Studie: Mensen gevaccineerd voor covid dragen 251 keer de normale virale lading, bedreigend voor de ongevaccineerden

Image: Study: People vaccinated for covid carry 251 times the normal viral load, threatening the unvaccinated

Studie: Mensen gevaccineerd voor covid dragen 251 keer de normale virale lading, bedreigend voor de ongevaccineerden

De Klinische Onderzoeksgroep van de Universiteit van Oxford heeft onlangs een studie uitgevoerd waaruit bleek dat mensen die “gevaccineerd” zijn voor het Wuhan coronavirus (Covid-19) in hun neusgaten 251 maal de virale belasting van het Chinese virus bij zich dragen vergeleken met “niet-gevaccineerde” mensen.

Het voorpublicatiedocument, dat zal worden gepubliceerd in het prestigieuze medische tijdschrift The Lancet, is baanbrekend omdat het de dreiging bevestigt van gevaccineerde mensen die het virus “verspreiden” en wie weet wat nog meer op anderen wanneer zij zich in het openbaar wagen.

Zelfs als de gevaccineerden geen symptomen vertonen, hebben onderzoekers ontdekt dat zij extreem hoge virale ladingen met zich meedragen die hen veranderen in wat Dr. Peter A. McCullough, M.D., Ph.D., “presymptomatische superspreiders” noemt.

“Dit fenomeen kan de bron zijn van de schokkende post-vaccinatie pieken in zwaar gevaccineerde populaties over de hele wereld,” schreef McCullough in een stuk voor The Defender, een nieuwsbrief van Children’s Health Defense (CHD).

“De auteurs van de paper, Chau et al, toonden een wijdverspreid falen van het vaccin en transmissie aan onder strikt gecontroleerde omstandigheden in een ziekenhuis lockdown in Ho Chi Minh City, Viet Nam.”

Bevestigd: Covid vaccins verspreiden de “delta” variant

Wetenschappers namen een kijkje bij gezondheidswerkers in het ziekenhuis die een injectie kregen voor de Fauci-griep en daar twee weken opgesloten moesten blijven. Enkele maanden later werd vastgesteld dat al deze personen de gevreesde “delta”-variant hadden verworven, bij zich gedragen en overgedragen aan anderen, waaronder hun gevaccineerde collega’s.

Met andere woorden, de zogenaamde vaccins hebben helemaal niets gedaan om besmetting of verspreiding te voorkomen, zelfs niet aan andere gevaccineerden die, volgens Fauci, beschermd hadden moeten zijn.

Diezelfde gevaccineerde gezondheidswerkers hebben vermoedelijk ook de deltavariant overgedragen op hun patiënten, wat heeft bijgedragen aan de laatste golf van nieuwe “gevallen” van de ziekte waarvan regeringen over de hele wereld en hun mainstream mediaschoothondjes de niet-gevaccineerden de schuld geven.

“Dit is consistent met de waarnemingen in de VS van Farinholt en collega’s, en in overeenstemming met de opmerkingen van de directeur van de Centers for Disease Control and Prevention die toegaf dat COVID-19 vaccins er niet in zijn geslaagd om de overdracht van SARS-CoV-2 te stoppen,” zegt McCullough.

“Op 11 februari gaf de Wereldgezondheidsorganisatie aan dat het AZD1222-vaccin een werkzaamheid van 63,09% heeft tegen de ontwikkeling van symptomatische SARS-CoV-2-infectie. De conclusies van het Chau-paper ondersteunen de waarschuwingen van vooraanstaande medische deskundigen dat de gedeeltelijke, niet-steriliserende immuniteit van de drie beruchte ‘lekkende’ COVID-19-vaccins vervoer van 251 keer de virale lading van SARS-CoV-2 mogelijk maakt in vergelijking met monsters uit het pre-vaccinatietijdperk in 2020.”

Voor het geval je het gemist hebt, we hebben ook het fenomeen van “lekkende” vaccins behandeld, en onthuld hoe Chinese virusinjecties meer dan waarschijnlijk de belangrijkste bijdrage leveren aan de laatste “golf” van ziekte.

Zonder de aanwezigheid van gevaccineerde mensen in de hele samenleving, zouden we waarschijnlijk niet eens delta of enige andere variant hebben. De “pandemie” zou nu allang voorbij zijn en alles zou weer normaal zijn, als “Operatie Warp Speed” maar nooit tot stand was gekomen.

“Zo hebben we een belangrijk stukje van de puzzel die verklaart waarom de Delta-uitbraak zo formidabel is – volledig gevaccineerden doen mee als COVID-19-patiënten en gedragen zich als krachtige Typhoid Mary-achtige superverspreiders van de infectie,” zegt McCullough.

“Gevaccineerde individuen verspreiden geconcentreerde virale explosies in hun gemeenschappen en wakkeren nieuwe COVID-oprispingen aan. Gevaccineerde gezondheidswerkers besmetten vrijwel zeker hun collega’s en patiënten en veroorzaken verschrikkelijke nevenschade.”

Hoewel de doos van Pandora al is geopend, kunnen we misschien greep op deze zaak krijgen als de vaccinatiecampagne onmiddellijk wordt stopgezet, inclusief alle “mandaten” die erop gericht zijn iedereen met deze dodelijke giffen te injecteren.

De laatste nieuwsberichten over hoe gevaccineerde mensen Delta en andere Chinese virusvarianten actief verspreiden, zijn te vinden op ChemicalViolence.com.

Bron: Ethan Huff

———————————————————————————-

Copyright © 2021 door Zorgdatjenietslaapt.nl. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, of zogenaamde celebrity influencers.

Geef een antwoord