Dr. Robert Malone waarschuwt voor ‘Ebola-achtige hemorragische koorts’ supervirus in China door mutaties als gevolg van massavaccinatie

Dr. Robert Malone, de uitvinder van mRNA-vaccins, was te gast in Steve Bannon’s War Room, waar hij waarschuwde voor een “Ebola-achtig hemorragische koorts” supervirus dat uit communistisch China komt en volgens hem veroorzaakt kan zijn door mutaties als gevolg van massavaccinatie.

De uitvinder van de geavanceerde mRNA-vaccins, Dr. Robert Malone, was te gast in Steve Bannon’s War Room waar hij waarschuwde voor een nieuwe ziekte die zich verspreidt over communistisch China en te vergelijken is met een “Ebola-achtig hemorrhagic fever” supervirus.

Dr. Malone legde uit dat “vaccineren in een pandemie zal leiden tot de ontwikkeling van ontsnappingsmutanten die resistent zijn tegen vaccinatie,” eraan toevoegend dat de massale vaccinatiecampagne van de Chinese Communistische Partij (CCP) “die van de westerse wereld heeft gespiegeld, en heeft geresulteerd in een perfecte storm van omstandigheden voor de ontwikkeling van een supervirus.”

“Ze gebruiken de taal dat dit een hemorragische koorts virus is. Als dat het geval is, dan zou het heel vreemd zijn dat dit iets is dat veroorzaakt zou worden door een coronavirus. Die terminologie wordt gewoonlijk gebruikt voor virussen uit de familie van Marburg en Ebola,” zei hij.

“Dit is dus iets waar veel mensen voor hebben gevreesd, namelijk de ontwikkeling van een zich snel verspreidend ebola-achtig hemorragische-koortsvirus. Maar we weten niet of dat hier aan de hand is of niet,” vervolgde Dr. Malone.

Dr. Malone benadrukte dat atleten naar China sturen voor de Olympische Spelen van 2022 “waanzin” zou zijn, en voegde eraan toe dat “het voor mij buiten kijf staat dat ze het gordijn voor internationale reizen niet hebben gesloten toen ze wisten dat SARS-Cov-2 door Wuhan raasde”.

“Ze lieten de boel open tot het einde van het Chinese Nieuwjaar, wanneer iedereen in China rondreist, en ze lieten de bevolking naar de Verenigde Staten en het westen reizen,” zei Dr. Malone.

“We hebben te maken met een schurkenregime dat zijn bevolking uitbuit, geen ethiek kent, en toch hebben we mensen als Blackrock die zich actief met hen bezighouden, en ze gebruiken uw geld om dat te doen. Ze gebruiken uw geld via beleggingsfondsen om de wereld op dit moment te corrumperen en zich actief in te laten met de CCP. Dat moet stoppen,” vervolgde hij.

Bron: Andrew White komt uit Noord-Virginia. Zijn werk hier op National File is eerder te zien geweest op Alex Jones’ Infowars en Revolver News. White is een constitutionalistische patriot, die zich richt op sociale kwesties, integriteit van verkiezingen, globalisme, Amerikaanse politiek, evenals algemene bedrijfs- en overheidscorruptie.

———————————————————————————–

Copyright © 2021 door Zorgdatjenietslaapt.nl. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, of zogenaamde celebrity influencers.

3 reacties

JackPoet 15 januari 2022 Reageer

Godzijdank geloof ik niet in de onzin van een dr. Malone een typische malloot.
In de eerste plaats is er al geen sprake van een epidemie, anders dan de epidemie van massapsychose. Virussen en bijbehorende ziektes zijn een verzinsel, gaan wetenschap. Quasi uitvindingen zijn er enkel om de onzin te ondersteunen en hebben geen enkele wetenschappelijke waarde.
De hele virologie evenals alle “vaccins” (inentingen met veelal zwaar gif) is één frauduleus luchtkasteel.
Toevallig keek ik gisteren nog een stukje naar Tom Cowan, die meen ik deze idioot Malone even op zijn plaats zette.
https://brandnewtube.com/watch/looking-at-a-recent-mouse-model-study-webinar-from-january-13-2022_ubKeh2DmNyzyAWP.html
Zorg dus dat je niet slaapt als je “alternatieve” media bekijkt.
Mijn ervaring met “alternatieve media” van “wakkere mensen” is dat het voor 99% net zulke onzin is dan de reguliere mediaree…

Vincent Schoers 15 januari 2022 Reageer

Iedereen heeft recht op zijn of haar mening, het feit dat jij dr Robert Malone weg zet alseen”typische malloot” getuigd van ontbrekende kennis.

Aan het eind van de jaren ’80, toen Malone als student onderzoek deed aan het Salk Institute for Biological Studies in San Diego, Californië, deed hij onderzoek naar de mRNA-technologie (messenger ribonucleic acid). Malone ontdekte dat het mogelijk was om mRNA, beschermd door een liposoom, over te brengen naar gekweekte cellen om de informatie door te geven die nodig is voor de productie van eiwitten. In 1987 voerde Malone een baanbrekend experiment uit met betrekking tot de transfectie van RNA in menselijke, rat-, muis-, Xenopus- en Drosophila-cellen, dat in 1989 werd gepubliceerd. In een vervolgstudie, eveneens gepubliceerd in 1989, werd ontdekt dat kikkerembryo’s dergelijk mRNA absorbeerden. In een artikel uit 1990, in samenwerking met Jon A. Wolff, Dennis A. Carson, en anderen, werd voor het eerst de mogelijkheid geopperd om mRNA in een laboratorium te synthetiseren om de productie van een gewenst eiwit op gang te brengen.

Sylva christiaens 16 januari 2022 Reageer

Plandemie the great reset

Geef een antwoord