American Medical Association geeft verbluffend document vrij dat dokters leert te liegen tegen patiënten terwijl ze opzettelijk doodsclaims van coviden overdrijft… de AMA geeft toe medeplichtig te zijn aan misdaden tegen de menselijkheid

Image: American Medical Association releases stunning document teaching doctors to LIE to patients while deliberately exaggerating covid death claims… the AMA admits to its own complicity in crimes against humanity

De zelfvernietigings sequentie die de doodscultus cabal van anti-menselijke globalisten ten val zal brengen is al geactiveerd. Met hilarische nepnieuws pogingen zoals het recente Rolling Stone hit stuk tegen ivermectine, is de cabal media zichzelf met de dag aan het vernietigen. Met het eindeloos drukken van fiat valuta door de Fed, implodeert de hele financiële onderbouwing van de onwettige Grote Regering. En met de lachwekkende, wanhopige pogingen om de “goedkeuring” van covalente vaccins te impliceren, terwijl ze volstrekt onbewezen nieuwe vaccinaties promoten die door geen enkele ondersteunende data worden ondersteund, rukt Big Science zijn eigen oogballen eruit en gooit ze door de kamer.

We zijn getuige van de totale zelfvernietiging van Big Pharma, Big Science, Big Media en Big Government, terwijl ze over elkaar struikelen in hun pogingen om ivermectine en vitamine D in diskrediet te brengen terwijl ze vaccins met dodelijke afloop en medisch autoritarisme pushen. Het enige wat ze echter bereikt hebben, is het versneld ontwaken van de massa’s die getuige zijn van de autoritaire waanzin en de junk science doodscultus die overal om ons heen wordt geparadeerd, waarbij ten onrechte wordt beweerd dat onze vrijheden moeten worden uitgewist in de naam van “veiligheid”.

In Victoria, Australië, heeft de krankzinnige premier Daniel Andrews zojuist verklaard dat niet-gevaccineerde mensen zullen worden “buitengesloten” van alle gezondheidszorg en ziekenhuisdiensten. Gezien hoe giftig, dodelijk en incompetent de reguliere artsen zijn geworden, is dat waarschijnlijk een zegen. Misschien zullen de vrije mensen van Australië zich eindelijk wenden tot voeding en natuurlijke geneeskunde, en zullen zij daardoor de vaccinzombies die medische zelfmoord plegen, overleven.

AMA geeft document vrij waarin artsen leren hoe ze patiënten kunnen bedriegen met desinformatie die hen kan doden


De American Medical Association – die zich nu bezighoudt met het opleiden van haar leden om tegen patiënten te liegen terwijl ze hen vermoorden – heeft een wenkbrauw-verhogend document vrijgegeven dat beweert dat “ongebreidelde desinformatie” “het vertrouwen van het publiek in de wetenschap uitholt en het vertrouwen in artsen en medische instellingen ondermijnt.” En om dat verloren vertrouwen terug te winnen, gaat de AMA verder met artsen te leren hoe ze tegen de wereld moeten liegen over covid.

Op pagina 9 van het document wordt artsen verteld dat ze de uitdrukking “hospitalisatiecijfers” moeten vervangen door de bewering dat alle gehospitaliseerde patiënten “sterfgevallen” zijn, waarmee ze het aantal sterfgevallen door covid sterk overdrijven om massahysterie te bereiken. Vergist u zich niet: Dit is de AMA die artsen opdraagt te liegen over sterfgevallen. Dit is regelrechte medische fraude.

Op dezelfde manier wordt artsen ook verteld om het woord “lockdown” te vervangen door “stay-at-home order”, omdat dat op de een of andere manier minder totalitair klinkt.

In hetzelfde document, op pagina 8, worden artsen geïnstrueerd hoe zij vragen kunnen blokkeren, afbuigen en omleiden om de waarheid over verwondingen door en sterfgevallen onder vaccins te verdoezelen. Ze worden specifiek geïnstrueerd om van onderwerp te veranderen en vragen van verslaggevers of patiënten af te wijzen, terwijl ze door de AMA goedgekeurde “officiële” propaganda pushen door te beweren dat het allemaal gebaseerd is op “feiten”, niet op “wetenschap” of “geneeskunde”.

In wezen probeert de AMA nu om artsen te veranderen in propagandapoppen voor de agenda van wereldwijde depopulatie. Het uitoefenen van echte geneeskunde is niet langer de prioriteit van de AMA, lijkt het. In plaats daarvan moeten artsen liegen om een goed AMA-lid te blijven.

Hier is een gedeelte uit het document, getiteld, “COVID-19 Taalverwisselingen”

De AMA heeft zojuist bewijs geleverd dat gebruikt kan worden om haar eigen corrupte ambtenaren te vervolgen…

Wat net zo verontrustend is in dit alles is hoe de AMA zich niet lijkt te realiseren dat door het plaatsen van dit document, de AMA haar eigen medeplichtigheid aan misdaden tegen de menselijkheid toegeeft. Dit wordt ook wel “het stille gedeelte hardop zeggen” genoemd, en dit document dat doktoren instrueert om patiënten naar hun eigen dood te leiden kan als bewijs worden gebruikt in internationale tribunalen voor oorlogsmisdaden die de arrestatie en vervolging eisen van AMA leiders die deelnemen aan dit moorddadige plan.

Ik kwam voor het eerst te weten over dit buitengewone AMA document door Dr. Bryan Ardis geïnterviewd te zien worden door Stew Peters (beiden zijn Brighteon.TV show hosts). Dit verbazingwekkende interview, hieronder te zien, gaat nog dieper in op de gedurfde misleiding van de AMA en hoe zij artsen rekruteert om propagandisten te zijn die medische genocide tegen de mensheid uitvoeren:

https://www.brighteon.com/20998ddc-a595-4912-9f33-e558fc7fc3d7

Ik behandel het onderwerp ook meer in detail in mijn 6 september Situation Update podcast, die uiterst positieve informatie onthult over hoe we kunnen zegevieren door de medische doodscultus te verwerpen die op dit moment zijn eigen geloofwaardigheid aan het vernietigen is (terwijl het zijn eigen voorstanders doodt met biowapens doodschoten):

http://brighteon.com/73a770d9-0873-42

https://www.brighteon.com/embed/73a770d9-0873-426d-8040-b7329e53922a

Blijf geïnformeerd en houd je moed erin. De doodscultus en het medische genocide systeem implodeert op dit moment, en je moet er gewoon voor zorgen dat ze jou niet met hen meesleuren.

POSTS BY Mike Adams

Geef een antwoord