Britneyup KathrinRe CollinTom arsenal tröjor June LeticiaMc

Nerazzurri kommer oundvikligen att se till Romelu Lukaku för att ge det stora hotet mot Shakhtar, med den tidigare Manchester United-anfallaren som varit direkt involverad i 17 mål i sina 15 matcher i Europa League och Champions League för Inter.

as roma terza maglia

Conte förväntar sig verkligen inte att Madrid spelar med en plan för att tvinga oavgjort i sin kamp med Gladbach, även om det skulle se Zidanes män igenom om Inter slog Shakhtar. En sådan möjlighet kan inte avskrivas, med Gladbach som vill slå tillbaka efter ett 3-2-nederlag mot Inter förra veckan och Madrid på en inkonsekvent form. Det betyder att onsdagens sista omgång av spel kan visa hög dramatik. . Skulle Inter nederlag slå Shakhtar, kommer de att nå 16-etappen, vilket ger Madrid förlust hemma mot

bayern munchen tröja

Borussia Monchengladbach. Det har skapat en ovanlig situation där vart och ett av de fyra lagen i grupp B har en chans att uppnå topp två-finish som krävs för att gå vidare till utslagsfasen. Men Zinedine Zidanes spanska jättar har sedan vacklat och förlorat mot Shakhtar förra veckan och Inter fick en första seger. . Antonio Conte har sagt till Inter att ‘gräva djupt’ och oroa sig inte för hur Real Madrid går vidare när den tätaste av alla Champions League-grupper går mot en spännande final. Inter såg ‘ned och ut’, enligt tränare Conte, efter att de följt upp oavgjort med Shakhtar

och Borussia Mönchengladbach genom att förlora hemma och borta till Madrid…

Geef een antwoord