ADL eist dat Fox News stripverhaal over Soros als ‘marionettenmeester’ censureert, Fox News geeft braaf toe

Jonathan Greenblatt’s Anti-Defamation League heeft woensdag geëist dat Fox News een “antisemitische” strip neerhaalt die George Soros afbeeldt als “een poppenspeler die nationale gebeurtenissen manipuleert”.

“Zoals we @FoxNews talloze malen hebben verteld, roept het casten van een Joods individu als een poppenspeler die nationale gebeurtenissen manipuleert voor kwaadaardige doeleinden al lang bestaande antisemitische tropen over Joodse macht op + draagt bij aan de normalisatie van antisemitisme,” tweette de ADL. “Dit moet worden verwijderd.”

Fox News deed wat hen werd verteld en verwijderde de post op zowel Facebook als Instagram slechts enkele uren later.

ADL CEO Jonathan Greenblatt lobbyde vorig jaar met succes om president Donald Trump te verbannen van Twitter, Facebook, Instagram en YouTube en ging vervolgens over tot het organiseren van een internationale adverteerdersboycot van Tucker Carlson’s show voor het bespreken van De Grote Vervanging. (the Great Reset)

Greenblatt lobbyt momenteel om alle sociale media bedrijven een “veiligheidscontroleur” te laten aanstellen die “persoonlijk aansprakelijk” zou worden gesteld en “gevangenisstraffen” zou kunnen krijgen als ze er niet in slagen alle inhoud te verwijderen die de ADL als “antisemitisch” beschouwt.

Na lobbywerk van de ADL en het Joods Wereldcongres vaardigde Mark Zuckerberg vorig jaar nieuwe spraakcodes uit voor Facebook en Instagram om alle ontkenning van de Holocaust te verbieden, evenals alle inhoud die “Joodse mensen afbeeldt die de wereld besturen of de controle hebben over belangrijke instellingen zoals medianetwerken, de economie of de regering.”

De Jewish Daily Forward berichtte in 2020: “Het idee om inhoud te verbieden die stereotypen van Joodse wereldwijde controle bevordert, kwam een jaar geleden naar voren, in een vergadering met verschillende Joodse groepen bijeengeroepen door Facebook, en werd voornamelijk gepusht door het World Jewish Congress.”

naschrift;

Het Joods Wereldcongres is een internationale federatie van Joodse gemeenschappen en organisaties die in 1936 in Genève werd opgericht. Het Joods Wereldcongres wil optreden als ‘de diplomatieke arm’ van het Joodse volk.

Voorzitter: David René de Rothschild;

Baron David René James de Rothschild is een Franse bankier en lid van de Franse tak van de Rothschild-familie. Hij is voorzitter van de Raad van Commissarissen van Rothschild & Co en voorzitter van Rothschild Continuation Holdings, een Zwitserse houdstermaatschappij. Voorheen was hij voorzitter van De Beers

Oprichter: Nahum Goldmann

Nahum Goldmann (Hebreeuws: נחום גולדמן) (10 juli 1895 – 29 augustus 1982) was een vooraanstaand zionist. Hij was een van de oprichters van het Joodse Wereldcongres en voorzitter van 1951 tot 1978, en was ook voorzitter van de Zionistische Wereldorganisatie van 1956 tot 1968.

De Anti-Defamation League is een joodse internationale niet-gouvernementele organisatie gevestigd in de Verenigde Staten. Vergelijkbaar met de Joodse organisaties hier in Nederland. Organisaties die tot doel hebben door de underdog positie te bespelen hun positie belangrijker te maken en daarme hun Zionistische agenda te kunnen blijven uitvoeren. Feitelijk hebben Zionisten & Islamieten één en hetzelfde doel, “de vernietiging van de christelijke beschaving”

Bron: Chris Menahan
InformationLiberation

Geef een antwoord