VIDEO: Fauci probeert e-mails uit te leggen na explosieve confrontatie met Sen. Rand Paul

De zeer impopulaire medische adviseur van het Biden regime, Anthony Fauci, heeft zich in allerlei bochten gewrongen nadat Senator Rand Paul hem confronteerde met het gebruik van zijn “420.000 dollar salaris om wetenschappers aan te vallen die het niet met hem eens zijn”, zoals bleek uit een recente e-mail uitwisseling die openbaar werd gemaakt.

Anthony Fauci, de zeer impopulaire medisch adviseur van het regime van Biden, werd opnieuw door Paul ondervraagd over recent vrijgegeven e-mails waaruit zou blijken dat hij zijn overheidspositie heeft gebruikt om drie bekwame epidemiologen aan te vallen die het niet met hem eens waren.

“Het idee dat een regeringsfunctionaris als u eenzijdig zou beweren de wetenschap te vertegenwoordigen, dat elke kritiek op u zou worden beschouwd als kritiek op de wetenschap zelf, is heel gevaarlijk,” zei senator Paul tegen Fauci.

“Een adviseur die gelooft dat hij ‘de wetenschap’ is, leidt tot een arrogantie die in zijn gedachten het misbruik van overheidsmiddelen rechtvaardigt om de reputatie van andere wetenschappers die het niet met hem eens zijn, te besmeuren en te vernietigen,” vervolgde hij.

“In een e-mailwisseling met Dr. [Francis] Collins zweert u samen, en ik citeer hier rechtstreeks uit de e-mail, om een ‘snelle en vernietigende’ gepubliceerde takedown van drie prominente epidemiologen van Harvard, Oxford, en Stanford te creëren. Blijkbaar zijn er veel ‘rand’ epidemiologen op Harvard, Oxford en Stanford,” zei Paul tegen Fauci.

Paul viel Fauci aan omdat hij weigerde om met zijn collega wetenschappers “op de merites in te gaan” en in plaats daarvan zijn tegenstanders als “marginaal” bestempelde. Paul noemde het “het toppunt van goedkope politiek” en noemde Fauci’s gedrag “verwerpelijk”.

Fauci, verrast door deze kritiek, antwoordde zenuwachtig dat “op de gebruikelijke manier, Senator, u verdraait alles over mij …Daar gaat u weer.”

“U doet elke hoorzitting hetzelfde,” kraakte Fauci.

Paul haalde Fauci neer omdat hij eerder het idee van COVID-19 afkomstig van het Wuhan Institute of Virology afdeed als een “samenzweringstheorie”, ondanks toenemend bewijs dat de theorie dichter bij de feiten staat dan eerder werd toegegeven door gezondheidsambtenaren van de overheid.

Paul wees op het feit dat meer mensen zijn gestorven aan COVID-19 onder het ambt van Fauci en Joe Biden dan onder president Donald Trump, en bekritiseerde de impopulaire medisch adviseur voor het misbruiken van zijn status om controversieel beleid aan te moedigen, zoals vaccin mandaten.

Dit komt nadat Project Veritas militaire documenten onthulde over gain-of-function onderzoek die rechtstreeks in tegenspraak zijn met Fauci’s eerdere getuigenis onder ede.

Dr. Fauci heeft herhaaldelijk onder ede beweerd dat het NIH en NAIAD niet betrokken zijn geweest bij “gain of function” onderzoek met het EcoHealth Alliance programma. Maar volgens de documenten die Project Veritas in handen kreeg en die aangeven waarom het voorstel van EcoHealth Alliance werd afgewezen, classificeerde DARPA het onderzoek wel degelijk als “gain of function”.

“Het voorstel vermeldt of beoordeelt niet de potentiële risico’s van Gain of Function (GoF) onderzoek,” een direct citaat uit de afwijzingsbrief van DARPA.

———————————————————————————-

Copyright © 2021 door Zorgdatjenietslaapt.nl. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, of zogenaamde celebrity influencers.

Geef een antwoord