16.000 Wetenschappers staan achter Dr. Robert Malone, mRNA Architect

The 1963 March on Washington

Dr. Robert Malone, internationaal erkend als de hoofdarchitect van de mRNA-vaccintechnologie, en 16.000 van de wetenschappers van de wereld staan vandaag op het wereldtoneel. Zij zijn van plan om later deze maand naar Washington DC te marcheren.

http://www.defeatthemandatesdc.com/

https://doctorsandscientistsdeclaration.org/

https://www.thedesertreview.com/opinion/columnists/humanitys-whistleblower-dr-robert-malone-sounds-the-alarm/article_e9c05e86-6ccf-11ec-9417-bbc21429de9c.html

Burgers van de 21e eeuw zitten op de eerste rij bij deze epische krachtmeting tussen waarheid versus leugens, goed versus kwaad, en leven versus dood.

https://rwmalonemd.substack.com/p/resist-the-time-is-now?utm_campaign=post&utm_medium=web

Alle lezers die verder zijn gegaan dan de comfortabele grenzen van het nachtelijke nieuws, Google, Twitter, Wikipedia, en de zogenaamde Fact Checkers weten dit al. Echter, sinds Dr. Malone alarm sloeg over de 40% toename van gerapporteerde niet-COVID overlijdensgevallen, moet iedereen diegenen wakker schudden die het nog niet gehoord hebben.

https://www.thedesertreview.com/opinion/columnists/life-insurance-deaths-up-40—dr-robert-malone-s-chilling-analysis/article_d24bccac-6f38-11ec-912f-1f6d8fc5fac4.html

Voor diegenen die nog niet op de hoogte zijn van advocaat Hannah Rose en haar aanklacht bij het Internationaal Strafhof in Den Haag tegen Gates, Fauci, Daszak en anderen, wegens Genocide en Misdaden tegen de Menselijkheid, wordt het tijd dat u dit weet.

https://www.thedesertreview.com/opinion/columnists/gates-fauci-and-daszak-charged-with-genocide-in-court-filing/article_76c6081c-61b8-11ec-ae59-7718e6d063ed.html

Het is hoog tijd dat we allemaal onze ogen openen voor de realiteit dat deze pandemie al lang geleden had moeten eindigen met het herstel van onze vrijheden.

https://www.amazon.com/COVID-19-Global-Predators-are-Prey/dp/0982456069

Vandaag leven Australiërs en Canadezen in een politiestaat die geregeerd wordt door totalitaire mandaten. De Verenigde Staten probeerden dezelfde strategie, maar onze rechtbanken blokkeerden de tirannie door onze grondwettelijke vrijheden af te dwingen. Ben Franklin, John Hancock, Thomas Jefferson en George Washington zijn de enige reden waarom Amerikanen vrij blijven.

https://www.amazon.com/Ivermectin-Freedom-Justus-R-Hope-ebook/dp/B09M95F8NF

Voor diegenen die niet langer gehypnotiseerd zijn door Big Media, Big Pharma, en Big Tech, roept de geschiedenis ons op om “iets te zeggen, om iets te doen” zoals afgevaardigde John Lewis ons zo welsprekend zei te doen wanneer we iets zagen dat niet klopte.

Het is onze taak om onze mede-mensen te helpen die misschien te veel van de Kool-aide hebben gedronken.

Als u vindt dat een groep Navy Seals die religieuze bezwaren hebben tegen de vaccinatieplicht gerespecteerd moeten worden, spreek dan uw stem uit. Als u het niet bent, wie dan wel? Als u vindt dat we Dr. Fauci moeten onderzoeken voor zijn rol in het financieren van het Chinese Wuhan Laboratorium en vervolgens erover liegen tegen het Congres, deel dan dit artikel.

https://www.amazon.com/Real-Anthony-Fauci-Democracy-Childrens/dp/1510766804

Als u vindt dat alle patiënten zonder dwang medische beslissingen moeten kunnen nemen over welke medicijnen ze wel of niet accepteren, sluit u dan aan bij Dr. Malone en de 16.000 op 23 januari, en maak een statement.

Als je iets ziet dat niet klopt – niet eerlijk is, dat niet rechtvaardig is – heb je een morele verplichting om iets te zeggen, om iets te doen.

~ Congreslid John Lewis

——————————————————————

Copyright © 2021 door Zorgdatjenietslaapt.nl. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, of zogenaamde celebrity influencers.

Geef een antwoord