AndresMch NormandTo LucileWil sverige tröja barn Maik MarcelRod

Bundesliga-laget, som kan återvända till handling bakom stängda dörrar under andra halvan av denna månad, har sagt att de skulle vilja säkra Kenny på ytterligare ett lån nästa säsong och fruktade att de inte hade råd att köpa högerbacken.
Arsenal-ynglingen Ainsley Maitland-Niles kunde

AzucenaTa fotbollströjor barn SilkeHage

ändå flytta sig i Premier League i sommar. Daily Express säger att Arsenal-chefen Mikel Arteta kommer att tillåta Maitland-Niles att säljas i sommar eftersom han inte passar in i sina planer, enligt rapporter.
Den tidigare ungdomslandskampen i England sägs redan arbeta med en utgång före sommarfönstret. Och det kan öppna dörren till att åka till en Premier League-rival, där Newcastle United och Everton nämns som potentiella destinationer. .
Enligt rapporter är Everton inte intresserad av AC Milan-målvakten Gianluigi Donnarumma. Rapporter i Italien hävdade förra veckan

manchester united tröja barn

att Toffees tittade på Donnarumma, som går in i det sista året av sitt kontrakt.
Men manager Carlo Ancelotti har fortfarande förtroende för England-landskampen och vill fokusera på andra områden för att förbättra sig i sommar. Daily Star säger att Southampton har avböjt chansen att få Kenny från Everton i sommar efter att hans låneavtal med Schalke i Tyskland löpte ut. .
Saints är istället på väg att underteckna Kyle Walker-Peters från Premier League-rivalerna Tottenham Hotspur. Den affären kommer sannolikt att se mittfältaren Pierre-Emile Hojbjerg åka till London från sydkusten, en spelare som Everton, naturligtvis,

camiseta de Lazio

var starkt kopplad till…

Geef een antwoord