DE 1918 “SPAANSE GRIEP”: ALLEEN DE GEVACCINEERDEN STIERVEN

WAT DE GESCHIEDENIS ONS VERTELT OVER DE 1918 “SPAANSE GRIEP”

De geschiedenis vertelt ons dat de Spaanse griep van 1918 tussen de 50 en 100 miljoen mensen doodde. In die tijd beschreven medische en farmaceutische bronnen het als HET MEEST afschuwelijke ziekteproces sinds de Zwarte Pest van 1347, die naar schatting 25-30 miljoen mensen doodde.

VACCINATIE: “DE OLIFANT IN DE KAMER”

In het boek, Veroordeelde vaccinatie, door Eleanor McBean, PhD, N.D., beschrijft de auteur in detail haar persoonlijke en familie-ervaringen tijdens de “Spaanse Griep” pandemie van 1918.

McBean’s verslag van de 1918 “Spaanse Griep”, als verslaggeefster en een niet-gevaccineerde overlevende, vereist dat de historische basis van de gebeurtenis opnieuw moet worden bekeken, niet als een “samenzweringstheorie” maar met bewijsmateriaal waardoor “je de haren te berge rijzen“.

Een paar jaar geleden kwam ik een ander boek tegen van Eleanor McBean: “Vaccinatie…De Stille Moordenaar“. McBean levert het bewijs dat niet alleen de historische gebeurtenissen van de “Spaanse griep” van 1918 gecompromitteerd waren, maar ook die van de Polio- en de Mexicaanse griepepidemieën.

LATEN WE HET EENS HEBBEN OVER DE FEITEN VAN DE “SPAANSE GRIEP”:
DE SPAANSE ZONDEBOK

Spanje was neutraal tijdens WO1 en censureerde zijn pers NIET, in tegenstelling tot de strijdende landen. Als gevolg daarvan was Spanje de eerste om de griepepidemie van 1918 te melden en de wereld wees Spanje aan als de “zondebok” van de bron. En zo werd de “Spaanse griep” geboren.

HET EERSTE GEVAL: MILITAIRE VACCINATIE-EXPERIMENTEN IN FORT RILEY, KANSAS

Tijdens de voorbereiding op WO1 vond in Fort Riley, Kansas, een grootschalig militair vaccinatie-experiment plaats met tal van eerder ontwikkelde vaccins – daar werd het eerste geval van de “Spaanse griep” gemeld.

WW1 DIENSTPLICHT = MENSELIJKE PROEFPERSONEN

De opkomende farmaceutische industrie, gesponsord door het ‘Rockefeller Instituut voor Medisch Onderzoek’, had iets wat ze nooit eerder hadden gehad – een grote voorraad menselijke proefpersonen. Door de eerste dienstplicht van het Amerikaanse leger, liep het aantal proefpersonen op tot meer dan 6 miljoen mannen.
KLIK HIER voor meer details.

VACCIN TEGEN BACTERIËLE MENINGITIS: HET SLAGVELD

Autopsies na de oorlog toonden aan dat de griep van 1918 helemaal geen ” GRIEP” was. Zij werd veroorzaakt door willekeurige doses van een experimenteel ‘bacterieel meningitis vaccin’, dat tot op de dag van vandaag griepachtige symptomen nabootst. De massale, meervoudige aanvallen met extra vaccins op het onvoorbereide immuunsysteem van soldaten en burgers creëerden een “killing field”. Degenen die niet waren gevaccineerd, werden niet getroffen.

DUS… WAARAAN STIERVEN DE BURGERS?

  1. WO1 eindigde eerder dan verwacht, waardoor er enorme hoeveelheden ongebruikte experimentele vaccins overbleven.
  2. Uit angst dat de thuiskomende soldaten ziektes zouden verspreiden onder hun families, voerde de Amerikaanse regering de grootste vaccinatiecampagne uit de geschiedenis. Ze gebruikten de menselijke bevolking als een onderzoeks- en ontwikkelingslab om experimentele vaccins te testen.
  3. Tientallen miljoenen burgers stierven op dezelfde manier als de soldaten.
  4. In plaats van de vaccins te stoppen, intensiveerden artsen ze en noemden ze het de grote “Spaanse Griep van 1918”. Het resultaat was dat UITSLUITEND DE GEVACCINEERDEN OVERLEDEN.

“Zeven mannen vielen dood neer in het kantoor van een dokter nadat ze waren ingeënt. Er werden brieven naar hun families gestuurd dat ze gesneuveld waren.”

Eleanor McBean
Minnesota Wellness Directory

http://www.mnwelldir.org/docs/vaccines/vaccinations_condemned_McBean.htm

WO1 Amerikaanse soldaten kregen 14 – 25 ongeteste, experimentele vaccins binnen een paar dagen na elkaar, waardoor ALLE ziektes in één keer de kop opstaken. De dokters noemden het een nieuwe ziekte en gingen verder met het onderdrukken van de symptomen met extra medicijnen of vaccins.

MISLEIDING EN GEHEIMHOUDING HEBBEN EEN LANGE GESCHIEDENIS

In de voorbeelden die ik gaf in mijn vorige blog “COVID 19: Een nieuw hoofdstuk in de geschiedenis van bedrog en geheimhouding”, staat de geschiedenis bol van opzettelijke leugens die aan het publiek werden verteld om ofwel “het gezicht te redden” of om te misleiden voor snode doeleinden. De “Spaanse Griep” van 1918 was geen uitzondering.

TERUG NAAR COVID-19: DE FERGUSON MODELLEN ZIJN VALS EN MISLEIDEND

De Britse wetenschapper en professor Neil Ferguson van The Imperial College, Londen (hetzelfde Imperial College van Londen dat gefinancierd wordt door de Bill Gates Foundation) was verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de wiskundige computermodellen voor de COVID-19 pandemie.

De wereld volgde het advies van Ferguson, maar al zijn modellen bleken veel te hoog gegrepen en misleidend te zijn.

Ferguson voorspelde bijvoorbeeld dat Zweden tegen juni 2020 100.000 doden zou tellen. Tot op heden heeft Zweden een piek bereikt van 2.854 doden in totaal.

*Deze wiskundige computermodellen zijn de basis voor de productie van vaccins…..hmmmm!
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3178755/

DE MEDIA LEGT NON-CONFORMISTISCHE STANDPUNTEN HET ZWIJGEN OP

De media, Facebook, Google, YouTube, en andere “privé” communicatiekanalen zijn de zelfbenoemde “bewakers” (censors) van informatie geworden.

Op 26 april 2020 schorste Twitter het account van een beursgenoteerd biotechbedrijf voor het delen van informatie over een niet-medicinale UV-lichttherapie voor COVID-19. YouTube verwijderde ook een video waarin werd gedemonstreerd hoe de technologie werkt.

“(YouTube) zal video’s verbieden die in tegenspraak zijn met de W.H.O. richtlijnen over de pandemie of nep of onbewezen Coronavirus remedies delen.”

Susan Wojcicki
CEO – YouTube
https://www.reddit.com/r/autotldr/comments/g6n74n/youtube_ceo_susan_wojcicki_announced_that_the/

NewsGuard heeft onlangs Mercola.com geclassificeerd als nepnieuws voor het melden dat het COVID-virus mogelijk is uitgelekt uit het biosafety level 4 laboratorium in Wuhan City, China.

DE FARMACEUTISCHE INDUSTRIE BEZIT EN CONTROLEERT DE MEDISCHE WERELD

“Fact Checking” wordt vaak gedaan door betaalde schrijvers van de farmaceutische bedrijven en niet door geverifieerde, onafhankelijke bronnen.

“De medische beroepsgroep wordt gekocht door de farmaceutische industrie, niet alleen wat betreft de uitoefening van de geneeskunde, maar ook wat betreft onderwijs en onderzoek. De academische instellingen van dit land staan toe dat zij de betaalde agenten van de farmaceutische industrie worden. Ik vind het schandalig.”

Arnold Relman
Voormalig redacteur van het New England Journal of Medicine
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC1126053/

HET AANTAL BESMETTELIJKE ZIEKTEN DAALDE VOORDAT VACCINS IN HET SPEL KWAMEN

Vaccinpromotors beweren dat vaccins de meeste infectieziekten hebben uitgeroeid. De geschiedenis vertelt ons een ander verhaal. In het begin van de 20e eeuw kwamen er betere sanitaire voorzieningen (riolering), waterzuiveringsinstallaties en een sterk verbeterde voeding.

De grafieken hierboven laten zien dat besmettelijke ziekten als mazelen, kinkhoest, difterie, tyfus en polio allemaal op hun laagst waren en nog verder terugliepen, VOORDAT de vaccins werden geïntroduceerd.

De “Spaanse Griep” van 1918 had 100 jaar lang sinistere geheimen. Gebaseerd op mijn vorige blog: “COVID 19: Een ander hoofdstuk in de geschiedenis van misleiding en geheimhouding”, zullen we leren dat de wereldveranderende protocollen van COVID-19 ook verborgen geheimen kunnen bevatten?

Bron: Dr. Sal Martingano, FICPA / https://rightsfreedoms.wordpress.com/2021/08/13/the-1918-spanish-flu-only-the-vaccinated-died/

Copyright © 2021 door Zorgdatjeniet slaapt. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers dan ook.

2 reacties

Bertha Hoogeveen 2 januari 2022 Reageer

Ik voel mij ook belogen door onze regering. Het middel is erger dan de kwaal. Laat me nooit die rommel in mijn lijf spuiten. Het werkt helemaal niet.

Nijssen 13 januari 2022 Reageer

100% Pure Waarheid,de mensheid wordt belogen en bedrogen door Pharmacie,puur alleen voor het eigen belang en het verwerpelijke geld,niet te bevatten onrecht,wie O wie stopt dit onrecht???.

Geef een antwoord