Een klassikaal experiment

4G & 5G, er is veel om te doen, zij die tegen zijn heten aluhoedje tegenwoordig heten het wappies. Vraag is zaten ze zo ver bezijden de waarheid. Na het zien van onderstaande video mag u dit zelf beantwoorden. Gaat het te vlug dan kunt u bij instellingen bij deze video de afspeelsnelheid iets terug nemen zo kunt u ook een vertaling in het Nederlands aanklikken.

op ecsfr.com.au is meer te vinden van soortgelijke klassikale experimenten

Copyright © 2021 door Zorgdatjenietslaapt.nl. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, of zogenaamde celebrity influencers.

Geef een antwoord