volledige rapport op StopWorldControl.com/full

ALLEEN DE GEVACCINEERDEN STIERVEN
TIJDENS DE SPAANSE GRIEP STIERVEN ALLEEN GEVACCINEERDEN

In 1918 stierven naar verluidt een rampzalig aantal van 50 – 100 miljoen mensen aan wat de “Spaanse griep” werd genoemd. Een deskundige ooggetuige van deze gebeurtenis was de medische wetenschapper Eleanor McBean, PhD, N.D. die een boek schreef met haar ervaringen uit de eerste hand over wat er werkelijk aan de hand was. [81,82] Zij legt uit dat er niet echt een griep was, maar dat er massale vaccinaties waren opgelegd aan de bevolking, die griepachtige symptomen veroorzaakten, een groot aantal verschillende ziekten, en massale sterfgevallen.

Ze wist van geen enkel ongevaccineerd persoon die stierf aan deze vermeende ‘Spaanse griep’, terwijl de meeste gevaccineerden hun leven verloren.

Ik was een waarneemster ter plaatse bij de griepepidemie van 1918. Alle dokters en mensen die leefden ten tijde van de Spaanse Influenza epidemie van 1918 zeggen dat het de meest verschrikkelijke ziekte was ooit heeft gehad. Sterke mannen, de ene dag gezond en wel, waren de volgende dag dood. De ziekte had de kenmerken van de zwarte dood toegevoegd aan tyfus, difterie, longontsteking, pokken, verlamming, en alle ziekten waartegen de mensen waren ingeënt direct na de Eerste Wereldoorlog. Praktisch was de hele bevolking geïnjecteerd met een dozijn of meer ziekten – of giftige serums. Toen al die door dokters ontwikkelde ziekten in één keer uitbraken, was dat tragisch. Die pandemie sleepte zich twee jaar voort, in leven gehouden door de toevoeging van meer gifmedicijnen toegediend door de artsen die de symptomen probeerden te onderdrukken

Voor zover ik kon achterhalen, trof de griep alleen de gevaccineerden. Degenen die de injecties hadden geweigerd ontsnapten aan de griep.

Mijn familie had alle vaccinaties geweigerd, zodat we altijd gezond bleven. We wisten van de gezondheidsleer van Graham, Trail, Tilden, en anderen, dat mensen het lichaam niet kunnen besmetten met giftige stoffen zonder de ziektes te veroorzaken. Toen de griep op zijn hoogtepunt was, waren alle winkels gesloten, evenals de scholen, bedrijven – zelfs het ziekenhuis, want de dokters en verpleegsters waren ook ingeënt en hadden met de griep. Niemand was op straat. Het was net een spookstad. Wij [die geen vaccins hadden genomen] leken de enige familie te zijn die geen griep kregen; dus gingen mijn ouders van huis tot huis om te doen wat ze konden om de zieken te verzorgen, want het was toen onmogelijk om een dokter te krijgen. Als het mogelijk was voor voor ziektekiemen, bacteriën, virussen of bacillen om ziektes te veroorzaken, hadden ze genoeg mogelijkheden om mijn ouders aan te vallen toen ze vele uren per dag in de ziekenkamers doorbrachten. Maar ze kregen geen griep en ze brachten geen ziektekiemen mee naar huis om ons kinderen aan te vallen en iets te veroorzaken. Niemand van onze familie had de griep – niet eens een snotneus- en het was in de winter met diepe sneeuw op de grond.

Er wordt gezegd dat de griepepidemie van 1918 20.000.000 mensen over de hele wereld heeft gedood. Maar de dokters doodden hen met hun wrede en dodelijke behandelingen en medicijnen. Dit is een harde beschuldiging, maar het is niettemin waar, te oordelen naar het succes van de medicijnloze artsen in vergelijking met die van de medici.

Terwijl de medici en de medische ziekenhuizen 33% van hun griepgevallen verloren, kregen de niet-medische ziekenhuizen zoals BATTLE CREEK, KELLOGG en MACFADDEN’S HEALTH-RESTORIUM bijna 100% genezing met hun waterkuur, baden, klysma’s, enz., vasten en bepaalde andere eenvoudige geneeswijzen, gevolgd door zorgvuldig uitgewerkte diëten van natuurlijk voedsel. Eén holistische arts verloor in acht jaar geen patiënt. De zeer succesvolle genezingsmethode van één van de holistische artsen die geen enkele patiënt verloor, zal worden gegeven in het andere deel van dit boek, getiteld VACCINATIE VERBODEN, dat iets later zal verschijnen. Als de medici zo geavanceerd waren geweest als de holistische artsen, zouden er niet 20 miljoen doden zijn gevallen door de medische griepbehandeling.

Er was zeven keer meer ziekte onder de gevaccineerde soldaten dan onder de ongevaccineerde burgers, en het waren de ziekten waartegen ze waren ingeënt. Een soldaat die was teruggekeerd van overzee in 1912 vertelde me dat de legerhospitalen gevuld waren met gevallen van kinderverlamming, en hij vroeg zich af waarom volwassen mannen een kinderziekte kregen. Nu weten we dat verlamming een na-effect is van vaccin vergiftiging. De thuisblijvers kregen de verlamming pas na de wereldwijde vaccinatiecampagne in 1918.

Zeven mannen vielen dood neer in een dokterspraktijk nadat ze waren ingeënt. Er werden brieven gestuurd naar hun families dat ze waren gedood in een militaire actie.

-Eleanor McBean, PhD, N.D.

Haar expert medische ooggetuigenverslag werd later bevestigd doormiddel van autopsies, die aantoonden dat er inderdaad geen griep was, maar dat het lijden werd veroorzaakt door willekeurige doses van een experimenteel ‘bacteriële meningitis vaccins’, die tot op de dag van vandaag griepachtige symptomen nabootsen. De massale, meervoudige aanvallen met extra vaccins op het onvoorbereide immuunsysteem van soldaten en burgers creëerde een ‘killing field’. Zij die niet waren gevaccineerd werden niet getroffen.

DE OPLOSSING: VROEGTIJDIGE BEHANDELING
VOORAANSTAANDE WETENSCHAPPERS HEBBEN HET ANTWOORD

Als de giftige covid injecties geen oplossing bieden voor de COVID-19 ziekte, hoe kunnen we dan de mensheid helpen. Het antwoord is simpel: vanaf het allereerste begin van deze wereldwijde gezondheidscrisis, waren er veel vooraanstaande wetenschappers en artsen die verklaarden dat zij met succes vele… duizenden covidepatiënten met behulp van bestaande geneesmiddelen die bekend staan om hun veiligheid en werkzaamheid. Er is bijvoorbeeld de wereldberoemde Franse professor Didier Raoult, directeur van één van de grootste onderzoeks groepen in infectieziekten en microbiologie. Hij is de meest geciteerde microbioloog in Europa volgens ISI en heeft sinds 1998 meer dan 457 buitenlandse wetenschappers in zijn lab opgeleid met meer dan 1950 artikelen vermeld in ISI of Pubmed en wordt beschouwd als ’s werelds meest vooraanstaande deskundige op het gebied van infectieziekten ziekten. Professor Raoult begon covidepatiënten te behandelen met een medicijn dat al meer dan zestig jaar bestaat en bekend staat om zijn veiligheid en efficiëntie bij het verslaan van coronavirussen: hydroxychloroquine.

Professor Raoult behandelde meer dan vierduizend patiënten met hydroxychloroquine + azithromycine en vrijwel allen herstelden, met uitzondering van een handvol hoogbejaarden die reeds verscheidene morbiditeiten hadden. [83]

Dit ongelooflijke succes inspireerde vele andere artsen over de hele wereld om hetzelfde geneesmiddel te gaan gebruiken. In Nederland gaf Dr. Rob Elens al zijn covidepatiënten hydroxychloroquine gecombineerd met zink en zag een 100% herstelpercentage in gemiddeld vier dagen. Niemand hoefde in het ziekenhuis te worden opgenomen. Samen met meer dan 2.700 andere medische professionals stuurde deze arts een brief naar de Nederlandse regering met het verzoek HCQ op te nemen in het standaard protocol. Dr. Elens en andere Nederlandse artsen hebben een ‘COVID-19 Self Care’ website opgezet, met informatie over hoe COVID-19 te voorkomen en te overwinnen, met behulp van HCQ en zink. [84]

In New York behandelde de huisarts Dr. Vladimir Zelenko aan het begin van de pandemie meer dan 500 covidepatiënten met hydroxychloroquine + zink + azithromycine. Ook hij had een genezingspercentage van 100%, met nauwelijks bijwerkingen, en geen ziekenhuisopnames. [85] Vanaf augustus 2021 behandelden Dr. Zelenko en zijn team met succes meer dan 6.000 covidepatiënten. Hij ontwikkelde een protocol om COVID19 te behandelen dat wereldberoemd werd en het leven redt van miljoenen mensen over de hele wereld. Het Zelenko Protocol wordt bijvoorbeeld gebruikt door het online platform voor telegeneeskunde https://www.speakwithanmd.com/ en het uitgebreide netwerk van meer dan 800.000 leden van America’s Frontline Doctors. [86]

Honderden studies bevestigen de effectiviteit van HCQ bij de behandeling van COVID-19 en het voorkomen van ziekenhuisopname en overlijden. [87, 88, 89]

De meest vooraanstaande wetenschappers Dr. Pierre Kory en Dr. Peter McCullough zijn beide de meest gepubliceerde medische experts op hun gebied. Deze beide artsen en hun teams hebben met succes tienduizenden covidepatiënten behandeld met behulp van bijvoorbeeld Ivermectin. Dr. Kory en zijn team van top medische experts bestudeerden de hele medische literatuur gedurende meer dan negen maanden en vonden dat Ivermectine bewijst een effectief middel te zijn dat COVID-19 voorkomt en behandelt.

63 peer reviewed studies bevestigen de effectiviteit van Ivermectine bij de behandeling van COVID-19. [90, 91, 92]

Biofysicus Andreas Kalcker gebruikte chloordioxide om het dagelijkse sterftecijfer van 100 terug te brengen tot 0, in Bolivia en werd gevraagd om het leger, de politie en politici in verschillende Latijns-Amerikaanse naties te behandelen. Zijn wereldwijde netwerk COMUSAV.com bestaat uit duizenden artsen, academici, wetenschappers en juristen die deze effectieve behandeling promoten. [93, 94, 95]

Informatie over vroegtijdige behandeling van covid is te vinden op de volgende websites:

vervolg zie Deel 4

Bron: https://www.stopworldcontrol.com/downloads/en/vaccines/vaccinereport.pdf

—————————————————————

Beheerder Vincent W Schoers

Copyright © 2021 door Zorgdatjenietslaapt.nl. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, of zogenaamde celebrity influencers.

Geef een antwoord