DwightDun RoseannaP SkyeMorto juventus tröja Sheri StephanyM

Chelseas misslyckande med att ladda av Antonio Rudiger har också sett en överbelastning av försvarare vid Stamford Bridge och West Ham hoppades

roma drakt

kunna dra nytta av den ständigt förbättrade Tomori. West Ham var intresserad av att låna en England-försvarare för att öka deras defensiva led. Tomori såg ut som mest sannolikt att lämna Stamford Bridge innan klockan 11.00 men valde att stanna kvar på klubben. Chelsea-försvararen Fiyako Tomori har förklarat varför han avvisade en byte av deadline till West Ham United. . Allt stod för att Tomori skulle gå med i Hammers på ett säsongslångt lån, men den unga proppen drog sig ur affären i sista minuten. Och 23-åringen har sagt att han istället vill kämpa för sin plats på Stamford Bridge. Han tillade: ‘Jag ville att allt skulle bli genomtänkt och jag tänkte på vad som hände, speciellt när vi hade några veckors ledning fram till den nya säsongen. Chelsea-försvararen Fikayo Tomori har bestämt sig för klubben som han hoppas gå med i januari på lån. Den unga mittbacken har

juventus matchtröja

inte fått mycket speltid den här säsongen på grund av Thiago Silvas ankomst och uppkomsten av Kurt Zouma. . Medan Tomori är högt rankad hos Chelsea, söker han ett lån för ordinarie speltid under resten av säsongen. Enligt talkSPORT kommer Tomori att avvisa en strategi från nyligen befordrade Leeds United. Alex Crook från

talkSPORT sa: ‘Det är nästan säkert att han kommer att lämna Stamford Bridge på lån nästa säsong, han är bara med i en Premier League eller Champions League-match den här säsongen…

Geef een antwoord