De Defenestratie van Dr. Robert Malone

Defenestratie betekent niets meer, niets minder dan politieke cq andere tegenstanders “Kaltstellen“.

Dr. Robert Malone mRNA Vaccine Inventor Censored - Opera News
links Antoni Fauci, rechts dr Robert Malone

Robert Malone is een wijs man, een eerlijk man, en een zeer geloofwaardig man.

Dr. Robert Malone is een Amerikaans viroloog en immunoloog die zijn professionele bestaan heeft gewijd aan de ontwikkeling van mRNA vaccins.

In de jaren tachtig werkte Malone als onderzoeker aan het Salk Instituut voor Biologische Studies, waar hij onderzoek deed naar de mRNA-technologie (messenger ribonucleic acid). In het begin van de jaren ’90 werkte Malone samen met Jon A. Wolff en Dennis A. Carson, twee eminente wetenschappers, aan een studie waarbij syntheses werden gemaakt.

In feite is Malone de vader van de mRNA-vaccins. Hij heeft gediend als adjunct universitair hoofddocent biotechnologie aan de Kennesaw State University, en hij was medeoprichter van Atheric Pharmaceutical, een bedrijf dat in 2016 werd gecontracteerd door het U.S. Militair Medisch Onderzoeksinstituut voor Infectieziekten.

Zoals u kunt zien, is Malone geen gewone man. In feite is hij een nogal buitengewone man. Voordat hij aan een vooraanstaande carrière in de wetenschap begon, werkte Malone als timmerman en boerenknecht. Dokter worden was een hooggestemde ambitie, maar door hard werken en vastberadenheid werd zijn droom werkelijkheid. In de loop van drie decennia heeft Malone zich gevestigd als een van de meest competente personen op het gebied van virologie en immunologie.

Waarom wordt hij dan door zoveel van zijn collega’s beschouwd als “een paria” (in zijn eigen woorden)? Waarom heeft Twitter onlangs zijn account geschorst?

Malone is aantoonbaar een van de meest gekwalificeerde mensen ter wereld om te spreken over wat we als samenleving wel en niet zouden moeten doen tijdens de pandemie. Maar om redenen die overduidelijk zullen worden, is hij verbannen, grotendeels tot zwijgen gebracht en afgesneden van de wetenschappelijke gemeenschap. Waarom?

Twee maanden voordat zijn Twitter account werd geschorst, schreef Malone een nogal profetische Twitter post:

“Ik ga onverbloemd spreken,” schreef hij. “Artsen die zich uitspreken worden actief opgejaagd via medische raden en de pers. Ze proberen ons te delegitimeren en ons één voor één uit te schakelen.”

Hij eindigde met de waarschuwing dat dit “geen samenzweringstheorie” is, maar “een feit”. Hij spoorde ons allen aan om “wakker te worden.”

Helaas, velen van ons slapen nog steeds.

In mijn onderzoek voor dit stuk, lijkt het me duidelijk dat Malone het zwijgen is opgelegd, niet omdat hij een of andere kwakzalver is die onzin spuit, maar omdat hij het overkoepelende verhaal over COVID-19 uitdaagde – en nog steeds uitdaagt.

Malone werd onlangs geïnterviewd door Joe Rogan. Voor de niet-ingewijden, Rogan is de gastheer van een van de meest invloedrijke podcasts in de wereld. Op een bepaald moment tijdens het drie uur durende interview, verwees Malone naar Dr. Anthony Fauci als Tony Fauci, een man die hij persoonlijk kent. Malone, met andere woorden, weet waar alle skeletten verborgen zijn. Hetzelfde geldt voor Dr. Peter McCullough, een andere wereldberoemde deskundige die op Rogan’s podcast te gast zijn geweest.

Voordat ik dit stuk schreef, heb ik zowel Malone als McCullough geraadpleegd.

In de loop van de afgelopen 18 maanden is Malone afgeschilderd als een soort anti-vax randwetenschapper, een man van twijfelachtige verdienste die onzin uitkraamt.

Nou, dat is hij niet. Malone is toevallig gevaccineerd. Het enige waar hij ooit om heeft gevraagd is de kans om open en eerlijke discussies over vaccins te voeren.

In zijn eigen woorden, vaccins hebben “levens gered. Veel levens.”

“Maar het wordt ook steeds duidelijker dat er risico’s verbonden zijn aan deze vaccins,” zei Malone. “Verschillende regeringen hebben geprobeerd te ontkennen dat dit het geval is. Maar ze hebben het mis. Vaccinatie-geassocieerde stolling is een risico. Cardiotoxiciteit is een risico. Die zijn bewezen en besproken in officiële mededelingen van de regering van de VS, en ook in mededelingen van diverse andere regeringen.”

Malone is geen gestoorde samenzweringstheoreticus: Hij is een man die goed bekend is met de voordelen en de risico’s van vaccins. Hij is een voorstander van geïnformeerde toestemming. Misschien moet je, voordat je iemand een vaccin in je lichaam laat spuiten, volledig op de hoogte zijn van de risico’s die eraan verbonden zijn, zegt hij. Hij is geen onredelijke man.

Niettemin, in deze tijd van valse verontwaardiging en verzonnen verhaallijnen, heeft de maatschappij een zondebok nodig, een boogie man, een opofferingslam. Malone past in dat plaatje. Hij weet te veel. Het is veel makkelijker om een gedecoreerde arts in diskrediet te brengen – die het overkoepelende verhaal uitdaagt – dan om daadwerkelijk met hem in debat te gaan.

Nul Graden van Scheiding

Het verhaal gaat dieper. In 2019 richtte de BBC het Trusted News Initiative (TNI) op, een samenwerkingsverband waar inmiddels organisaties als Facebook, Twitter, Reuters en The Washington Post deel van uitmaken. Er wordt ons verteld dat het is opgericht om “desinformatie in real time” aan te pakken. TNI was ogenschijnlijk ontworpen om een oorlog tegen “nepnieuws” te voeren.

Bij nader inzien blijkt het echter ontworpen te zijn om zeer specifieke verhalen te promoten en afwijkende stemmen, zoals die van Malone, het zwijgen op te leggen. In plaats van de TNI te vertrouwen, moeten we de motieven van de leden in twijfel trekken.

Per slot van rekening heeft de Washington Post onlangs een stuk gepubliceerd waarin mensen wordt gevraagd te stoppen met het bekritiseren van President Joe Biden. De boodschap is duidelijk: Stop met gemeen te zijn tegen de president, zelfs als de president gemeen is tegen jou (bij meer dan één gelegenheid).

Dan is er James C. Smith, voorzitter van de Thomson Reuters Foundation. Hij zit in de raad van bestuur van Pfizer, een bedrijf dat verantwoordelijk is voor de productie van vaccins met twijfelachtige werkzaamheid en dat een geschiedenis heeft van het manipuleren van gegevens. Kortom, Pfizer is een bedrijf met een twijfelachtige reputatie. Desondanks werd Albert Bourla, Chief Executive van Pfizer, onlangs uitgeroepen tot CNN’s Business CEO van het jaar. Maak daarvan wat u wilt.

Wanneer men aan TNI denkt (en aan de mainstream media in het algemeen), komen onmiddellijk verschillende termen bij me op. “Objectiviteit’ hoort daar niet bij. “Zeer gecompromitteerd” en “belangenverstrengeling” komen wel in je op.

Over objectiviteit, of het gebrek daaraan, gesproken: in augustus 2021 publiceerde The Atlantic een veel geciteerd stuk over Malone, waarin veel beschuldigingen werden geuit, maar weinig feitelijk bewijs. Het viel zijn karakter en geloofwaardigheid aan – herhaaldelijk. Het is nogal intrigerend dat het artikel, zoals alle COVID-19 artikelen van The Atlantic, werd gefinancierd door het Chan Zuckerberg Initiative en de Robert Wood Johnson Foundation.

De eerste is een organisatie opgericht door en eigendom van Facebook-oprichter Mark Zuckerberg en zijn vrouw, Priscilla Chan. De Robert Wood Johnson Foundation bezit aandelen in Johnson & Johnson, een bedrijf waarvan het vaccin in verband is gebracht met de ontwikkeling van bloedstolsels – precies datgene waar Malone ons al bijna twee jaar voor waarschuwt.

De mensen zullen er misschien om lachen. Maar in tegenstelling tot wat velen denken, sterft democratie niet in het donker. Het sterft op klaarlichte dag. Haar dood is langzaam en langdurig, eerder één door duizend sneden dan door één fatale steek.

Zoals schrijver Steve Levitsky ooit schreef, sterven democratieën niet zozeer door toedoen van militaire generaals, “maar door toedoen van gekozen leiders – presidenten of premiers die het proces ondermijnen dat hen aan de macht heeft gebracht.”

“Een van de grote ironieën van de manier waarop democratieën sterven, is dat de verdediging van de democratie vaak wordt gebruikt als voorwendsel voor haar ondermijning,” schreef hij. “Autocraten in spe gebruiken vaak economische crises, natuurrampen en vooral veiligheidsdreigingen – oorlogen, gewapende opstanden of terroristische aanvallen – om antidemocratische maatregelen te rechtvaardigen.

Pas deze regels toe op de pandemie, en Levitsky’s woorden hebben meer gewicht dan ooit tevoren.

In de Verenigde Staten mag men niet twijfelen aan de doeltreffendheid van maskers, vaccins voor kinderen, de logica (of het gebrek daaraan) van lockdowns, of de ongrondwettelijke aard van vaccinatiemandaten. Hoe zit het met de kleine kwestie van vaccin doorbraak sterfte? Stel geen vragen.

Maar wacht, als wetenschap niet in twijfel getrokken mag worden, maakt dat het dan geen propaganda? Stil nu. Houdt u niet van Amerika? Wil je niet dat mensen leven, in plaats van sterven? Zwijg dan en krijg het vaccin, dan de vervolgspuit, en dan de opfrisser van de vervolgspuit. Wij, de scheidsrechters van de waarheid, weten wat het beste voor u is. Enigszins ironisch, deze zelfbenoemde scheidsrechters van de waarheid spuien geen tekort aan leugens.

Is het dan een verrassing dat steeds meer Amerikanen hun vertrouwen in de media en de regering verliezen? En toch worden we hier neerbuigend toegesproken door mensen als CNN’s Don Lemon en MSNBC’s Nicolle Wallace. Erger nog, we worden verondersteld orders aan te nemen van Fauci, een man die zogenaamd de wetenschap vertegenwoordigt, maar toch zijn uiterste best doet om wetenschappers zwart te maken. Waarom zou een man van de wetenschap juist datgene aanvallen wat hij geacht wordt te vertegenwoordigen?

Volgens talrijke rapporten, heeft Fauci herhaaldelijk het Amerikaanse volk misleid. Het is belangrijk te onthouden dat Fauci, in de eerste plaats, een pratend hoofd is voor de Amerikaanse regering. In werkelijkheid is hij een politicus met een medische graad.

Om de auteur Gillian Flynn te citeren, de auteur van “Gone Girl”: “De waarheid is kneedbaar; je moet alleen de juiste expert kiezen.”

Wie beter dan Fauci, een hoog gekwalificeerd persoon met zijn eigen fanclub? Maar laat je niet misleiden. Fauci doet misschien alsof hij aan niemand verantwoording aflegt, maar dat doet hij wel. Hij legt verantwoording af aan de regering van de V.S. En aan wie moet de regering dan verantwoording afleggen? Big Pharma, lijkt het.

In 2019 publiceerde het Roosevelt Institute een fascinerend rapport, ” De Kosten van het Vastleggen: Hoe de farmaceutische industrie beleidsmakers heeft gecorrumpeerd en patiënten heeft geschaad.” Het rapport schetst de vele manieren waarop de farmaceutische industrie het beleid heeft vormgegeven door middel van corporate capture. Dit is een fenomeen waarbij particuliere industrieën hun aanzienlijke financiële en politieke invloed aanwenden om het besluitvormingsapparaat van een staat te manipuleren. In het rapport wordt gewaarschuwd voor de gevaren van lobbyen en van medisch onderzoek dat ernstige gebreken vertoont.

Wat we nu zien is de convergentie van Big Pharma, Big Tech, en Big Government. Laten we het de onheilige drie-eenheid noemen, Big Tech doet het bieden van Big Government, en Big Government doet het bieden van Big Pharma.

Interessant, maar niet verrassend, is dat YouTube de afleveringen van Joe Rogan met Robert Malone en Peter McCullough heeft verwijderd. Waarom? Omdat als het aankomt op virussen en vaccins, deze twee tot de meest opmerkelijke en bekwame experts ter wereld behoren. Zij blijken dingen te weten die de regering niet wil dat wij weten. Bovendien blijkt Google, de eigenaar van YouTube, nauw betrokken te zijn bij de Amerikaanse overheid.

Wat overblijft is het equivalent van een digitale dictatuur, waarbij zelfs de meest gekwalificeerde mensen het zwijgen wordt opgelegd, uitgestoten en, in sommige gevallen, gedeserteerd. Robert Malone is een wijs man, een eerlijk man, en een zeer geloofwaardig man. Het verdriet dat hem ten deel is gevallen – en tot op de dag van vandaag nog steeds ten deel valt – is niet gerechtvaardigd. Maar zoals hij maar al te goed weet, is dit de prijs die men moet betalen voor het uitdagen van de onheilige drie-eenheid.

Bron: John Mac Ghlionn | BrownStone Institute

—————————————————————————————–

Copyright © 2021 door Zorgdatjenietslaapt.nl. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, of zogenaamde celebrity influencers.

Geef een antwoord