Gab is een slapende reus

Gab is een slapende reus
4 JANUARI, 2022

Een recordaantal Amerikanen hebben deze november “hun baan opgezegd”, dat wil zeggen dat ze ofwel gedwongen werden om hun baan op te zeggen of ontslagen werden omdat ze weigerden zich in te spuiten met een experimentele stof. Miljoenen anderen wachten hun tijd af nu onze federale regering probeert bedrijven met meer dan 100 werknemers te dwingen vaccinatie verplicht te stellen om hun baan te behouden. Binnenkort zal de parallelle economie waarover ik heb geschreven niet alleen een idee zijn, maar ook noodzakelijk. Daarom hebben we het afgelopen jaar zo hard gewerkt om de instrumenten en infrastructuur te bouwen om deze parallelle economie aan te drijven.

Tientallen miljoenen van ons krijgen nooit het vaccin. Miljoenen anderen krijgen er nooit meer een en ook zij zullen spoedig als “ongevaccineerd” worden bestempeld, net als de rest van ons. Na twee jaar van tirannie beginnen de mensen wakker te worden uit de betovering van massale vormingspsychose die door het heersende regime over onze samenleving is uitgestort. Degenen onder ons die wakker zijn voor wat er gaande is, zijn zeer geduldig geweest, en moeten dat ook blijven, met degenen die nog steeds schaapachtig meegaan in deze waanzin. Het maakt niet uit wanneer mensen wakker worden, alleen dat ze wakker worden en wanneer ze dat doen zullen we ze omarmen met de liefdevolle armen van de Waarheid.

Gab is een slapende reus die op het punt staat te ontwaken. Elke maand gebruiken tientallen miljoenen mensen Gab om toegang te krijgen tot informatie, mensen, en nieuws dat ze nergens anders kunnen krijgen. Gab staat op het punt om een van de top 1.000 websites op het hele internet te worden en onze groei vertoont geen tekenen van stoppen.

Op Gab vind je dissidente artsen die de medische gevestigde orde uitdagen. U zult dissidente politieke denkers vinden die het politieke establishment uitdagen en dissidente congresleden die het Congressionele establishment uitdagen. U zult dissidente mediakanalen vinden die de gevestigde orde van de mainstream media uitdagen, samen met normale gewone mensen zoals u die het beu zijn om te worden vergast en gedemoniseerd door de oligarchen op Big Tech platforms.

Gab heeft de netwerkeffecten die geen ander alternatief platform biedt. Gab heeft de veerkracht die geen ander alternatief platform heeft. Gab heeft een authentieke en organische gemeenschap van echte mensen dat geen ander alternatief platform heeft. Gab is de marktleider, niet omdat we betere technologie hebben (dat hebben we), maar omdat we het enige echte platform voor vrije meningsuiting op het internet zijn. We hebben hiervoor een hoge prijs betaald door te worden verbannen uit app stores, betalingsverwerkers en zelfs banken, dat is hoe je weet dat we het echte werk zijn.

Gab zal een grote impact hebben op de verkiezingen van 2022. Voor zover ik weet hebben we meer dan 50 kandidaten uit het hele land die zich verkiesbaar stellen. Zij organiseren, werven fondsen en bouwen een gemeenschap op Gab zonder toestemming van Silicon Valley. Volgend jaar rond deze tijd zal het nieuwe Congres het Gab Congres zijn en niemand beseft het nog, maar dat zal snel gebeuren.

Dus voor mijn mede Gabbers: dit is ons jaar. Dit is het jaar dat we vreedzaam opstaan en uit de controlesystemen stappen die in handen zijn van Gods vijanden. Dit is het jaar dat het tij keert en de mensen zeggen: genoeg is genoeg. Ik moedig je aan om alsjeblieft deze week een vriend of familielid over Gab te vertellen. 100% van onze groei wordt aangedreven door mond-tot-mond reclame en dat is al vijf jaar zo. Ik moedig u ook aan hier te leren hoe u Gab op uw mobiele telefoon kunt krijgen zodat u anderen kunt helpen dit te doen wanneer u hen over Gab vertelt.

We zijn nog maar net begonnen en ik kan niet wachten om door te gaan met het opbouwen van de parallelle economie om het vrije woord te verdedigen en onze menselijkheid te behouden met jullie allemaal.

Andrew Torba
CEO, Gab.com

————————-

Copyright © 2021 door Zorgdatjenietslaapt.nl. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, of zogenaamde celebrity influencers.

Geef een antwoord