Li-Meng Yan, M.D., Ph.D., ontsnapte uit China en onthult de oorsprong van COVID

Analyse door Dr. Joseph Mercola
Vertaling Vincent Schoers

VERHAAL IN EEN OOGOPSLAG

  • Li-Meng Yan, M.D., Ph.D., ontsnapte uit China naar de Verenigde Staten om het Chinese verzwijgen van de oorsprong van de COVID-19 pandemie aan het licht te brengen.
  • Volgens Yan, werd SARS-CoV-2 gemaakt in een Chinees militair lab. De Derde Militaire Medische Universiteit en het Onderzoeksinstituut voor Geneeskunde van het Commando Nanjing ontdekten een vleermuis coronavirus genaamd ZC45. Ze is ervan overtuigd dat ZC45 is gebruikt als een sjabloon en/of ruggengraat om SARS-CoV-2 te maken.
  • Het Chinese leger mag dan verantwoordelijk zijn voor de creatie van het virus, er zijn genoeg aanwijzingen dat de V.S. tenminste een deel van het onderzoek financierde…
  • De COVID shots en de vaccin paspoorten passen in de agenda van de CCP door de hele wereld het sociale controlesysteem van de CCP te laten accepteren en overnemen.
  • Yan dringt er bij de Amerikanen op aan zich de destructiviteit van het communisme te realiseren, en zich er op elke mogelijke manier tegen te verzetten. Dit houdt ook in het weigeren van vaccinatiemandaten en vaccinatiepaspoorten

Vandaag zetten wij onze discussie over de COVID-19 pandemie en haar oorsprong voort met een fascinerende gast die een leider is geweest in het blootleggen van de corruptie en fraude met betrekking tot de oorsprong van het virus. Li-Meng Yan is zowel een M.D. als een Ph.D., met een specifieke opleiding in coronavirussen. Zij ontsnapte aan China’s invloed toen zij in Hong Kong en de Verenigde Staten verbleef om ons te waarschuwen voor wat volgens haar een massale doofpotaffaire is.

Yan ging naar de medische faculteit, gevolgd door een Ph.D. in oogheelkunde. De school waar zij haar Ph.D. behaalde was oorspronkelijk een militaire medische universiteit, wat een deel van haar persoonlijke netwerk verklaart. Zij heeft contacten in zowel civiele als militaire onderzoekslaboratoria en ziekenhuizen op het vasteland van China.

Na haar studies besloot ze verder te gaan met onderzoek. Twee jaar lang werkte zij in een oogheelkundig laboratorium van de Universiteit van Hong Kong, waar zij onderzoek deed naar stamcellen, geneesmiddelen en de ontwikkeling van kunstweefsel. Toen werd ze uitgenodigd om te komen werken in het lab van professor Malik Peiris.

Yan’s man had met hem samengewerkt en Peiris was onder de indruk van Yan’s vaardigheden. Ze greep de kans om meer te leren over opkomende infectieziekten met beide handen aan. Ze werkte vijf jaar samen met Peiris, tot ze in april 2020 naar de VS emigreerde.

“Ik werkte aan het griepvirus, de ontwikkeling van een universeel griepvaccin, en richtte me daarna op SARS-CoV-2 na de uitbraak,” zegt ze.

SARS-CoV-2 werd gemaakt in een Chinees militair laboratorium

Eind december 2019 gaf Yans supervisor, dr. Leo Poon, die ook een expert is op het gebied van opkomende infectieziekten bij de Wereldgezondheidsorganisatie, haar de opdracht een vertrouwelijk onderzoek uit te voeren naar een mysterieuze nieuwe longontsteking-achtige infectie.

Collega’s en vrienden van universiteiten en ziekenhuizen in China gaven haar informatie, die zij doorstuurde naar Peiris en Poon. Zij gaven er echter geen gevolg aan, wat volgens haar “aantoont dat ze China willen [helpen] om het in de doofpot te stoppen”.

In januari 2020 vroeg Poon haar om te onderzoeken of de wasbeerhond, een civetkat-achtig dier, die een gastheer was voor het oorspronkelijke SARS-virus, ook een tussengastheer zou kunnen zijn voor SARS-CoV-2. Yan’s onderzoek wees er echter op dat het virus niet uit de natuur afkomstig was. Poon waarschuwde haar te zwijgen of “je zult verdwijnen.”

Volgens Yan is SARS-CoV-2 gemaakt in een Chinees militair lab. De Derde Militaire Medische Universiteit in Chongqing, China, en het Onderzoeksinstituut voor Geneeskunde van Command Nanjing in Nanjing, hadden een vleermuis coronavirus genaamd ZC45 ontdekt. De ontdekking van ZC45 werd begin 2018 gepubliceerd.

“Als je dit virusgenoom vergelijkt met het SARS-CoV-2 virusgenoom, zul je beseffen [dit is het] rokende pistool,” zegt Yan. Ze is ervan overtuigd dat ZC45 werd gebruikt als sjabloon en/of ruggengraat om SARS-CoV-2 te creëren.

Half mei 2020, kort nadat ze Hongkong had verlaten, publiceerde het tijdschrift Nature een artikel waarin de pathogenese en overdracht van SARS-CoV-2 in gouden hamsters gedetailleerd werd beschreven. Dit experiment toonde aan dat SARS-CoV-2 zich voornamelijk verspreidt via aërosolen.

Half september 2020 publiceerde Yan een open access paper op Zenodo, waarin zij en haar twee co-auteurs het bewijs en hun theorie uiteenzetten voor SARS-CoV-2 door mensen gemaakt is.

Vrijwel onmiddellijk veroordeelden vier “recensenten” haar werk als een “opiniestuk” dat ” gebrekkig ” was en wetenschappelijk niet strookte met de huidige gangbare kennis over de oorsprong van het virus. Eén recensent zei: “Het manuscript probeert onze huidige kennis over de oorsprong van SARS-CoV-2 te weerleggen. Kort samengevat is de consensus dat SARS-CoV-2 een zoönose is en ontstaan is bij vleermuizen met misschien een tussengastheer alvorens over te slaan op mensen.

Een jaar later, in 2021, tonen talrijke aanwijzingen dat het verwerpen van de lablek hypothese voorbarig was en er geen “consensus” is over de oorsprong van een zoönose.

Documenten verkregen via een Freedom of Information Act (FOIA) verzoek door The Intercept wijzen ook direct op een labo-oorsprong, zozeer zelfs dat de directeur-generaal van de WHO, Tedros Ghebreyesus, opriep tot een nieuw onderzoek ernaar, schrijvende in de editie van 13 oktober 2021 van het tijdschrift Science, “Een laboratoriumongeluk kan niet worden uitgesloten totdat er voldoende bewijs is om dat te doen en die resultaten openlijk worden gedeeld.”

De ontsnapping uit China

Aanvankelijk had Yan informatie vrijgegeven via een Amerikaanse YouTube-blogger die in China erg populair was. Eind april 2020 waarschuwde een collega Yan dat ze het risico liep “op verdwijning”.  Toen besloot ze naar de VS te vluchten. Gelukkig had ze al een geldig visum. Zoals je je kunt voorstellen, was haar man er fel op tegen dat ze zou vertrekken. Ze legt uit:

“Ik wist niet dat het zo zou lopen. Van januari tot april [2020] heb ik hem niet verteld wat ik had gedaan. Ik probeerde hem te beschermen, want in die tijd waren er in Hongkong veel mensen die tegen de regering vochten voor democratie en vrijheid. Ze kunnen gemakkelijk verdwijnen.

Maar als hun familie niet weet wat ze gedaan hebben, is het wel veilig voor de familie. Dat is waarom ik hem probeerde te beschermen. Maar toen ik hoorde dat ik weg moest, probeerde ik hem mee te nemen. Hij is geen Chinees. Hij komt uit Sri Lanka. Toen ik het hem vertelde, was hij woedend, wat echt niets voor hem was. Hij waarschuwde me en zei: “We kunnen nergens heen. Ze zijn overal. We kunnen niets doen.'”

Haar man dreigde zelfs haar te laten vermoorden als ze wegging. De volgende twee weken waren een gevaarlijke tijd voor Yan. Haar man hield haar in de gaten, en ze kreeg plotseling hartklachten. De dag voordat ze vertrok, ging ze voor een controle. Ze had een hartslag van 130, wat een teken is van sinus tachycardie.

Yan vermoedt vals spel en zegt dat de Chinese regering er de voorkeur aan geeft mensen te “laten verdwijnen” door het te laten lijken op een natuurlijke dood. “Zoals dit virus,” zegt ze. Volgens Yan zijn infecties en hartaanvallen de gebruikelijke strategieën om van andersdenkenden af te komen. Yan vermoedt ook dat haar man hen geholpen heeft.

Gelukkig zijn de aanvallen, sinds ze in de VS zijn, beperkt gebleven tot het in diskrediet brengen van haar en het ruïneren van haar reputatie. “Ze hebben bijvoorbeeld duizenden nepaccounts aangemaakt op de sociale media, in ten minste zeven talen, om [leugens over mij] te verspreiden en aanvallen uit te voeren om mij in diskrediet te brengen,” zegt ze.

Volgens Yan is dit geverifieerd door FireEye, een cyberbeveiligingsbedrijf dat ook voor Amerikaanse inlichtingendiensten werkt. Haar familie, die zich op het vasteland van China bevindt, vrienden en zelfs alumni worden ook streng in de gaten gehouden door de Chinese overheid, zegt ze.

Rechtvaardiging

Terwijl de hele wereld meer dan een jaar lang ontkende dat SARS-CoV-2 door de mens was veroorzaakt, is de waarheid de laatste maanden eindelijk doorgedrongen tot de mainstream. Een aantal verslaggevers heeft geworsteld met excuses, in een poging om hun lang gekoesterde ontkenningen te rechtvaardigen of weg te verklaren.

“Vorig jaar juli, toen ik voor het eerst op Fox News was, zei ik dat de WHO en de CCP corrupt zijn en samen in het complot zitten,” zegt Yan. “Op dat moment was het een bom. Nu beseffen de meeste mensen dat [het virus] niet uit de natuur komt. Dat is een hele goede wending, en ik blijf andere mensen helpen om het bewijs te zien.

Ik leg hen de stijl van de CCP en de bewijzen uit. Nu zie ik dat zelfs sommige mainstream media beginnen te praten over de mogelijkheid dat [het een] biowapen is. Ik denk dat dit zeer bemoedigend is. Want de mensen moeten zich realiseren dat China dit virus samen met hun misinformatiecampagne en propaganda gebruikt om over de hele wereld aan te vallen.”

Wie is de baas?

Het Chinese leger mag dan verantwoordelijk zijn voor het ontstaan van het virus, er is voldoende bewijs dat de VS op zijn minst een deel van het onderzoek financierde dat resulteerde in deze pandemie.

De stroom geld van Dr. Anthony Fauci’s National Institute of Allergy and Infectious Diseases (NIAID), de EcoHealth Alliance geleid door Peter Daszak en het Wuhan Institute of Virology (WIV) is goed gedocumenteerd. Ralph Baric, Ph.D., van de Universiteit van North Carolina heeft ook onderzoek verricht dat lijkt te zijn toegepast op SARS-CoV-2.

De opeenvolging van gebeurtenissen is echter verwarrend, en het is onduidelijk wie nu de echte aan de touwtjes trekt in dit alles. Op de vraag wat haar mening is, en wie volgens haar de show leidt, antwoordt Yan dat zelfs zonder Amerikaanse financiering, China er zeker in zou zijn geslaagd dit virus te creëren.

“De Chinese Communistische Partij (CCP) … ze zijn een gigantische octopus en ze hebben tentakels. Het brein is de CCP. Die wetenschappers, vooral de militaire wetenschappers en coronavirusdeskundigen [zoals] mijn vorige supervisor, Dr. Malik Pieris, zij zijn degenen die de echte kwade ideeën hadden.

Zij genieten ervan, en zij willen deze kennis beheersen … Zelfs China kan hun tentakels niet gebruiken … als ze geen infiltratie kunnen gebruiken om je geld te krijgen, zullen ze er toch in slagen om je technologie te krijgen en het in China te doen. Dat is het belangrijkste punt. Het geld van de Amerikaanse belastingbetalers, het lijkt veel. Ja, het zijn miljoenen [dollars]. Maar vergeleken met het geld dat de Chinese regering heeft gedoneerd, is het maar een heel klein stukje …

Zij ontwikkelden dit virus en andere dingen in hun onbeperkte biowapen programma. Ze willen de Amerikaanse economische en sociale orde vernietigen, uw beschaving vernietigen. [Terwijl het virus wereldwijd heeft aangevallen, noemen ze Amerika altijd als primaire vijand en het grootste probleem.

Dus, wanneer ze je dit soort propaganda laten zien, via Toktok en andere sociale media [waar Chinese burgers] je vertellen, ‘Oh, in China controleren we het resultaat en het is goed, en we houden van onze regering.’ Amerikaanse mensen zullen voelen: ‘Ja, misschien moeten we onze democratie opgeven en het communisme proberen. Dat is alles wat ze willen doen.

Chinezen verzamelen DATA

Sinds het begin van de pandemie is het bijna onmogelijk om te bepalen hoeveel Chinezen daadwerkelijk getroffen zijn. Volgens Yan geeft de CCP alleen gegevens vrij waar ze zelf beter van wordt.

“De Chinezen weten allemaal dat ze geen gegevens mogen vertrouwen die van onze regering afkomstig zijn,” zegt ze. “Ze doen niet aan statistieken. Ze zitten daar maar. Welke gegevens ze willen, schrijven ze op. Dat is hoe ze gegevens [produceren].”

Volgens Yan heeft de CCP de omgekeerde strategie gebruikt die in de VS en elders wordt gebruikt. In plaats van het aantal gevallen op te blazen, hebben ze onderdrukt. Dit doen ze onder andere door de diagnose uit te stellen, zodat sterfgevallen niet als COVID-19-sterfgevallen worden vermeld.

“Het is totaal het tegenovergestelde,” zegt ze. “In Amerika bijvoorbeeld wordt iemand die eenmaal de diagnose COVID heeft gekregen, zelfs als hij of zij later aan een ander probleem overlijdt, nog steeds als COVID-dode geteld. Maar in China kunnen ze een ventilator gebruiken om de patiënt te laten overleven tot de test negatief uitvalt. Ze hebben duizenden manieren om het aan te pakken. Belangrijk is dat ze ook een vroege behandeling hebben gegeven, waaronder hydroxychloroquine en andere medicijnen.”

Volgens Yan hebben militaire wetenschappers in China ook een patent aangevraagd op het gebruik van hydroxychloroquine om COVID-19 te behandelen. “Daardoor hebben ze vorig jaar de hoogste anti-COVID-prijs van voorzitter Xi gekregen,” zegt ze. Hydroxychloroquine wordt in China ook over de toonbank verkocht, dus het is gemakkelijk te verkrijgen. Zij gelooft dat een deel van de reden waarom het dodental in de VS zo hoog is, is dat hydroxychloroquine werd onderdrukt en gecensureerd.

Is er een verband tussen de COVID-shots en de CCP?

De COVID-19 pandemie is duidelijk uitgebuit door hebzuchtige farmaceutische bedrijven en de onderdrukking van vroege behandelingsmedicijnen lijkt een opzettelijke strategie te zijn geweest om de COVID injectie – die buitengewoon gevaarlijk voor je gezondheid blijkt te zijn – het enige alternatief te maken. Hoe past het COVID “vaccin” in de theorie dat SARS-CoV-2 een CCP biowapen is? Yan zegt:

“Er is zeker een duidelijk verband tussen het vaccin en de strategieën van de CCP… Sommige mensen… proberen uit te leggen dat het vaccin mensen zal doden, en dat het daarom een ander bio wapen is. Maar dit is geen juiste reden. Eerst heeft China het virus vrijgelaten dat ze in militaire laboratoria hebben ontwikkeld. Dit virus heeft geen hoog sterftecijfer … Daarom noemde ik het een onbeperkt bio wapen. Het ziet eruit alsof het natuurlijk is.

Zodra je je realiseert dat er iets mis is, gebruiken ze misinformatie en ontkenning om je te verwarren. Dus, wanneer China het vrijgeeft – en China controleert de wetenschappelijke gemeenschap om verkeerde informatie te verspreiden, en censureert [informatie] om mensen te laten geloven dat het uit de natuur komt – wat zullen de mensen dan doen?

Ze zullen denken aan drugs, de drugs die ze al hebben. De andere manier is een vaccin, omdat de mensen zijn opgevoed om te accepteren dat een vaccin een pandemie kan beëindigen.

In dit geval zijn nuttige geneesmiddelen zoals hydroxychloroquine en Ivermectine zo goedkoop. Hoe zouden ze dit kunnen gebruiken om enorme winsten te maken? De CCP had ook veel aandelen van Pfizer, Moderna en andere grote farmaceutische bedrijven. Kijk eens hoeveel geld ze erin hebben gestoken… En dan zeggen de grote farmaceutische bedrijven allemaal: ‘Oké, nu kunnen we deze kans gebruiken om geld te verdienen.

Het is duidelijk dat velen die de COVID-prik steunen en promoten heel goed weten dat ze gezondheidsproblemen zullen veroorzaken. Yan werd zelf gevraagd om aan een COVID-vaccin te werken, maar zag daarvan af na onderzoek van de beschikbare wetenschappelijke gegevens. Er is nog nooit een vaccin tegen het coronavirus op de markt gebracht, ondanks het feit dat wetenschappers er al twee decennia aan werken.

De reden? De vaccins veroorzaken te veel verwondingen. Ze zijn dodelijk. Yan geloofde niet dat deze problemen opgelost konden worden voor SARS-CoV-2. Peiris zelf ontdekte antilichaam-afhankelijke versterking tijdens pogingen om een vaccin tegen het oorspronkelijke SARS-virus te ontwikkelen. Maar als er geld naar wetenschappers wordt gesmeten, slaan ze dat meestal niet af.

“Als je eenmaal het mandaat voor twee doses steunt, dan moet je ook de booster steunen, en dan steun je 60 boosters, 199 boosters. Het zal eindeloos zijn. En je zult wedden in dit [sociale] kredietsysteem dat je hebt gebouwd. ~ Li-Meng Yan”

Vaccinpaspoorten zullen een sociaal kredietsysteem inluiden

Natuurlijk passen de COVID injecties en de vaccin paspoorten ook in de agenda van de CCP door de hele wereld het sociale controlesysteem van de CCP te laten accepteren en overnemen. De vaccinpaspoorten zijn duidelijk ontworpen om een sociaal kredietsysteem in te voeren zoals ze dat in China hebben. En daarmee krijg je 24/7 digitale bewaking en een ongelofelijke hoeveelheid controle over ieder persoon.

Zoals Yan uitlegt, is het digitale bewakingssysteem in China zo geavanceerd, dat als uit de GPS van je telefoon blijkt dat je in de buurt was van een besmet persoon, je automatisch in isolatie wordt geplaatst.

Bovendien, als ouders of grootouders de COVID-prik niet krijgen, worden de kinderen van het gezin van school geweerd, ook al hebben ze de prik wel gekregen. Elk aspect van het leven is via dit systeem met elkaar verbonden, dus een slechte sociale kredietscore zal ook financiële gevolgen hebben, en zal bepalen of, waar en hoe je mag reizen.

Yan wijst erop dat de Amerikanen, die zich niet bewust zijn van het Chinese bewakingssysteem, niet begrijpen dat zij, door in te stemmen met vaccinatiemandaten en paspoorten, ja zeggen tegen een totaal bewakingssysteem dat hun hele leven zal bepalen. Ze zeggen ook ja tegen het zijn van proefkonijnen voor een eindeloze stroom van twijfelachtige vaccins.

“Als je eenmaal het mandaat voor twee doses ondersteunt, dan moet je ook de boosters ondersteunen, en dan weer 60 boosters, 199 boosters. Het [zal] eindeloos zijn,” zegt ze. “En je zult gebonden zijn aan dit [sociale] kredietsysteem dat je hebt opgebouwd.”

China wil wereldheerschappij tegen 2035

Volgens Yan is China’s doel om werelddominantie te bereiken tegen 2035. Met dat doel in het achterhoofd, hebben ze tientallen jaren besteed aan het ontwikkelen van onbeperkte bio wapens. Met COVID-19, zijn ze goed op weg.

“Ze willen dit allemaal gebruiken om de wereld te overwinnen, en Amerika is hun grootste vijand,” zegt Yan. “Dus moeten we opkomen voor de toekomst, voor onze volgende generaties. We kunnen niet zwijgen. Dit zal de laatste kans zijn die we hebben om tegen deze communistische plannen te vechten, en om ons allemaal te redden. En, het allerbelangrijkste, we moeten allemaal samenwerken om de volgende pandemie of aanval die uit China komt te stoppen …

[Kijk maar naar wat er nu in Hong Kong gebeurt. In twee jaar tijd, van 2019 tot nu, heeft China het rechtssysteem, de democratie en de vrijheid in Hongkong vernietigd. Ze hebben ook nationale veiligheidswetten uitgevaardigd. In principe, bezitten ze je privacy. Ze bezitten je vrijheid, en je bent gedwongen om naar hen te luisteren.

Er is geen reden waarom ze niet kunnen doen wat [ze willen] met je. In feite ben je een slaaf die in een moderne maatschappij leeft. Ongetwijfeld, als China Amerika overwint, zal het hier hetzelfde zijn, en misschien nog erger omdat ze dan andere technologie zullen hebben.”

Op de vraag welke acties we volgens Yan moeten ondernemen om dit plan te weerstaan en te doen ontsporen, zegt ze:

“Ik wil dat de Amerikanen weten dat ten eerste volwassenen zich bewust moeten worden van de slechtheid van het communisme, maoïsme, marxisme, ongeacht de naam… En als je je dat eenmaal realiseert, spreek je er dan over uit, want ze gebruiken propaganda om mensen te hersenspoelen, om de kinderen te hersenspoelen.

Ook moet u uw beleidsmakers, wetgevers, dit laten weten. Ik ben een buitenlander, maar u bent een Amerikaans burger. U kunt stemmen, dus u moet hen het belang laten inzien en hen pushen om iets te doen. Geloof de Chinese regering niet en geef geen genade aan de CCP.

Ook moet je je eigen systeem updaten. Bestudeer de zwakte in jullie hele systeem, [de zwakte die hen in staat stelt] Amerika te verdelen. Als je al deze dingen hebt gedaan, houd ze dan verantwoordelijk en laat ze niet meer doen. Dat is het einde van de pandemie.”

Je kunt Yan volgen op Twitter voor regelmatige updates en belangrijke informatie. Haar enige authentieke Twitter-account is @Dr.LiMengYan1

Geef een antwoord