SallyUqf TeresitaZ JuanHamle dortmund tröja Kattie Katharina

ven i Liverpool har Premier League-mästarna enligt uppgift fortfarande tittat på en mittback mitt i deras skada. Bild rapporterar att RB Leipzig-försvararen Dayot Upamecano är på deras lista, liksom hans 21-åriga lagkamrat Ibrahima Konate.
– Atlanta United kan vara nära att utse en

SammieSpa Danmark trøje CallieShe

ny tränare. TyC Sports säger att före detta Manchester United, Real Madrid och Argentina-försvarare Gabriel Heinze, senast ansvarig för Velez Sarsfield, är ett steg bort från att ta över på MLS-klubben. .
Veterananfallaren har imponerat sedan han återvände till Serie A-klubben i början av året, även om samtalet om hans framtid fortsätter efter att han fyllde 39 år i oktober.
Men Ibrahimovic, som är kontrakterad till slutet av säsongen, sa att han ville fortsätta medan han kunde. Ibrahimovic återvände till Europa

fotbollströjor sverige

i början av året efter två säsonger med LA Galaxy.
Den tidigare svenska internationalen sa att han skulle vara realistisk om sin framtid och avslöjade att han gick till MLS efter osäkerhet om han fortfarande kunde leverera i Europa. .
Real Madrid gjorde en första seger i fyra LaLiga-matcher med en 1-0-seger i Sevilla för att ge Zinedine Zidane lite andningsutrymme före Champions League-utspelet mot Borussia Mönchengladbach på Di Stéfano på onsdagen.
Det var inte vackert och Sevilla skapade inte mycket fara förrän sent på dagen men med tanke på de senaste resultaten skulle Zidane ha tagit en skrämmande seger före avspark och det var fransmannen med tillstånd av ett

Wolfsburg Pelipaidat

mål från Sevillas målvakt Bono …

Geef een antwoord