EU-REGULATOREN: COVID Boosters “kunnen nadelige gevolgen hebben”, “verzwakken uiteindelijk het immuunsysteem”

National File meldde in december dat deskundigen in Israël waarschuwden voor COVID-19 “booster” injecties die zouden leiden tot wat werd omschreven als “vermoeidheid van het immuunsysteem”.

Nu hebben regelgevende instanties in de Europese Unie zich hierbij aangesloten, met waarschuwingen dat de injecties het immuunsysteem kunnen “verzwakken”.

In december berichtte National File over de New York Times die een artikel publiceerde waarin deskundigen toegaven dat te veel COVID-19 booster injecties het vermogen van het lichaam om het virus te bestrijden zou kunnen “compromitteren” door het veroorzaken van “immuunsysteem vermoeidheid”.

Bloomberg meldt nu dat de EU-regelgevers zich bij hen aansluiten en alarm slaan.

https://www.bloomberg.com/news/videos/2022-01-12/omicron-to-be-gone-by-fourth-of-july-johns-hopkins-video

Zij waarschuwen dat “frequente Covid-19 boosters het immuunsysteem negatief kunnen beïnvloeden en misschien niet haalbaar zijn,” eraan toevoegend dat “doses om de vier maanden uiteindelijk het immuunsysteem kunnen verzwakken en mensen moe kunnen maken,” volgens waarschuwingen van de EU.

De regelgevers van de Europese Unie waarschuwden dat frequente boosters van Covid-19 het immuunsysteem nadelig kunnen beïnvloeden en misschien niet haalbaar zijn.

Herhaalde boosterdoses om de vier maanden zouden uiteindelijk het immuunsysteem kunnen verzwakken en mensen kunnen vermoeien, aldus het Europees Geneesmiddelenbureau.

Boosters “kunnen één keer worden gedaan, of misschien twee keer, maar het is niet iets waarvan we kunnen denken dat het constant moet worden herhaald,” zei Marco Cavaleri, het EMA hoofd van biologische gezondheidsbedreigingen en vaccinstrategie, op een persbriefing op dinsdag. “We moeten nadenken over hoe we de overgang kunnen maken van de huidige pandemische setting naar een meer endemische setting.”

Daarom wordt nu geadviseerd meer tijd tussen de injecties te laten en deze “te koppelen aan het begin van het koude seizoen op elk halfrond” wanneer men besluit zich opnieuw te laten injecteren.

Dit komt op het moment dat de CEO’s van Pfizer en Moderna in de media een campagne voeren om aan te dringen op een vierde vaccininjectie tegen COVID-19.

Stephane Bancel, CEO van Moderna, zei donderdag dat drievoudig gevaccineerde mensen mogelijk nog een “booster” injectie nodig hebben vanwege de afnemende “werkzaamheid” van de zogenaamd “effectieve” vaccins.

Bancel zei dat de derde injectie kan slijten “in de loop van een aantal maanden, vergelijkbaar met wat er is gebeurd met de eerste twee doses,” waardoor een vierde injectie nodig kan zijn nadat de winter is afgenomen, volgens een verslag van CNBC.

Bron: Andrew White komt uit Noord-Virginia. Zijn werk hier bij National File is eerder te zien geweest bij Alex Jones’ Infowars en Revolver News. White is een constitutionalistische patriot, die zich richt op sociale kwesties, integriteit van verkiezingen, globalisme, de Amerikaanse politiek, evenals algemene bedrijfs- en overheidscorruptie.

———————————————————————————-

Copyright © 2021 door Zorgdatjenietslaapt.nl. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, of zogenaamde celebrity influencers.

Geef een antwoord